Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś ludzkim niemowlakom takie pępkowe przepukliny zaklejało się plasterkiem ( pod plasterek jeszcze odrobinę czegoś - co by to wystające wepchnąć do środka ), żeby się nie powiększały. Wtedy jest szansa, że samo się zmniejszy w miarę wzrostu ,,osobnika " ;)

Posted

[quote name='rita60']To dobrze...zasługują na dobre domki.[/QUOTE]

moje szczęście, że teraz nie ma wysypu szczeniąt - w schronisku stan szczeniaków waha się między 0-4 sztuk :lol:

Posted

Kochani dopiero weszłam do domu....... na te 3 ogłoszenia telefonów masa i fajnych i takich ze wpadałam w głupawkę ze śmiechu a mój TZ patrzył na mnie jak na wariata bo nie mogłam wydukać co za durny tel miałam. Malie pod tytułem nie wezmę od Pani psa bo nie mam zamiaru go kastrować bo to boli też dostałam :evil_lol:
Ale ogólnie przeprowadziłam PA i wydałam dziś 4 sztuki - kot, oba pieski, i sunia co była na "doczepkę". O pozostałe 2 suki też były telefony ale to już jutro bo dnia mi nie starczyło....

Posted

I ostatnie dwie panienki w domach :loveu: Tempo naprawdę niesamowite sama jestem w szoku, telefonów było tyle że bateria mi nie wytrzymywała :diabloti:

Ale żeby nie było za pięknie zgarnęłam wczoraj ze schroniska 2 mies suke mix owczara która sie nie podnosiła..... dziś już drepta ale nie mogę dojść do diagnozy nic mi się kupy nie trzyma jak się dowiem co jej jest to założę wątek

Posted

[quote name='Negri']

Malutka

Mała ma zapalenie chrząstki wzrostu..... jutro idziemy do weta, mam nadzieję że coś się dowiem i założę wątek