Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cieszę się, że mój "cios" okazał się taki OWOCNY :)

A ja właśnie dostałam maila od Izy i Merona, czyli domku Motusia. Motuś właśnie stracił klejnoty i jest troszkę niepocieszony. I chyba nie tyle stratą, co abażurem, który mu na łepetynę nałożono ;) Niebawem wstawię zdjęcia :)

Posted

[quote name='Nutusia']A ja właśnie dostałam maila od Izy i Merona, czyli domku Motusia. Motuś właśnie stracił klejnoty i jest troszkę niepocieszony. I chyba nie tyle stratą, co abażurem, który mu na łepetynę nałożono ;) Niebawem wstawię zdjęcia :)[/QUOTE]

Już, ale ten czas leci!

Posted

[quote name='Nutusia']Ano leci... Od grudnia minęły ponad 4 miesiące (choć może tego nie widać :()[/QUOTE]

Faktycznie, jest kwiecień :roll:

Posted

[quote name='M&S']Faktycznie, jest kwiecień :roll:[/QUOTE]

No właśnie - już kwiecień(chociaż wcale na to w tym roku nie wygląda). Dopiero tu trafiłam, przeczytałam, poryczałam się. Cóż, oczy mam widać w mokrym miejscu. Nutusiu, jesteś Wielka:loveu:

Posted

Dziękuję, Jolu :)
Moteusz wydoroślał, prawda?... Pynio mu się wydłużył (chyba się w Colli zapatrzył ;)). Leży na walizce, bo jego Państwo dopiero co wrócili z dalekiej podróży i chyba pilnuje, żeby znów nie wyjechali. A jeśli już, to żeby i jego do walizki spakowali :)
Niestety, Motulko musi robić za lampę z abażurem, bo bardzo go interesuje co za kuku mu tam zrobili ;)

Posted

:)

A dziś mija rok, od kiedy Lalka zaczęła nowe, szczęśliwe życie w Rodzinie p. Ewy, Zosi i Józka. Właśnie wysłałam sms-a z życzeniami dla Jubilatki ;)

Posted

[quote name='Nutusia']:)

A dziś mija rok, od kiedy Lalka zaczęła nowe, szczęśliwe życie w Rodzinie p. Ewy, Zosi i Józka. Właśnie wysłałam sms-a z życzeniami dla Jubilatki ;)[/QUOTE]
Mam nadzieje, że od nas też ? :)