stellanovaa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Akitka napisał(a):Senna sesja... ;) (jesień 2006r.) Wystarczy wam... :cool3: Pozdrawiamy! :hand: Zdjęć nigdy dość ;) a sesje z akitami w roli głównej są niezwykle ciekawe:) Pozdrawiam serdecznie, Quote
stellanovaa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Akitka napisał(a):... Czy komuś udało się wygrać z dokarmianiem własnego psa przez rodzinę i bliskich wtedy, gdy się tego nie da kontrolować? (tzn. gdy np. mnie nie ma) :razz: Niestety nie da się wygrać :shake: . Finał może być taki jak u mnie z mopsami. Byłam ostatnio na dwóch wystawach w łodzi i w Krośnie . Na obu sędziowie orzekli, ze mopsiczki są delikatnie mówiąc z nadwagą. To tak jak ich właściciele ;) tylko, że właściciele nie wybierają sie na konkursy piękności ;) :lol: Pozdrawiam, Quote
cavallo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzięki Akitko!!!! To była miła niespodzianka z Twojej stronny!!! O to właśnie chodzi, o zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia!!!! Śliczne foteczki! Amberek jest cudny!!! Ale co to za podsumowanie "nieliczni", liczy się JAKOŚĆ, a nie ILOŚĆ!!!! Miłego dnia! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 stellanovaa napisał(a):Zdjęć nigdy dość ;) a sesje z akitami w roli głównej są niezwykle ciekawe:) Pozdrawiam serdecznie, Dziękujemy ślicznie! :cool3: Zapraszamy na więcej zdjęć... Cóż... jak można te nasze śliczności nie rozpieścić troszkę. :cool3: Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 cavallo napisał(a):Dzięki Akitko!!!! To była miła niespodzianka z Twojej stronny!!! O to właśnie chodzi, o zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia!!!! Śliczne foteczki! Amberek jest cudny!!! Ale co to za podsumowanie "nieliczni", liczy się JAKOŚĆ, a nie ILOŚĆ!!!! Miłego dnia! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Ależ oczywiście, że mamy "najlepszych jakościowo odwiedzających". :cool3: W końcu są to nasi odwiedzający! :evil_lol: Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 caroolcia napisał(a): jaka piękna kluseczka!!!!! Dzięki! :lol: Dziś znalazłam na grzbiecie kluseczki kolejny zmiany skórne (strupki) :roll:. Byłam u weta. Podobno to oznaki alergii. Ale w związku z tym, że wczoraj pobraliśmy krew do testów i czekamy na wyniki, to póki co nic nie robimy ze strupkami. Nie chcemy niepotrzebnie Ambry faszerować. Podam jej tylko znowu flawitol. Ech... My to mamy przeboje... :cool1: Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 AMBROniespodzianka! :lol: Oto dzisiejszy Amberek w domowych pieleszach! :cool3: Gorąco dziś nie jest, raczej burzowo, aczkolwiek Ambra stwierdziła, że dziś musi jeszcze odpocząć po wczorajszym upale. :lol: Ulubiona pozycja na gorące dni. :cool3: I zmiana pozycji po zobaczeniu aparatu. ;) Zbliżenie na zaspaną mordeczkę. :lol: Ambra - szafożerca... :diabloti: Ambra - futrynożerca... :diabloti: No co się gapisz? :cool3: Leniuszek... :loveu: Ambra - poduszkożerca... :p Chwilowy odpoczynek od gryzienia... :lol: I znowu... Głodzilla atakuje. :evil_lol: Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Uśmiech dla cioteczek odwiedzających! :cool3: Amberek z podusią. ;) Jak myślicie czy Ambra na tej fotce zżera mi nogę? :diabloti: Nie! :cool3: Ulubiona poza Ambra, jak siedzę przy kompie. ;) Melancholijny Amberek... ;) Czyściutkie mam łapeczki, co? :evil_lol: Paszcza jak u niedźwiedzia - strach się bać... :evil_lol: Amberek leżący... :loveu: I ostatnie spojrzenie w obiektyw... :cool3: Pozdrawiamy odwiedzających! :hand: Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 caroolcia napisał(a):Piękne zdjęcia! Piękna mordeczka! Dziękujemy! :cool3: Idziemy na mały spacer! :hand: Quote
