Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stella, skończyłam remont, rozwaliłam swojego kompa (teraz piszę gościnnie z innego) wchodzę na dogo, a ty zamiast grzać dupkę w nowym domku tkwisz tu dalej. Ale widzę tez , że masz jakąś szansę na domek. Dobre, że jednak sie tobą ktoś zainteresował, a to dobry znak.

Ach te koty i niewiadoma zachowań na nie psów schroniskowych.
No coż. Moja adoptowana pannica ich nie cierpi, ale.....
No właśnie po moim podwórku chodzi jeden tygrys (odważny) i lalunia go chciała oczywiście pogonić. Miałam problem, bo to jeden z kotów, które dokarmiam i łaził za mną krok w krok a Balbi go chciała chapnąć na przekąskę. Szarpnęłam smycz hasło "fe" i tak powtarzałam kilka razy. Dziś pannica pozawala zbliżyć sie do mnie Zeusowi, ale innym kotom wara od mamusi. Czasami fajnie to wygląda jak muszę skorzystać z podwórka, bo z jednej strony maszeruje Balbi na smyczy, z drugiej Zeus.

Posted

Witaj Gwiazdeczko kochana...:loveu: :loveu: :loveu:
Natalko, a co z tą Panią??? Masz z nią jakiś kontakt???
Stelli skończyło się allegro, co robimy??? Wystawiamy ponownie???
Ja już chciałam dawno to zrobić, ale chciałam wiedzieć co z Panią, która była zainteresowana. ;)

Posted

Natalko, ja ponawiam pytanie z poprzedniej strony...
Co z Panią, która była zainteresowana???
Allegro się skończyło i chciałam ponownie wystawić, ale najpierw chciałam wiedzieć, co z tą Panią??? :cool3:

Posted

Dobrze by było, żeby sie na nią zdecydowała. Na pewno by nie żałowała mając takiego skarbusia w domu.
Póki co, Stella sie przypomina i prosi o kochający domek

Posted

ewatonieja napisał(a):
stella nadal w schronisku,teraz ma 4 lata ,dowiedziałam się ze w czerwcu 2006 r ktoś ja kupił i oddał :/ allegro ponowić proszę

Ok, wiadomo. Nie ma problemu, allegro ponowię.
A zdradzisz nam, co się stało z tą chętną Panią??? :razz:

Posted

ewatonieja napisał(a):
Stella jest ciagle gnebiona :( polecam ja ciagle ,ale ludzie maja takie argumenty przeciwko adopcji Stelli ,że mi się otwiera nóż w kieszeni!!!:mad:

Co ona tak się daje? Przecież duża jest, mogłaby tam wszystkich porozstawiać po kątach wedle uznania.
A przepraszam jakie to argumenty?

Posted

: 1) ze to suka
2) ze to kaukaz - dzieci nie sa z nim bezpieczne,bo bywaja agresywne
3) ze nie jest agresywna
:mad::mad::mad::mad::mad:

ona czasem warczy,pokazuje im zęby rezygnuje ,ale najczesciej chowa się w budzie, kurna kolejny SAM ,nam się szykuje?

Posted

Wiesz nie ma co się oburzać. Jednemu pasuje to drugiemu tamto. To że suka może być problemem dla kogoś kto chce psa (no bo tak chce i już, jedni chcą córkę inni syna :-) ). Jak ktoś chce agresywnego (pytanie po co? ) to zatelefonował bo kaukaz to na pewno agresywny i jak się dowiedział że nie to mu nie pasuje. Jak ktoś chciał do dzieci i dowiedział się że kaukaz to nie chce bo niezależnieod legendy kaukazy są wpisane na listę ras niebezpiecznych czy chcesz czy nie (abstrahooję już od faktu że trzeba specjalnych formalności żeby takiego psa zarejestrować).
Także lepiej że od razu rezygnują niżby potem mieli oddawać.