Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla ATMY

dzisiaj mijają dwa tygodnie kiedy moja ukochana atmulka umarła. Zmarła podczas zabiegu sterylizacji.

Atma była ze mną odkąd skończyła osiem tygodni. Cudowna i silna sunia. Piękny owczarek niemiecki. Nie doczekałyśmy jej czwartych urodzin.

Teraz nie potrafię się pozbierać. Atmusiu, zabrałaś ze sobą swoją cudowną pozytywną energię, spojrzenie wiernych kochających oczu i moje serce.

Piesku mój dziękuję Ci za wszystko.
Atmusiu, jesteś moim najukochańszym przyjacielem. Chcę abyś wiedziała, że cały czas czekałam aż operacja się skończy. Nie byłaś sama. Kiedy leżałaś taka bezradna modliłam się, że mnie usłyszysz. Mam nadzieję, że teraz wiesz, że byłaś dla mnie najważniejsza. Kocham Cię mocno i proszę wybacz mi, że tak się stało.
Mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy. Śpij spokojnie.

Kasia

PS. słowo ATMA oznacza energię zamieszkującą nasze serce. Nigdy nie umiera, pozostaje wśród innych.

Posted

Atma <*> Bądź szczęśliwa i baw się, czekając na tych, którzy tu zostali.

Brak mi słów, tyle miało być lat przed wami, tyle wspaniałych chwil. Pozostają te, które już były. Bardzo współczuję. Trzymaj się.

Posted

Dla Atmy.

Współczuję. Jak wszyscy, którzy pozegnali swoich czoronożnych przyjaciół, wyobrażam sobie jak bardzo Ci trudno.
Cztery lata wydaje się tak krótko, ale najważniejsze, że był to czas szczęśliwy dla Ciebie i Atmy i dlatego warto zapamiętać właśnie te dobre chwile.