Hakita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Bardzo się cieszę, że wszystko w końcu się udało i trzymam kciuki za dalsze powodzenie akcji!!! Quote
Szyszka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jutro już sobota! Ale się będzie działo. Życzę osobom transportującym Stelle i jej potomstwo szczęśliwej drogi. Wielka buźka dla Was :Rose: Quote
szajbus Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Nadchodzi wielki dzień dla niuni, koniec jej cierpień! Quote
ewatonieja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 a Julia mi mówiła ze widziała Stelle ale bez maluchów, w jakim można rozłaczyc suczkę od szczeniaków? pytam z ciekawosci,bo dzisiaj nawaliłam i nie zadzwoniłam :/ a Julia nie ma tam dostepu i nic nie wie wiecej Quote
ewatonieja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 o 12 wreszcie ja zobaczyłam,słaniała sie na nogach,pewnie nie wychodziła z boksu przez te dni,jest bardzo dobrze wychowana na spacerze od razu poszła na trawke zrobic co potrzeba, tak wiec była przygotowana do podróży :) maluchy -słodkie, przesmieszne glizdki :) podróz minęła bardzo spokojnie,łezka się zakreciła w oku gdy Pani Lidia odbierała psinki, jak tylko przyjada zostaną przebadane przez zaufanego weterynarza :) dostana osobne pomieszczenie i będa przez pewien czas izolowane od 2 suczek Pani Lidii,która wzięła tygodniowy urlop "psiurzyński" :) dostaliśmy obietnice relacji z procesu adaptacji Stelli i maluchów do warunków domowych, juz jest 5 chętnych na te szczeniaki ,szkoda ze musimy wozić psy do ludzi i zapraszać tych,którzy mieszkaja w odległych województwach :/ w gabinecie nie spuścili z ceny - 30 zł, nie lubia mnie tam juz :shake: Quote
Puchatek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 To wspaniale że Stelli się jednak udało. Może nie w 100% bo jednak duża część dzieci nie przeżyła [*]. Cieszmy się jednak z tego że Stelka i dwa maluszki wyszły na prostą. :-) Quote
Ayia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 poplakalam sie ze szczescia :placz: tak sie ciesze ze juz jej nie zobacze wiecej w schronisku.. gnebionej przez rudaske.. tak sie bardzo z tego ciesze ze ma juz dobrze, jest kochana i ma swojego czlowieka ktory obdarzy ja wielka miloscia i uczuciem :bigcool::sweetCyb::bigcool::sweetCyb::bigcool: Stella trzymaj sie cieplutko :bluepaw: Quote
ewatonieja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 dostałam sms od Pani Lidii"Stella merda ogonem, chce by ją całowano, zjadła ze smakiem 2 miski jedzonka, jutro kąpiel i weterynarz" :multi: Quote
szajbus Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Kamień z z serca, że wszystko poszło dobrze. Stella wreszcie odsapniesz. Bądź szczęśliwa i wielkie dzięki dla twojej nowej pani za jej wielkie serce. Quote
Puchatek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ewatonieja napisał(a):dostałam sms od Pani Lidii"Stella merda ogonem, chce by ją całowano, zjadła ze smakiem 2 miski jedzonka, jutro kąpiel i weterynarz" :multi: Musi sobie psina odbić te lata bez przyjaznej duszy obok :loveu: Quote
Szyszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Niby wiedziałam, ze to już dziś, wierzyłam że się uda, ale szaleje ze szczęścia po prostu! :bigcool: :bigcool: :bigcool: Natalko uczestniczyłaś w transporcie Stelki do domku? Quote
ewatonieja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 tak ,pojechałam razem z Kaja i Jarkiem :) pilnowałam by szczeniaczki nie wypadły, Stella kładła mi głowa na nogach, trzymałam na rekach te maleństwa, kurcze zauwazylismy ,że jeden z nich ma obdartego paluszka :( popiskiwały bardzo, hehehe Stelka przez chwile połozyła się na nich i musiałam szukać ich pod ta masa futra ,wygrzebywac je i położyć w miejscu gdzie miały dostep do pokarmu, psy z łódzkiego schroniska sa bardzo grzeczne,do tej pory tylko jedna sunia przezywała mocniej podróż (do Niemiec) trochę szczekała i się kreciła,pozostałe jak aniołki:) Quote
Szyszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Co za super nowinki. Ten tydzień zaczął się paskudnie. Tyle złego się wydarzyło, aż wreszcie zaświeciło słonko. Dla Stelli i jej maluszków. :multi: Szkoda, że Bakier nie zdąrzył poznać swoich nowych właścicieli :-( Quote
Niewiasta_21 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Jutro wstawie ciotki fotki stelli i jej maluchów które napstrykałam podczas wyjscia ze schroniska :-) Quote
Ada-jeje Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ufff nareszcie koniec!!! Serdeczne pozdrowienia dla pani Lidki od ada-jeje i prosze poprosic pania Lidie o mizianko dla Stelli i jej maluszkow.:multi: :multi: Niech zyja wszyscy razem dlugo i szczesliwie. Quote
Szyszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Tak. Niech żyją :Rose: . CZekamy na zdjęcia z niecierpliwością :lol: Quote
Reno2001 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Trzymam kciuki za szybka aklimatyzację Stelli w nowym miejscu :p . Quote
ewatonieja Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 z sms 'a od Pani Lidii "kotka sie obraziła śmiertelnie,suki nie moga pojąć czemu Belka warczy/woli nowe imię/ dom wariatów Pozdrów ten tłum ,który mi kibicuje" Stella to już Belka :) czujcie się pozdrowione :))) Quote
Kasie Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A czy mogłabym odwiedzic ta pania Lidke kiedyś? Bo mieszkam niedaleko Wieliczki. CZy przy okazji mogłybyście ja zapytać? Ja tez kibicuje. Quote
Niewiasta_21 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Obiecane zdięcia,niestety tylko kilka fotek wyszło :/ " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Wszystkiego dobrego Stella :loveu: Quote
Puchatek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Uśmiechnięty pysioł. Widać że jest szczęśliwa że opuszcza schron :-) Quote
Hakita Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cóż za wspaniałe wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu: Bądź szczęśliwa i kochana do końca życia Stello i Twoje Dzieciaczki również!!! :loveu: :loveu: :loveu: Hurrra!!! :multi: Quote
szajbus Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Nareszcie oddychamy z ulga. Stella bądź szczęśliwa i dobrze wychowaj swoje maluchy. A twoja nowa pani jest po prostu ANIOŁEM! Quote
katya Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jakie śliczne, małe glizdki, końcówki łapek mają białe jak Stella :) Quote
Recommended Posts