Nutusia Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 No i pojechała nasza trzydziestka dwójka, czyli Śmieszka. Do tak cudnego domku, z tak ciepłymi ludźmi, że serce się ani trochę nie smuci, ale cieszy, cieszy i cieszy!... Kolejna fotka w moim albumie już na swoim miejscu ;) Quote
mari23 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Gosiapk napisał(a):łaaaaa... jaki cudny wierszyk, aż mi się łezki w oczach zebrały. i mnie mokro w oczach się zrobiło... Quote
jola_li Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Na powitanie nowej koleżanki albumowej pojawiły mi się znowu Kalinka i Hopka-bis :). Quote
Nutusia Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 No i super! :) A oto królewna Śnieżka herbu Śmieszka w objęciach swego Królewicza Huberta Quote
AMIGA Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nie dość, że wierszyk wzruszający (czy ja już Ci mówiłam Jolu_li, że kocham te Twoje wierszyki?? Pewnie mówiłam) to jeszcze wieści wzruszające. Teraz się przynajmniej Krechulec nie będzie wydawał olbrzymką :-) Quote
figa33 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nutusiu , Ty to masz rekę do adopcji :lol: bardzo się cieszę :loveu: Quote
jola_li Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 AMIGA napisał(a):czy ja już Ci mówiłam Jolu_li, że kocham te Twoje wierszyki?? Pewnie mówiłam Nieeeee.... Mówiłaś, że kochasz MNIE :)! Prawie to samo, ale - nie do końca ;). Quote
Nutusia Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Kochajmy Jolę, kochajmy Jej wierszyki, kochajmy kundelki i kochajmy artystów :) Quote
DoPi Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 ło matko, ale tu sie dzieje!! wierszyk superowy, Nutusiu, że zapytam ile metrowy masz domek? bo ja swoja chatke na działce chce przerobić na domek stały i wziąć piesiaki. Wszyscy mi stukaja po głowie, że stara wariatka:shake: Quote
Nutusia Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Taki ok. 100-metrowy. 3 sypialnie, salon, kuchnia, 2 łazienki, kotłownia i garaż. Na działce 1100 m. Zmieściło by się więcej "sztuk", ale zbyt długo nie ma nas w domu w tygodniu, by to było rozsądne i bezpieczne W grudniu było 7 psich ogonów plus kocica i to już było przegięcie. Optymalnie jest 5, czyli 4 nasze i 1 tymczas, no... w porywach 2, jeśli jeden jakiś niekłopotliwy i malutki ;) Zważywszy, że zaczynaliśmy od 2 naszych plus 1 tymczas, to i tak się... "rozwinęliśmy" :) Quote
DoPi Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 no to faktycznie stara wariatka ze mnie . 35m2 dół , plus część sypialna nad dołem , ale skos do podłogi, za to ogródek 20 arów, no i działka pod lasem. Duzo miejsca na bieganie. Jeden minusik- kleszcze. A no i zdobyczna duza buda dla psa jest:eviltong: ino łańcucha nie ma. Quote
Nutusia Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Spoko-loko! U nas też życie się toczy praktycznie tylko w salonie i kuchni plus w... łóżku ;) Czyli na maks. 50 m! U nas kleszcze w ilościach porażających :( W takich okresach jak teraz, nie wychodzimy z psami poza działkę, bo żadne zabezpieczenia nie działają. W lecznicy już wieszaków na kroplówki brakuje :( Quote
Celina12 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Masakra z tymi kleszczami...:shake:.....ja moim musze obroże zakupić.... Idę dalej czytać wątek.....wstyd,że dopiero teraz trafiłam.... Quote
Nutusia Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Celinko - wstyd to kraść, albo jak mawia koleżanka Cioci Gusiaczek - jak się do q..wy powie "proszę pani". Najważniejsze, że trafiłaś - witam Cię najserdeczniej :) Quote
Gosiapk Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Nutusia napisał(a):Celinko - wstyd to kraść, albo jak mawia koleżanka Cioci Gusiaczek - jak się do q..wy powie "proszę pani". Najważniejsze, że trafiłaś - witam Cię najserdeczniej :) Ja znam takie powiedzenie: wstyd to nago chodzić i w Kielcach się urodzić :o Quote
Nutusia Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 To jakiś nielubiacz "scyzoryków" musiał wymyślić, nieładnie... Quote
andegawenka Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Zaglądam do Nutusiowych czterołapek:smile: Quote
Nutusia Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Bardzo nam miło :) A ja dostałam maila od p. Henryka, czyli od Rodziny Luny\Igły: U Igły wszystko w porządku, po zimie można ją nazwać "królową dywanu" a nie podwórka, ale jest coraz cieplej i podwórko znów wraca do łask. Oprócz imienia Igła jest też nazywana Pięknotką, Psicą, a przez moją córkę: Słodziakiem. Dołączam kilka zdjęć zrobionych.... wiosną. Igła jest na nich zdecydowanie innym psem niż w czasach zamierzchłych. A oto dowody ;) Quote
ania shirley Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Nie pamiętam tej suni. Chyba była przed moim pojawieniem się na Dogo. (bo , mimo , ze nie pisze, to inwigiluje....;). ). Idę poczytać... Quote
Nutusia Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Bardzo się cieszę z takiej inwigilacji :) Lunka była jakoś na początku mojej "listy" ;) Quote
Recommended Posts