Akitka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tak sobie pomyślałam, że skoro Ambra za 2 dni skończy swój pierwszy roczek, to może czas skończyć to lenistwo i założyć jej w końcu ładną galeryjkę. A że od niedawna pojawił się Moresek, to już drugi powód, bo co mam te zdjęcia w dwóch miejscach wklejać. A tak to będzie porządek... Otóż nasze gwiazdy: Ambra i jej braciszek Moresek: Reszta niebawem, bo mi się Ambra wcisnęła na kolana i ledwo monitor widzę... :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No wreszcie sie doczekałam Ambrzej galerii :) (i Moresowej ) Poproszę o dużo dużo dużo zdjęć :) Quote
Akitka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Mada&Teodor napisał(a):No wreszcie sie doczekałam Ambrzej galerii :) (i Moresowej ) Poproszę o dużo dużo dużo zdjęć :) Mada proszę bardzo zaraz cosik wstawię... ;) Quote
Akitka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Ambra, czyli TAYA Kagawa (ur. 18.04.06. matka: BASHI Roal, ojciec: CZENAJ Roal) zjawiła się u mnie 12 czerwca zeszłego roku. Jak tylko przekroczyła na własnych nóżkach próg, to... zrobiła kupkę. :diabloti: Ale potem (była przywieziona późnym wieczorem) grzecznie przespała całą noc. Taka to była kruszynka: Uśmiechnięty lisek... :loveu: Dogonię Cię... :lol: A może jednak się schowam i upoluję Cię znienacka... :cool3: Albo nie... Odsapnę sobie w tej trawce. :p Wystarczy? :cool3: Quote
niunia32 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ale kochane psiaki :loveu: i jak ładnie siedzą razem :) cudnie wyglądała :loveu: pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
Mada&Teodor Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Akitka'] Uśmiechnięty lisek... :loveu: Wystarczy? :cool3: NIe, ja poprsze więcej uśmiechniętego liska :) Quote
Akitka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='niunia32'] ale kochane psiaki :loveu: i jak ładnie siedzą razem :) cudnie wyglądała :loveu: pozdrawiamy Tajfun i niunia Witamy Niunię i Tajfuna! ;) Siedzą razem ładnie, bo Pan trzymał w każdej ręce po smakołyku. :p Zapraszamy do nas częściej, niedługo się rozkręcimy ze zdjęciami. :) Quote
Akitka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Mada&Teodor napisał(a):NIe, ja poprsze więcej uśmiechniętego liska :) Ech przyznam niestety, że w tamtych czasach więcej się cieszyłam obecnością liska, a mało robiłam jej zdjęć... Ale dalej się czasami uśmiecha, więc uwiecznię dla Ciebie uśmiech dużego liska. :) Quote
niunia32 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Akitka']Witamy Niunię i Tajfuna! ;) Siedzą razem ładnie, bo Pan trzymał w każdej ręce po smakołyku. :p Zapraszamy do nas częściej, niedługo się rozkręcimy ze zdjęciami. :) hihih dobry sposób z przysmakami :) :) na mojego to czasem wystaczy zawołać [SIZE="1"]ale to też zależy kto go woła :) napewno będziemy Was odwiedzać :) pozdrawiamy Tajfek i niunia Quote
Akitka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='niunia32']hihih dobry sposób z przysmakami :) :) na mojego to czasem wystaczy zawołać ale to też zależy kto go woła :) napewno będziemy Was odwiedzać :) pozdrawiamy Tajfek i niunia Oba teoretycznie znają komendę "siad", ale jak są razem i się bawią, to należy jednak wzmacniać komendy smakołykami. :cool3: Quote
Akitka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Lecimy dalej z fotkami ze szczenięcych dni Ambry: Ucieknę, ale nie sama... Z piłeczką. :p Moje kochane łapeczki... :loveu: Zmęczyłam się zabawą i zasnęłam sobie... ;) Kuleczka... :loveu: Żabka... :loveu: Quote
