Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No i pojechała nasza trzydziestka dwójka, czyli Śmieszka. Do tak cudnego domku, z tak ciepłymi ludźmi, że serce się ani trochę nie smuci, ale cieszy, cieszy i cieszy!...
Kolejna fotka w moim albumie już na swoim miejscu ;)

Posted

Nie dość, że wierszyk wzruszający (czy ja już Ci mówiłam Jolu_li, że kocham te Twoje wierszyki?? Pewnie mówiłam) to jeszcze wieści wzruszające.
Teraz się przynajmniej Krechulec nie będzie wydawał olbrzymką :-)

Posted

AMIGA napisał(a):
czy ja już Ci mówiłam Jolu_li, że kocham te Twoje wierszyki?? Pewnie mówiłam

Nieeeee....
Mówiłaś, że kochasz MNIE :)!
Prawie to samo, ale - nie do końca ;).

Posted

ło matko, ale tu sie dzieje!! wierszyk superowy, Nutusiu, że zapytam ile metrowy masz domek? bo ja swoja chatke na działce chce przerobić na domek stały i wziąć piesiaki. Wszyscy mi stukaja po głowie, że stara wariatka:shake:

Posted

Taki ok. 100-metrowy. 3 sypialnie, salon, kuchnia, 2 łazienki, kotłownia i garaż. Na działce 1100 m. Zmieściło by się więcej "sztuk", ale zbyt długo nie ma nas w domu w tygodniu, by to było rozsądne i bezpieczne W grudniu było 7 psich ogonów plus kocica i to już było przegięcie. Optymalnie jest 5, czyli 4 nasze i 1 tymczas, no... w porywach 2, jeśli jeden jakiś niekłopotliwy i malutki ;)
Zważywszy, że zaczynaliśmy od 2 naszych plus 1 tymczas, to i tak się... "rozwinęliśmy" :)

Posted

no to faktycznie stara wariatka ze mnie . 35m2 dół , plus część sypialna nad dołem , ale skos do podłogi, za to ogródek 20 arów, no i działka pod lasem. Duzo miejsca na bieganie. Jeden minusik- kleszcze. A no i zdobyczna duza buda dla psa jest:eviltong: ino łańcucha nie ma.

Posted

Spoko-loko! U nas też życie się toczy praktycznie tylko w salonie i kuchni plus w... łóżku ;) Czyli na maks. 50 m! U nas kleszcze w ilościach porażających :( W takich okresach jak teraz, nie wychodzimy z psami poza działkę, bo żadne zabezpieczenia nie działają. W lecznicy już wieszaków na kroplówki brakuje :(

Posted

Celinko - wstyd to kraść, albo jak mawia koleżanka Cioci Gusiaczek - jak się do q..wy powie "proszę pani".

Najważniejsze, że trafiłaś - witam Cię najserdeczniej :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Celinko - wstyd to kraść, albo jak mawia koleżanka Cioci Gusiaczek - jak się do q..wy powie "proszę pani".

Najważniejsze, że trafiłaś - witam Cię najserdeczniej :)
Ja znam takie powiedzenie: wstyd to nago chodzić i w Kielcach się urodzić :o

Posted

Bardzo nam miło :)

A ja dostałam maila od p. Henryka, czyli od Rodziny Luny\Igły:

U Igły wszystko w porządku, po zimie można ją nazwać "królową dywanu" a nie podwórka, ale jest coraz cieplej i podwórko znów wraca do łask. Oprócz imienia Igła jest też nazywana Pięknotką, Psicą, a przez moją córkę: Słodziakiem. Dołączam kilka zdjęć zrobionych.... wiosną. Igła jest na nich zdecydowanie innym psem niż w czasach zamierzchłych.

A oto dowody ;)