Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nutusia napisał(a):
To są chwilowi sąsiedzi (mam błogą nadzieję), bo właściciel domu urządził w nim hotel robotniczy :( Poprzedni lokatorzy np. lali stojąc na balkonie, to już chyba wolę jak wyrzucą w trawę kość albo skórkę od chleba... Nawet chomika bym im pod opiekę nie oddała. I nawet wstrętnej, niewdzięcznej Krechy. Może na dogo lepszy domek jej się jednak trafi ;)

Moteusz jest debeściak i przystojniak, że o matkoooooo.... Po świętach się wybieram do niego z wizytą. Ciekawe czy mnie pozna ;)

Wstrętna Krecha!!! :)

Ale Zosia Ci zazdrości tej wizyty u Motka...

Posted

Wsadzaj ją w samolot, odbiorę na Okęciu i pojedziemy razem ;)
A tak na poważnie, to jak będziecie latem i rodzina Moteusza też będzie na miejscu - zabiorę Zosię do Motka - słowo :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Wsadzaj ją w samolot, odbiorę na Okęciu i pojedziemy razem ;)
A tak na poważnie, to jak będziecie latem i rodzina Moteusza też będzie na miejscu - zabiorę Zosię do Motka - słowo :)

latem nie, bo Zosia bedzie z dziadkami w Rabce a nie z nami w Warszawie, ale zima, na Boze Narodzenie Zosia bedzie przeszczesliwa :)

Posted (edited)

Wpadłam się przywitać :) niestety znowu mam problemy zdrowotne więc mało mnie na necie :(
Całą osobistą gromadkę NUTUSI poznałam osobiście - i czekam na info co do wiosennego spacerku :)
ściskam Was mocno

Edited by kejciu
Posted

Od Bobka i Lali wieści nie ma. Ale 4 i 6 kwietnia jest ROCZNICA, więc będzie okazja się upomnieć ;)

Figuniu, wątku Oskar nigdy nie miał. Trafił do nas osiem lat przed moim zalogowaniem się na dogo :) No i nie był tymczasem - spędziliśmy razem 10 lat...

Za to Kresia - choć jej nie ma w albumie, bo przecie jest u nas w DS - ma swój wątek na dogo. Była na tymczasie u Cioci Amigi, która w zmowie z Agamiką (dzięki której mieliśmy Tośkę) "załatwiła" jej domek ;)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/182854-Mala-jamnisia-7-8-tygodniowe-maleństwo-po-operacji-i-we-wspaniałym-nowym-domu

Posted

Jutro zaesemesuję do p. Mai, bo sama się jeszcze nie odzywała...

A dla Figi33 - zdjęcie naszego Oskara (tego odpiętego od budy po 1,5 roku niewoli...) - z Kresią, w dniu jej przyjazdu do nas :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Nio... miała wtedy ok. 3 miesięcy :)

Od wczoraj mamy kolejną - 32 podopieczną - Śmieszkę ;) Zaraz założę jej wątek :)

Juz szukalam Śmieszki:)

Posted

To fakt. Kochany, pozytywny onko-chart, skaczący z miejsca w górę powyżej płotu :) Bardzo kochał koty - śpiewał im serenady i czule wylizywał. Z otwartymi łapkami przyjmował wszystkie kolejne żyjątka do stada i dawał sobie wchodzić na łepetynę...

Nasza nowa podopieczna ma już wątek - zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241450-%C5%9Amieszka-radosna-OMC-jamnisia-szuka-szcz%C4%99%C5%9Bcia-%29?p=20640321#post20640321

Posted

Pisałam z p. Mają - na razie nie nawiązała kontaktu z behawiorystą, bo się okropnie rozchorowała :( Myślę, że w tych okolicznościach przyrody, nastąpi to dopiero po świętach.

A na razie mam fotki Bajki/Majki. Kurczę, żeby tak mnie ktoś zechciał adoptować, bym mogła wieść życie... podusiami usłane :)

Mieć wpływ na wybór programu w TV

Bezkarnie przytulać się do cudzego męża

No dobra - nie jest w 100% różowo - kanapę trzeba czasem dzielić z tym futrem, co to pierwsze było w tym domu...