Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mogę się oprzeć, więc i tu pokażę pozostałe foty z Aluśkowego RAJU (jeśli ktoś nie śledzi jej wątku)

Tylko Skiper się położył na "właściwej kanapie" - tej z kocykami dla piesków ;)

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nutusia napisał(a):
A kto lubi, ale pozytywne myślenie potrafi zdziałać cuda - już nie raz się o tym przekonałam i tym razem liczę, że też zdziała ;)

Tylko wtedy, gdy to Twoje postępowanie ma wpływ na te cuda ;).
Jeśli są od ciebie niezależne, to możesz myśleć nie wiem jak pozytywnie i - będzie tak, jakby było bez myślenia (dobrze lub źle) :).

Kołaczą mi się po głowie słowa C.S. Lewisa:
"Modlitwy nie zmienią zamysłów Boga, ale zmienią mnie".

Posted

Tak czy inaczej uważam, że optymistom żyje się łatwiej ;)

I w tym optymistycznym duchu, pokazuję zdjęcia "naszej" Beksaliny, która od 3 lat bardzo optymistycznie patrzy na świat :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Tak czy inaczej uważam, że optymistom żyje się łatwiej ;)

Bez dwóch zdań :)!

I w związku z tym mam nadzieję, że Beksa nie poddała się swojemu imieniu (co chyba widać na zdjęciach) ;).

Posted

Dalej zdarza jej się beksolić, ale to z powodu maksymalnego rozpieszczenia ;) Gdy chce osiągnąć swoje - beksoli na maksa jak małe, rozkapryszone dziecko :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Nutusia']Dzięki :) Wszyscy obżarci do nieprzytomności ;)[/QUOTE]

oj, tak.......
jak sie człowiek napracował, to teraz żal, żeby się nie zmarnowało.... więc zjada ;) ;) ;)
fotki cudne!!!!! aż mi się nastrój poprawił :)
pozdrawiam serdecznie!!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

W poniedziałek, 12 maja minął rok, od kiedy Duszka znalazła szczęście u boku Basi i vice versa :smile: Basia dzwoniła do mnie kilka dni temu. U Cocuni wszystko w najlepszym porządku. Basia 2 razy wyjeżdżała służbowo i wtedy Coco zostawała z Alice u Jurka. Jurka zna, z Alice się przyjaźni, zna mieszkanie i okolicę. Ale gdy przyszli z wizytą znajomi - przesiedziała cały czas ukryta pod stolikiem... Siedzą w niej jeszcze te demony z przeszłości, niestety :-(
Basia mówi, że jest w pełni szczęśliwa - gdy się kładzie spać, z jednej strony mości się Coco, a z drugiej koteczka Nuka. Tak sobie właśnie Basia wyobrażała swoje SZCZĘŚCIE :smile:
A jeszcze w tym tygodniu... dwie kolejne rocznice! :smile:

Posted

[quote name='Nutusia']
Basia mówi, że jest w pełni szczęśliwa - gdy się kładzie spać, z jednej strony mości się Coco, a z drugiej koteczka Nuka. Tak sobie właśnie Basia wyobrażała swoje SZCZĘŚCIE :smile:
[/QUOTE]

jakie to ładne :lol: