Nutusia Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Rozmawiałam wczoraj z p. Ewą od Lali. Lalka wygląda w mokrym śniegu jak... wydra! Pędzi jak strzała, a kierunek zmienia... ogon! :) Miewa się świetnie. Po wczasach u mnie początkowo była nieco... krnąbrna. No, ale tak to już jest - podobnie jak z dziećmi, które po pobycie u babci trzeba wychowywać na nowo ;) Ale wszystko wróciło do normy, psica znowu jest grzeczna, karna. No a poza tym wiadomo - kochana na zabój :) Quote
Nutusia Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 A jutro "urodziny" Muszki i Bobika ;) Z p. Danusią rozmawiałam dziś rano. Do Bobiśka szykuję smsa z życzeniami plus specjalna dedykacja od Cioci Ziutki :) Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Nutusia']A jutro "urodziny" Muszki i Bobika ;) Z p. Danusią rozmawiałam dziś rano. Do Bobiśka szykuję smsa z życzeniami plus specjalna dedykacja od Cioci Ziutki :)[/QUOTE] I od nas najlepsze życzenia:lol: Quote
Gosiapk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dzięki nutusiu za link w Twoim podpisie, gdyby nie on nigdy bym tu nie trafiła. 31 tymczasów fiu fiu... i tylko raz się poddałaś. Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Nutusia']A jutro "urodziny" Muszki i Bobika ;) Z p. Danusią rozmawiałam dziś rano. Do Bobiśka szykuję smsa z życzeniami plus specjalna dedykacja od Cioci Ziutki :) Tak...tak...tak...!!!! Napisz, że bardzo kocham Bobsleja :loveu: boszzz, jaki on cudny, co ja bym dała żeby za jakiś czas miał swojego klona :placz: Quote
Gosiapk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Ziutka']Tak...tak...tak...!!!! Napisz, że bardzo kocham Bobsleja :loveu: boszzz, jaki on cudny, co ja bym dała żeby za jakiś czas miał swojego klona :placz: Który to Bobiś? Bo mi się już w oczach mieni jak w kalejdoskpie od tych Nutusiowych tymczasów Ziuteczka cioteczka cudne wierszyki smskiem wysyła :) Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 To je łon - Bobslej :) tylko ne moge znaleźć tych fajnych fotek już od nowej pańci :( tam widać jego urode jakie to cudo !!! Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Gosiapk']To szczenior Ziutencjo, nie?[/QUOTE] Nieee! To dorosły psiak, on właśnie tak wygląda, tułów jamnika a pusio labka - no cudowności! Quote
Gosiapk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Ziutka']Nieee! To dorosły psiak, on właśnie tak wygląda, tułów jamnika a pusio labka - no cudowności![/QUOTE] Fajny, taki pulpecio do przytulania. Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Wczoraj wysłałam życzenia do p. Agnieszki. I liczę na... niespodziankę dla Ziutki ;) Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Nutusia']Wczoraj wysłałam życzenia do p. Agnieszki. I liczę na... niespodziankę dla Ziutki ;) Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Łał!!!!!!!!!!!!!! mestudio, macie piękny avatarek:) Quote
mestudio Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='M&S']Łał!!!!!!!!!!!!!! mestudio, macie piękny avatarek:)[/QUOTE] Się zrobiło, się ma ! :-D TZmestudio Quote
mari23 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Gosiapk']Dzięki nutusiu za link w Twoim podpisie, gdyby nie on nigdy bym tu nie trafiła. 31 tymczasów fiu fiu... i tylko raz się poddałaś.[/QUOTE] ja tu ciągle zaglądam i podziwiam :) Quote
Nutusia Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ! Się umie, to się robi i się ma. A jak się nie umie, to się ładnie prosi i też... się ma ;) Jak tylko zwolni mi się miejsce - od razu wykorzystam oba - i ten od Joli i ten od Marcina - na przemian :) Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='mestudio']Się zrobiło, się ma ! :-D TZmestudio[/QUOTE] Jak się umie, to się ma;) Quote
Mattilu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Nutusia']Bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ! Się umie, to się robi i się ma. A jak się nie umie, to się ładnie prosi i też... się ma ;) [/QUOTE] Właśnie, jak się nie umie to się ładnie prosi kobietę lub mężczyznę komputerowo uzdolnionych i też się ma:loveu: Quote
Nutusia Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Ziutka dostała swoją niespodziankę (z nawiązką). Jak już ochłonie, to zapewniam, że warto będzie tu zajrzeć ;) Quote
Mattilu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nutusiu, nie gniewaj się, ale tu tyle ludzi bywa, a Justyna szuka pomocy dla suni z mojego podpisu - Mai, która ma poważne kłopoty ze zdrowiem po ostatniej ciąży i zupełny brak funduszy na leczenie. Może ktoś do niej zajrzy... Quote
Ziutka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 To najpierw sobie oglądajcie Bobsleja :):):) A potem zapodam fotaski !!! http://www.youtube.com/watch?v=IHP0V_dxK0Y&feature=youtu.be Quote
Recommended Posts