Gosiapk Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Mattilu napisał(a):Chyba niezmiernie absorbujacy ten nowy tymczas bo Nutusie wcielo na amen... Nutusia nie tyka kompa w weekendy. Quote
Marysia R. Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Tutaj (klik) jest wątek zbiorczy maluszków wyciągniętych ze schronu przez ewu, w tym "nutusiowej" Aszki:) Nutusia pewnie założy jej osobny ale na razie z braku innego można poczytać tamten;) Quote
Nutusia Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 (edited) Jestem, jestem! A malutka faktycznie absorbująca, a do tego zajęcia weekendowe i weekend przeleciał nie wiadomo kiedy :( Oto wątek Aszki - zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/threads/257079-Aszka-100-cukru-w-cukrze-szukamy-super-domku!?p=22404826#post22404826 A przy okazji: Dowód na to, kto jest naszą nadworną koparką! Ostatnio... nie do opanowania!!!!! W sobotę zasypała nam wejście do domu!!!!! Książę Lesław I :) I z księżniczką Heleną :) Edited September 1, 2014 by Nutusia Quote
AMIGA Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 No proszę jaka Helena wyluzowana. Nie to, co przy Nurii :-) Quote
Nutusia Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 I jeszcze odnalezione w aparacie fotki z wizyty Nuśki, Amigi i Agamiki :) Quote
Marysia R. Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Cudne zdjęcie małej Koparki:lol: https://lh5.googleusercontent.com/-FUroiws5I9A/VAF9sC23VXI/AAAAAAAAH4E/6krbC9Q6TI4/w640-h425-no/k2.JPG Quote
AMIGA Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Czy tam były jakieś ciasteczka wątróbkowe rozsypane? Bo wyraźnie wszystkie czegoś szukają :-) Quote
Nutusia Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 A bo ja wiem czego szukają? Bo kopiąc doły, to chyba tego, czego nie zgubiły ;) Oto wątek Aszki - zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post22404826 Quote
AMIGA Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) Ale tam nie kopią, nawet Koparka :-) A na wątek cudeńka już pędzę, choć nie powinnam, bo jestem wessana w mikroskop :-( A tak przy okazji pozwolę sobie zaprosić na bazzaaaroooo dla psów Rudzi-Bianca. Są tam i książeczki i różności i ciasteczka wątróbkowe i serowe. Psiaczki baardzo dziękują za pomoc:-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/257055-Książki-różności-i-smaczki-na-Haszczaki-Amber-Julka-i-Dinkę-Rudzi-Bianca-do-15-IX Edited September 1, 2014 by AMIGA Quote
Mattilu Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 A gdzie wąteczek maleńtasa, który powędrował na dt do kcd? Quote
Nutusia Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Ona nie ma wątku. Fotkę Kasia wstawiła na zbiorczym wątku tych mini-piesków. Najprawdopodobniej malutka "owieczka" będzie miała DS już za chwilę, więc się Kasi wątku nie opłacało zakładać ;) Quote
Nutusia Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Zapraszam na wątek czterdziestki trójki - małego strachulca, przez którego i ja umieram ze strachu... http://www.dogomania.pl/forum/threads/257238-W-ma%C5%82ym-cia%C5%82ku-wielki-strach?p=22419156#post22419156 Quote
Nutusia Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Nadeszły długo oczekiwane wieści od Bobsleja :) Bobisław ma całkiem nieźle. Od stycznia znów jest mieszkańcem Warszawy i - jak widać na zdjęciach - wszędzie mu dobrze, jeśli ma przy sobie p. Agnieszkę :) Bobek wydoroślał, nie jest już taki uległy do wszystkich napotkanych psiaków, ma swoje sympatie i antypatie. Ale nie stwarza jakichś poważnych problemów, jest zdrowy. W lipcu był na koloniach, gdzie jego Państwo pracowali jako opiekunowie, więc i Bobiś też "pracował" ;) i sprawdził się w tej roli doskonale :) W stosunku do ludzi to pies marzenie - do wszystkich podchodzi z ufnością i radością. Stresują go jedynie niezidentyfikowane dźwięki i obiekty poruszające się z pewnej odległości:) A oto nasz Bobslej w całej psiej krasie :) Quote
Marysia R. Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Uroczy jest z tymi krótkimi, grubymi łapkami :lol: Quote
Marysia R. Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Nutusiu napisz coś o swoim nowym kocim lokatorze :) Nie chcę już zaśmiecać wątku Liska ale o kiciastym chętnie się czego dowiem. Może jakaś fotka? ;) Quote
Nutusia Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Wszystko w swoim czasie... ;) Na razie pokażę Tośkę - ta to się umie urządzić :) Pani Renata pisze, że patrząc na to zdjęcie można powiedzieć, że wszelkie granice zostały przekroczone, co nie oznacza, że Kornik przestał burczeć i szczerzyć zęby na małego Agresora. Wie Korunia co robi - gdyby nie to, małe by spało jej na... głowie ;) Tośka przeszła właśnie na etap siania zniszczenia i p. Tadeusz mówi o niej, że jest "strasznie szkodliwa" :) Niby się złości i w wygaworach nie szczędzi niecenzuralnych słów, ale potem p. Renacie udaje się podsłuchać jak mówi "no co, malutka, chodź do Pana na rączki" ;) Quote
jola_li Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Uffff.... Wreszcie uaktywniła mi się możliwość pisania postów na tym wątku... Scena łóżkowa - rozbrajająca :)! (W najbliższym czasie odrobię zaległość i wstawię albumową kartkę Aszki :)) Quote
Nutusia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Jolu, nie ma pośpiechu. Zniknęła połowa zawartości albumu, więc i tak muszę napisać do moda :( Quote
jola_li Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Gotowe :)! To teraz pora na kocie kartki, prawda :)? Tylko gdzie ja widziałam ich zdjęcia?... Quote
Nutusia Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Jolu, dziękuję! :) Jeszcze nie mam gdzie wstawić rameczki Aszki, bo wcięło dodany post, ale co się odwlecze... A kotki nie są na DT, tylko w... przedszkolu. Była chwila strachu po tym, jak Miłoszowi wyszedł dodatni test na białaczkę, ale jak to mówią - przyjaciół poznaje się w biedzie (jak widać nie tylko własnej ;)) Quote
jola_li Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Jolu, dziękuję! :) Jeszcze nie mam gdzie wstawić rameczki Aszki, bo wcięło dodany post, ale co się odwlecze... A kotki nie są na DT, tylko w... przedszkolu. Była chwila strachu po tym, jak Miłoszowi wyszedł dodatni test na białaczkę, ale jak to mówią - przyjaciół poznaje się w biedzie (jak widać nie tylko własnej ;)) Ale to przedszkole jest tymczasowe, prawda? Myślę, że jak najbardziej zasłużyły na upamiętnienie :). Quote
Nutusia Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 :) Było tymczasowe, na szczęście ;) Mia i Miłosz już na swoim: Quote
jola_li Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Jak wrócę - czyli za 2 tygodnie - zrobię kotkowe kartki :). (Ostatnio nie mogłam się wyrobić ;)). Quote
Recommended Posts