Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tutaj (klik) jest wątek zbiorczy maluszków wyciągniętych ze schronu przez ewu, w tym "nutusiowej" Aszki:) Nutusia pewnie założy jej osobny ale na razie z braku innego można poczytać tamten;)

Posted (edited)

Jestem, jestem! A malutka faktycznie absorbująca, a do tego zajęcia weekendowe i weekend przeleciał nie wiadomo kiedy :(

Oto wątek Aszki - zapraszam!
http://www.dogomania.pl/forum/threads/257079-Aszka-100-cukru-w-cukrze-szukamy-super-domku!?p=22404826#post22404826

A przy okazji:

Dowód na to, kto jest naszą nadworną koparką! Ostatnio... nie do opanowania!!!!! W sobotę zasypała nam wejście do domu!!!!!

Książę Lesław I :)

I z księżniczką Heleną :)

Edited by Nutusia
Posted (edited)

Ale tam nie kopią, nawet Koparka :-)
A na wątek cudeńka już pędzę, choć nie powinnam, bo jestem wessana w mikroskop :-(
A tak przy okazji pozwolę sobie zaprosić na bazzaaaroooo dla psów Rudzi-Bianca. Są tam i książeczki i różności i ciasteczka wątróbkowe i serowe. Psiaczki baardzo dziękują za pomoc:-)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/257055-Książki-różności-i-smaczki-na-Haszczaki-Amber-Julka-i-Dinkę-Rudzi-Bianca-do-15-IX

Edited by AMIGA
Posted

Ona nie ma wątku. Fotkę Kasia wstawiła na zbiorczym wątku tych mini-piesków. Najprawdopodobniej malutka "owieczka" będzie miała DS już za chwilę, więc się Kasi wątku nie opłacało zakładać ;)

• 2 weeks later...
Posted

Nadeszły długo oczekiwane wieści od Bobsleja :)

Bobisław ma całkiem nieźle. Od stycznia znów jest mieszkańcem Warszawy i - jak widać na zdjęciach - wszędzie mu dobrze, jeśli ma przy sobie p. Agnieszkę :) Bobek wydoroślał, nie jest już taki uległy do wszystkich napotkanych psiaków, ma swoje sympatie i antypatie. Ale nie stwarza jakichś poważnych problemów, jest zdrowy. W lipcu był na koloniach, gdzie jego Państwo pracowali jako opiekunowie, więc i Bobiś też "pracował" ;) i sprawdził się w tej roli doskonale :) W stosunku do ludzi to pies marzenie - do wszystkich podchodzi z ufnością i radością. Stresują go jedynie niezidentyfikowane dźwięki i obiekty poruszające się z pewnej odległości:)

A oto nasz Bobslej w całej psiej krasie :)

Bobslej%2B7.jpg

na%2Bgoclawiu%2B2.jpg

przerwa%2Bw%2Bpracy.jpg

w%2Bdniu%2Bprzeprowadzki%2Bdo%2Bcentrum%

Posted

Wszystko w swoim czasie... ;)

Na razie pokażę Tośkę - ta to się umie urządzić :)

IMAG0674%283%29.jpg

Pani Renata pisze, że patrząc na to zdjęcie można powiedzieć, że wszelkie granice zostały przekroczone, co nie oznacza, że Kornik przestał burczeć i szczerzyć zęby na małego Agresora. Wie Korunia co robi - gdyby nie to, małe by spało jej na... głowie ;)

Tośka przeszła właśnie na etap siania zniszczenia i p. Tadeusz mówi o niej, że jest "strasznie szkodliwa" :) Niby się złości i w wygaworach nie szczędzi niecenzuralnych słów, ale potem p. Renacie udaje się podsłuchać jak mówi "no co, malutka, chodź do Pana na rączki" ;)

Posted

Uffff.... Wreszcie uaktywniła mi się możliwość pisania postów na tym wątku...

Scena łóżkowa - rozbrajająca :)!

(W najbliższym czasie odrobię zaległość i wstawię albumową kartkę Aszki :))

Posted

Jolu, dziękuję! :) Jeszcze nie mam gdzie wstawić rameczki Aszki, bo wcięło dodany post, ale co się odwlecze...

A kotki nie są na DT, tylko w... przedszkolu. Była chwila strachu po tym, jak Miłoszowi wyszedł dodatni test na białaczkę, ale jak to mówią - przyjaciół poznaje się w biedzie (jak widać nie tylko własnej ;))

Posted

Jolu, dziękuję! :) Jeszcze nie mam gdzie wstawić rameczki Aszki, bo wcięło dodany post, ale co się odwlecze...

A kotki nie są na DT, tylko w... przedszkolu. Była chwila strachu po tym, jak Miłoszowi wyszedł dodatni test na białaczkę, ale jak to mówią - przyjaciół poznaje się w biedzie (jak widać nie tylko własnej ;))

Ale to przedszkole jest tymczasowe, prawda? Myślę, że jak najbardziej zasłużyły na upamiętnienie :).