cavallo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nie, no ten Amberek jest rozbrajający!!! Co za śliczna Sunieczka! A jak idziecie na spacerek, to mam nadzieję z aparcikiem....:cool3: Tylko, czy Ty gdzieś dojdziesz z obgryzioną nogą....:evil_lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 cavallo napisał(a):Nie, no ten Amberek jest rozbrajający!!! Co za śliczna Sunieczka! A jak idziecie na spacerek, to mam nadzieję z aparcikiem....:cool3: Tylko, czy Ty gdzieś dojdziesz z obgryzioną nogą....:evil_lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa Heh... a po co miałabym chodzić na tych obgryzionych nogach? :cool3: Ambra na pewno zadbałaby, żebym się nie przemęczała i pociągnęłaby mnie na smyczy tak, żebym "sunęła" za nią po ziemi... :evil_lol: Quote
cavallo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A to dopiero Amberek! Widze, że avatarek też nowy. :loveu: Z ulubioną ostatnio czynnością Amberka....juz wszyscy wiedzą, że to poduszkożerca!!!:evil_lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 cavallo napisał(a):A to dopiero Amberek! Widze, że avatarek też nowy. :loveu: Z ulubioną ostatnio czynnością Amberka....juz wszyscy wiedzą, że to poduszkożerca!!!:evil_lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa Tak, z tym, że ona rozwala tylko moje poduszki. :diabloti: Swoją jakoś szarpie, gryzie, tarmosi i jest cała. :cool3: Avatarek nowy... W końcu kobieta zmienną jest. :lol: Quote
cavallo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No przyznaj, że Tobie nie jest tak potrzebna poduszeczka jak Amberkowi....:diabloti: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 cavallo napisał(a):No przyznaj, że Tobie nie jest tak potrzebna poduszeczka jak Amberkowi....:diabloti: Pozdrawiam, Agata&Alpa Jak to?! :evil_lol: A ja bez poduszki mam spać? :diabloti: Zresztą Ambra ma i swoją małą poduszeczkę do tarmoszenia i dużą, na której śpi, więc takie dodatkowe legowisko. Ale swoją drogą odkąd ma dużą poduchę, to już nie śpi w legowisku i nie leży w nim. Trzyma w nim tylko zabawki i je tam kości. Wniosek: Ambra naprawdę kocha poduszki... Ambra jest poduszkozależna. :cool3: Quote
cavallo Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jak się dzisiaj miewa poduszkozależna Amberkowa Sunia? :loveu: Byliście na wieczornym spacerku i macie dla nas jakieś nowe foteczki?:razz: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 cavallo napisał(a):Jak się dzisiaj miewa poduszkozależna Amberkowa Sunia? :loveu: Byliście na wieczornym spacerku i macie dla nas jakieś nowe foteczki?:razz: Pozdrawiam, Agata&Alpa Niestety od wczoraj prawie ciągle pada, a deszczowa pogoda nie sprzyja robieniu zdjęć na zewnątrz. :roll: Aczkolwiek wstawię jakieś zdjęcia dzisiaj. Może te od hodowcy, zanim Ambra się zjawiła u mnie. Co wy na to? :cool3: Quote
cavallo Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ja jestem ZA!!!! :eviltong: Wiem, wiem u nas też paskudna, mokra pogoda.... Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Na rozgrzewkę zdjęcia mamy Ambry (BASHI Roal)... :cool3: Bashi to taki śliczny polarny miś. :loveu: Zdjęcia są własnością hodowli KAGAWA. Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 A to już zdjęcia Ambry i jej rodzeństwa. :loveu: Ale nie pytajcie, która to Ambra... :cool3: Panie, Panowie - miot "T": To jest Togi KAGAWA. :) Zdjęcia są własnością hodowli KAGAWA. Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 A tu już zdjęcia mamy i rodzeństwa Ambrowego. ;) Z tym, że Ambry już tu nie znajdziecie, bo już była u mnie wtedy. :cool3: Zdjęcia są własnością hodowli KAGAWA. No to tyle wam wystarczy na dziś... :cool3: Pozdrawiamy! :hand: Quote
cavallo Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Śliczne, śliczne, śliczne!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Mamusia cudny misiaczek. Nie dziwię się, że zdecydowałaś się na Amberka, też się zakochałam!!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Recommended Posts