Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blaira napisał(a):
Dokladnie tak ;););)

Jejku,,,,ale numer:p
Wielkie dzieki:iloveyou: , bo moje "malenstwo" umie pociagnac i kolezanka troche byla w szoku!!!!:lol:

Macie super pieski, gratuluje!!!!!!:cool1: i do zobaczenia na nastepnych wystawach

pozdrawiam,
asia

Posted

hachidori napisał(a):
blaira

czy to wy pomogliscie mojej kolezance z samoyedem w pilnowaniu mojej Akity Amerykanskiej?? kiedy "przeprowadzalismy" sie pod ring glowny??

pozdrawiam
Asia

A ja Was widziałam! Chciałam nawet zdjecie zrobić, ale się ciągle akita odwracała, i mam samoyeda hihi :) ale może odwrócony też się załapał ;)

Posted

[quote name='malgosia_1']bardzo cieszę się, szkoda tylko, ze upal byl niemilosiern, fotki bylyby fajniejsze, a tak psiaki pochowane. Nawet najmniejszy skrawek cienia byl wykorzystywany!

Masz na myśli mnie z Asti (jedna fotka) z córeczką ozikowej znajomej na dodatek (druga fotka)? :evil_lol: Tak się rozglądałam i jedyny cień przy ringu (poza prywatnymi namiotami) był tylko pod tą tablicą ;-)
A masz może je w większej rozdzielczości? Jakby co, to ładnie poproszę na adres: ulaton@wp.pl

Posted

[quote name='Gucio']Oto focie :)
...

[quote name='tamiczek']Dasz mi węgra ?
:multi:
Ten węgier to Alkad Tokaj Złoty Bażant nasz wystawowo- zlotowy kolega:loveu:

Posted

[quote name='Aussie']A masz może je w większej rozdzielczości? Jakby co, to ładnie poproszę na adres: ulaton@wp.pl

;) prosic wcale ładnie nie musisz, wystarczy, ze sprawilam zdjeciami frajde, zreszta przed chwileczka wyslalam, mam nadzieje ze się nie pomylilam...bo jest ich prawie 300 i patrzac na nie dostaje oczopląsów:oops:

• 9 months later...