jusiss Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 malgosia_1 napisał(a):Zapraszamy na fotorelacje z wystawy w Radomiu, na strnce: http://psy.wystawy.e-hodowla.eu/index.php?id=7 Ooooo.... :multi: nawet Laganek się załapał :p (pierwszy z lewej) Quote
hachidori Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 blaira napisał(a):Dokladnie tak ;););) Jejku,,,,ale numer:p Wielkie dzieki:iloveyou: , bo moje "malenstwo" umie pociagnac i kolezanka troche byla w szoku!!!!:lol: Macie super pieski, gratuluje!!!!!!:cool1: i do zobaczenia na nastepnych wystawach pozdrawiam, asia Quote
Guciek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 hachidori napisał(a):blaira czy to wy pomogliscie mojej kolezance z samoyedem w pilnowaniu mojej Akity Amerykanskiej?? kiedy "przeprowadzalismy" sie pod ring glowny?? pozdrawiam Asia A ja Was widziałam! Chciałam nawet zdjecie zrobić, ale się ciągle akita odwracała, i mam samoyeda hihi :) ale może odwrócony też się załapał ;) Quote
Guciek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 http://e-psy.pl/viewtopic.php?t=1406&postdays=0&postorder=asc&start=1884 Sznaucery mini cz/s - wszystkie foto BY ME ;) Quote
Ewa i flatki Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Gucio napisał(a):Ooo, zrobiłam też jakiemuś flatowi zdjecie A moge poprosic , pliss :lol: Quote
Guciek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jasne, bardzo chętnie się podzielę jak dostanę :) Quote
Aussie Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='malgosia_1']bardzo cieszę się, szkoda tylko, ze upal byl niemilosiern, fotki bylyby fajniejsze, a tak psiaki pochowane. Nawet najmniejszy skrawek cienia byl wykorzystywany! Masz na myśli mnie z Asti (jedna fotka) z córeczką ozikowej znajomej na dodatek (druga fotka)? :evil_lol: Tak się rozglądałam i jedyny cień przy ringu (poza prywatnymi namiotami) był tylko pod tą tablicą ;-) A masz może je w większej rozdzielczości? Jakby co, to ładnie poproszę na adres: ulaton@wp.pl Quote
sylrwia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Gucio']Oto focie :) ... [quote name='tamiczek']Dasz mi węgra ? :multi: Ten węgier to Alkad Tokaj Złoty Bażant nasz wystawowo- zlotowy kolega:loveu: Quote
Guciek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Sylrwia mam go jeszcze więcej i ładniejsze fotki, tylko sobie poczekasz hihi :) Quote
malgosia_1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Aussie']A masz może je w większej rozdzielczości? Jakby co, to ładnie poproszę na adres: ulaton@wp.pl ;) prosic wcale ładnie nie musisz, wystarczy, ze sprawilam zdjeciami frajde, zreszta przed chwileczka wyslalam, mam nadzieje ze się nie pomylilam...bo jest ich prawie 300 i patrzac na nie dostaje oczopląsów:oops: Quote
Shadow Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jak ktoś chce to mam kilka zdjęć z Radomia Quote
Guciek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Wątku o 2008 chyba jeszcze nie ma? :lol: Bo ten jest o zeszłorocznej ;) Quote
Guciek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ale to temat o wystawie z 2007 ;) o TEGOROCZNEJ jest TUTAJ :) Quote
czikot Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Faktycznie :-) nie zwrocilismy uwagi na daty:-))))) Quote
Recommended Posts