Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Albo mogla bym sie dolozyc do benzyny jakby ktos bylby sklonny przywiesc jak najblizej psiaka tak zebym sie nie zgubila razem z nim:placz:sama niewiem, nawet niewiem ile taka podroz by kosztowala :cry:

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, ja tez musze leciec postaram sie byc jak najszybciej, jak na zlosc dzis akurat na urodziny musze isc.:placz: Odpisze jak tylko wroce, a moze i cos wymysle po drodze bo mi spokoju niedaje ze mozna go wyciagnac, a ja sie boje zeby sie niestracic:cry:postaram sie tez w miedzy czasie tu wejsc.

Posted

Wacuś i Biały szukają domku !!!

Rozmawiałam dzisiaj z tymczasową panią Wacusia. Piesek jest właściwie całkowicie bezproblemowy. Jedyny problem to to, że siusia w domu, ale to chyba normalne po 2 latach spędzonych w schronisku i myślę że da radę go tego oduczyć. Wacuś jest typowo domowym pieskiem. Całą noc przespał na kanapie :) Idealnie nadaje się do bloków. Nie jest wymagającym pieskiem. Wacuś to piesek z charakterem. Jest mądry, umie prosić o jedzenie (staje na dwóch łapkach :) ). Niebawem powinnam wstawić fotki Wacusia w domku. Wykąpany, najedzony i wyspany wygląda na pewno dużo dużo lepiej.

Posted

Yvet Twoja propozycja nadal aktualna?
Gdybyś mogła wziąść Białego do siebie, to byćmoże mrowa23 mogłaby przywieść go do Cie lub niedaleko. Ale oczywiście za zwrotem kosztów paliwa. Trzababyło by zrobić bazarki dla Białaska i prosić wielkoddusznych ludzi o pieniądze. Bo nie możemy zostawić go tak...
Czy moze ktoś założyć dla niego nowy oddzielny wątek?

Posted

Najprawdopodobniej za tydzień jadę na Śląsk. Dla niezorientowanych dodam, że Śląsk leży w tej samej okolicy, co Piekary Śląskie :) Jadę co prawda z moim psem, ale Białasek jest chyba nieduży i da się go "upchnąć" w koci transporter na przednim siedzeniu (mój pies podróżuje z tyłu, bo jest... trochę większy od Białaska). Tylko ktoś musiałby Białaska podrzucić do trasy katowickiej.

Posted

słuchajcie, ja nie znam Białaska, czy może któraś z dziewczyn co go widziały założyć mu wątek? dzisiaj na śmierć zapomniałyśmy o nim z katyą, chociaż wydaje nam się, że go widziałyśmy, był taki starszy jasny chudziutki mikrusek w klatce ze szczeniakiem. to chyba był on... ale nie mam zdjęć :(