Matagi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Znalazłam!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: I będe tu zaglądała!!!!:lol: :lol: :lol: Śliczne zdjęcia!:multi: Czekam oczywiście na więcej i zdrówka życzę!:lol: :lol: :lol: Quote
Akitka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Matagi napisał(a):Znalazłam!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: I będe tu zaglądała!!!!:lol: :lol: :lol: Śliczne zdjęcia!:multi: Czekam oczywiście na więcej i zdrówka życzę!:lol: :lol: :lol: Miło, że do nas zajrzałaś Lilko! ;) Ja dziś sobie zrobiłam dzień wolny od uczelnii ze względu na to, że jak stwierdził mój TŻ - "Nie obraź się, ale naprawdę kiepsko dziś wyglądasz"... Pocieszające. :diabloti: Więc na pewno znajdę chwilę na wstawienie fotek... ;) Quote
Mada&Teodor Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale fantastyczna żabeczka :loveu: :loveu: :loveu: To ulubiona pozycja mojego Tedzia :) Quote
Akitka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Ale fantastyczna żabeczka :loveu: :loveu: :loveu: To ulubiona pozycja mojego Tedzia :) Niestety żabeczka już tak nie śpi od dawna... :cool1: teraz woli spać brzuszkiem na wierzch, bo jej za gorąco... ;) Zaraz wstawię jakieś zdjęcia. :cool3: Quote
Akitka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Trochę mniej wyraźnych zdjęć, bo zrobione komórką: Ambra już troszkę większa z kotkiem Babci. Ambra przysypia. Śpiący maluszek... :loveu: Misiek ze swoją przytulanką... A tak Ambra śpi do dziś. I znowu uśmiechnięty lisek... :lol: Śpię i obserwuję Cię... :cool3: Małe rozciąganko... Tak się kiedyś sypiało... :cool3: Pluszak... :loveu: Quote
stupid-girl Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 witam i pozdrawiam ulubioną dręczycielkę mojego Aresa ;) Quote
Akitka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 stupid-girl napisał(a):witam i pozdrawiam ulubioną dręczycielkę mojego Aresa ;) Heh dziś dręczycielka daje Aresowi urlop... :evil_lol: Quote
stupid-girl Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ares będzie niepocieszony :placz: :placz: :placz: ;) Quote
Akitka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 stupid-girl napisał(a):Ares będzie niepocieszony :placz: :placz: :placz: ;) Ambra też. :-( Aczkolwiek już w chwili obecnej mam gorączkę i lepiej mnie na oczy nie oglądać. Wyglądam tak kiepsko jak się czuję. A może czuję się jeszcze bardziej kiepsko? :roll: Quote
cavallo Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Hejka Akitko. Cieszę się, że macie Galerię!!!:eviltong: Życzę zdrówka! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 cavallo napisał(a):Hejka Akitko. Cieszę się, że macie Galerię!!!:eviltong: Życzę zdrówka! Pozdrawiam, Agata&Alpa Mam nadzieję, że będziesz tu zaglądać Agatko... :cool3: Wkrótce wstawię nowe zdjęcia. Jutro rano, bo obecne 38 stopni każe mi wracać do łóżka. Quote
Matagi Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Akitka']Mam nadzieję, że będziesz tu zaglądać Agatko... :cool3: Wkrótce wstawię nowe zdjęcia. Jutro rano, bo obecne 38 stopni każe mi wracać do łóżka. Noooo to ładnie sie rozjechałaś......:shake: :shake: :shake: i to po antybiotyku:p :p :p .Zdrowiej migiem!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
cavallo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No oczywiście, że będę zaglądać, już się mnie tak łatwo nie pozbedziesz:razz: Czekam oczywiście na nowe foteczki. :eviltong: Zdrowiej szybko, bo trzeba chodzić na dłuuugie, wiosenne spacerki!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Recommended Posts