andegawenka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nutusia napisał(a):Spróbuj napisać do auraa - ona jest z Ursusa, a to niedaleko. Może zna kogoś "po sąsiedzku" :) Dzieki, jestem na watku który założyła:splat:obie tam jestesmy:loveu: Quote
Nutusia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 A widzisz! Czyli coś w tym jest, że najciemniej pod latarnią :) Quote
Mattilu Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nutusia napisał(a):To są chwilowi sąsiedzi (mam błogą nadzieję), bo właściciel domu urządził w nim hotel robotniczy :( Poprzedni lokatorzy np. lali stojąc na balkonie, to już chyba wolę jak wyrzucą w trawę kość albo skórkę od chleba... Nawet chomika bym im pod opiekę nie oddała. I nawet wstrętnej, niewdzięcznej Krechy. Może na dogo lepszy domek jej się jednak trafi ;) Moteusz jest debeściak i przystojniak, że o matkoooooo.... Po świętach się wybieram do niego z wizytą. Ciekawe czy mnie pozna ;) Wstrętna Krecha!!! :) Ale Zosia Ci zazdrości tej wizyty u Motka... Quote
Nutusia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Wsadzaj ją w samolot, odbiorę na Okęciu i pojedziemy razem ;) A tak na poważnie, to jak będziecie latem i rodzina Moteusza też będzie na miejscu - zabiorę Zosię do Motka - słowo :) Quote
Mattilu Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Nutusia napisał(a):Wsadzaj ją w samolot, odbiorę na Okęciu i pojedziemy razem ;) A tak na poważnie, to jak będziecie latem i rodzina Moteusza też będzie na miejscu - zabiorę Zosię do Motka - słowo :) latem nie, bo Zosia bedzie z dziadkami w Rabce a nie z nami w Warszawie, ale zima, na Boze Narodzenie Zosia bedzie przeszczesliwa :) Quote
Mattilu Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Nutusia napisał(a):No to jesteśmy umówione! :) Nutusia :calus: Quote
Kejciu Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 (edited) Wpadłam się przywitać :) niestety znowu mam problemy zdrowotne więc mało mnie na necie :( Całą osobistą gromadkę NUTUSI poznałam osobiście - i czekam na info co do wiosennego spacerku :) ściskam Was mocno Edited July 15, 2013 by kejciu Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Krecik cudowności :) śliczna mordeczka :) Nutuś a mamy jakieś wieści od Bobsleja i Lali ? :) Quote
figa33 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Nutusiu , ale nie ma tu na wątku ,Oskarka , tego co zdjęliście z łańcucha ? Quote
Nutusia Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Od Bobka i Lali wieści nie ma. Ale 4 i 6 kwietnia jest ROCZNICA, więc będzie okazja się upomnieć ;) Figuniu, wątku Oskar nigdy nie miał. Trafił do nas osiem lat przed moim zalogowaniem się na dogo :) No i nie był tymczasem - spędziliśmy razem 10 lat... Za to Kresia - choć jej nie ma w albumie, bo przecie jest u nas w DS - ma swój wątek na dogo. Była na tymczasie u Cioci Amigi, która w zmowie z Agamiką (dzięki której mieliśmy Tośkę) "załatwiła" jej domek ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/182854-Mala-jamnisia-7-8-tygodniowe-maleństwo-po-operacji-i-we-wspaniałym-nowym-domu Quote
Mattilu Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 ocelot napisał(a):A co u Chmurki/Inki? Wlasnie tez sie zastanawialam, jak tam u niej? czy poradzili sobie z problemem odrzucania przez nia Maksa? Quote
Nutusia Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Jutro zaesemesuję do p. Mai, bo sama się jeszcze nie odzywała... A dla Figi33 - zdjęcie naszego Oskara (tego odpiętego od budy po 1,5 roku niewoli...) - z Kresią, w dniu jej przyjazdu do nas :) Quote
figa33 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 jejciu , jakie piękne zdjęcie:loveu: , Oskar przepiękny !:loveu: a kto rządził , Kresia czy Oskar ? Quote
Nutusia Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Oskar to był zawsze bardzo dobry wujek - wszystkich przyjmował z otwartymi łapkami... Do Kresi miał anielską cierpliwość ;) Quote
Ellig Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 http://lh4.ggpht.com/_QmXXP0qyzww/S_Al79UwQmI/AAAAAAAADfs/dGYrxgglVoc/s512/tn_Kreska%2C%20Toscanka%20i%20dom%20Nutusi85.JPG Krechulec jaki malutki :) Quote
Nutusia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Nio... miała wtedy ok. 3 miesięcy :) Od wczoraj mamy kolejną - 32 podopieczną - Śmieszkę ;) Zaraz założę jej wątek :) Quote
Ellig Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Nutusia napisał(a):Nio... miała wtedy ok. 3 miesięcy :) Od wczoraj mamy kolejną - 32 podopieczną - Śmieszkę ;) Zaraz założę jej wątek :) Juz szukalam Śmieszki:) Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Nutusia napisał(a):Oskar to był zawsze bardzo dobry wujek - wszystkich przyjmował z otwartymi łapkami... Do Kresi miał anielską cierpliwość ;) Oskar był wyjątkowy ... Kochany :loveu: http://lh4.ggpht.com/_QmXXP0qyzww/S_Al79UwQmI/AAAAAAAADfs/dGYrxgglVoc/s512/tn_Kreska%2C Toscanka i dom Nutusi85.JPG Quote
Nutusia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 To fakt. Kochany, pozytywny onko-chart, skaczący z miejsca w górę powyżej płotu :) Bardzo kochał koty - śpiewał im serenady i czule wylizywał. Z otwartymi łapkami przyjmował wszystkie kolejne żyjątka do stada i dawał sobie wchodzić na łepetynę... Nasza nowa podopieczna ma już wątek - zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241450-%C5%9Amieszka-radosna-OMC-jamnisia-szuka-szcz%C4%99%C5%9Bcia-%29?p=20640321#post20640321 Quote
Nutusia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Pisałam z p. Mają - na razie nie nawiązała kontaktu z behawiorystą, bo się okropnie rozchorowała :( Myślę, że w tych okolicznościach przyrody, nastąpi to dopiero po świętach. A na razie mam fotki Bajki/Majki. Kurczę, żeby tak mnie ktoś zechciał adoptować, bym mogła wieść życie... podusiami usłane :) Mieć wpływ na wybór programu w TV Bezkarnie przytulać się do cudzego męża No dobra - nie jest w 100% różowo - kanapę trzeba czasem dzielić z tym futrem, co to pierwsze było w tym domu... Quote
andegawenka Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Nutusia...... :roflt:talent pisarski marnujesz:iloveyou: Quote
Recommended Posts