Nutusia Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Nie mogę się oprzeć, więc i tu pokażę pozostałe foty z Aluśkowego RAJU (jeśli ktoś nie śledzi jej wątku) Tylko Skiper się położył na "właściwej kanapie" - tej z kocykami dla piesków ;) Quote
Nutusia Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Rameczkę uzupełnię trochę później, bo właśnie "montuję" czwarty regał z książkami ;) Quote
Marysia R. Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 No i doczekaliśmy się Ali w rameczce:multi: Quote
Ellig Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Powodzenia suniu! https://lh3.googleusercontent.com/-ZZWLFojfVWA/Uw-hLK5uMII/AAAAAAAADew/pAWgLqHZVuY/w640-h480-no/DSCF3577.JPG Quote
jola_li Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Na swoje - pewne - miejsce w albumie to Alusia musi jeszcze poczekać co najmniej ze trzy miesiące, prawda? Quote
Nutusia Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Pomyślałam sobie, że na przekór wszystkiemu właśnie JUŻ ją tam wstawię - może to przyniesie szczęście, a nie taka cykoria? ;) Quote
jola_li Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Na szczęście jesteś większą optymistką niż ja :). Kiedyś też byłam. A teraz straaasznie nie lubię się "odcieszać" ;). Quote
Nutusia Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 A kto lubi, ale pozytywne myślenie potrafi zdziałać cuda - już nie raz się o tym przekonałam i tym razem liczę, że też zdziała ;) Quote
jola_li Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Nutusia napisał(a):A kto lubi, ale pozytywne myślenie potrafi zdziałać cuda - już nie raz się o tym przekonałam i tym razem liczę, że też zdziała ;) Tylko wtedy, gdy to Twoje postępowanie ma wpływ na te cuda ;). Jeśli są od ciebie niezależne, to możesz myśleć nie wiem jak pozytywnie i - będzie tak, jakby było bez myślenia (dobrze lub źle) :). Kołaczą mi się po głowie słowa C.S. Lewisa: "Modlitwy nie zmienią zamysłów Boga, ale zmienią mnie". Quote
Nutusia Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Tak czy inaczej uważam, że optymistom żyje się łatwiej ;) I w tym optymistycznym duchu, pokazuję zdjęcia "naszej" Beksaliny, która od 3 lat bardzo optymistycznie patrzy na świat :) Quote
jola_li Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Nutusia napisał(a):Tak czy inaczej uważam, że optymistom żyje się łatwiej ;) Bez dwóch zdań :)! I w związku z tym mam nadzieję, że Beksa nie poddała się swojemu imieniu (co chyba widać na zdjęciach) ;). Quote
Nutusia Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Dalej zdarza jej się beksolić, ale to z powodu maksymalnego rozpieszczenia ;) Gdy chce osiągnąć swoje - beksoli na maksa jak małe, rozkapryszone dziecko :) Quote
Kejciu Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Zaproszę na wątek Iki bo Nutusia chyba zapomniała :D link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252370-Ika-%C5%BCywy-trup-gorzej-ju%C5%BC-by%C4%87-nie-mo%C5%BCe-nasza-w-tym-g%C5%82owa! Quote
Nutusia Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Dzięki :) Wszyscy obżarci do nieprzytomności ;) Quote
mari23 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='Nutusia']Dzięki :) Wszyscy obżarci do nieprzytomności ;)[/QUOTE] oj, tak....... jak sie człowiek napracował, to teraz żal, żeby się nie zmarnowało.... więc zjada ;) ;) ;) fotki cudne!!!!! aż mi się nastrój poprawił :) pozdrawiam serdecznie!!!!!! Quote
Nutusia Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 W poniedziałek, 12 maja minął rok, od kiedy Duszka znalazła szczęście u boku Basi i vice versa :smile: Basia dzwoniła do mnie kilka dni temu. U Cocuni wszystko w najlepszym porządku. Basia 2 razy wyjeżdżała służbowo i wtedy Coco zostawała z Alice u Jurka. Jurka zna, z Alice się przyjaźni, zna mieszkanie i okolicę. Ale gdy przyszli z wizytą znajomi - przesiedziała cały czas ukryta pod stolikiem... Siedzą w niej jeszcze te demony z przeszłości, niestety :-( Basia mówi, że jest w pełni szczęśliwa - gdy się kładzie spać, z jednej strony mości się Coco, a z drugiej koteczka Nuka. Tak sobie właśnie Basia wyobrażała swoje SZCZĘŚCIE :smile: A jeszcze w tym tygodniu... dwie kolejne rocznice! :smile: Quote
Nutusia Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 I tu jeszcze pokażę Gapciową metamorfozę: Wersja na "mokrą Włoszkę": I po ręcznym wytrymowaniu do tzw. imentu: Quote
figa33 Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='Nutusia'] Basia mówi, że jest w pełni szczęśliwa - gdy się kładzie spać, z jednej strony mości się Coco, a z drugiej koteczka Nuka. Tak sobie właśnie Basia wyobrażała swoje SZCZĘŚCIE :smile: [/QUOTE] jakie to ładne :lol: Quote
Ellig Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Gapulec wytrymowany, pieknosciowo wyglada, moje slonko :) Quote
Gosiapk Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Bidna Gapulka, z gołą d... musi teraz chodzić :shake: Quote
Recommended Posts