Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

figa33 napisał(a):
dla takich chwil chce się żyć i pomagać ..
niech ci się wiedzie Coco malutka psinko :lol:

dokładnie tak - ja po każdej wizycie z Nutusią u Coco i Basi - mam \ naładowane akumulatory pozytywną energią :) jak się widzi taką miłość to nie sposób się nie wzruszyć :)
złoty dom!

Posted

No nie jest dobrze.. Zdjęć w rameczkach, czyli tymczasów w nowych domkach nie przybywa, za to przybył siódmy pasażer na gapę - skutek uboczny wczorajszej akcji zapsienia domku w Nasielsku, do którego nie trafił Monti z Kozienic... Wątek wkrótce ;)
Oj, przydałaby się Lena, jej aparat i zdolności...

Posted

Nutusia napisał(a):
No nie jest dobrze.. Zdjęć w rameczkach, czyli tymczasów w nowych domkach nie przybywa, za to przybył siódmy pasażer na gapę - skutek uboczny wczorajszej akcji zapsienia domku w Nasielsku, do którego nie trafił Monti z Kozienic... Wątek wkrótce ;)

Nie zawstydzaj mnie... :oops:

Jak mnie ktoś dowiezie, to nie ma sprawy... ;)

Posted

Nutusia napisał(a):

odwiedzam ten przesympatyczny watek często, piszę tylko czasem - dziś podniosę, może ktoś wypatrzy i przybędzie jdnak kolejna "rameczka" :)

• 2 weeks later...
Posted

Wilczysko moje kochane! :)
Edyta nie może się go nachwalić - jaki mądry, łagodny, cudowny - wcale się nie dziwię :)

Chadza czasami z Edytką do pracy, do chorych dzieci, które zawsze bardzo na niego czekają. Od czasu ucieczki za sarnami, gdy Lupi zniknął na 4 godziny, Edyta nie puszcza go luzem. Kupiła 15-metrową linkę i tym sposobem Lupek ma swobodę, a Edyta pewność, że razem wrócą do domu. Zaprzyjaźnił się z sąsiadem, który zawsze ma dla niego jakieś pyszne ciacho ;) Do piesków niestety Lupino nie pała taką miłością jak do ludzi. Bardzo boi się burzy i - co przedziwne - stara się wtedy wejść jak najwyżej! Na stół, na parapet, wspina się łapami na okna... No i jeszcze jedno - prawdziwy z niego wilk, bo on wcale nie szczeka. Jeśli już, to popiskuje albo WYJE. Tak, wyje jak prawdziwy wilk!

Jak się Kasia ogarnie czasowo, będzie jeszcze jedna niespodzianka - super sztuczka w wykonaniu Lupusa ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Wilczysko moje kochane! :)
Edyta nie może się go nachwalić - jaki mądry, łagodny, cudowny - wcale się nie dziwię :)

Chadza czasami z Edytką do pracy, do chorych dzieci, które zawsze bardzo na niego czekają. Od czasu ucieczki za sarnami, gdy Lupi zniknął na 4 godziny, Edyta nie puszcza go luzem. Kupiła 15-metrową linkę i tym sposobem Lupek ma swobodę, a Edyta pewność, że razem wrócą do domu. Zaprzyjaźnił się z sąsiadem, który zawsze ma dla niego jakieś pyszne ciacho ;) Do piesków niestety Lupino nie pała taką miłością jak do ludzi. Bardzo boi się burzy i - co przedziwne - stara się wtedy wejść jak najwyżej! Na stół, na parapet, wspina się łapami na okna... No i jeszcze jedno - prawdziwy z niego wilk, bo on wcale nie szczeka. Jeśli już, to popiskuje albo WYJE. Tak, wyje jak prawdziwy wilk!

Aaaaaaach, jak ja lubię takie opowieści :)...

Posted

Nie. Ale to już jest starszy pan i jak mu takie małe godzinę stoi nad łebkiem i... szczeka w nadziei, że go namówi na zabawę, to idzie zwariować! Wystarczą mu już te baby co je ma w haremie. A i one dają mu czasem popalić ;)