Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tamiczek napisał(a):
O, Kamila to może razem pojedziemy:lol: :cool3:, Pionki masz chyba po drodzenie,nie ?

Mam, mam, tyle że jade ze znajomymi:oops:

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i dzis dotarło powiadomienie
ale
1/ numerka nie ma
2/ pisze ze wpłata dotarła
3/ zaznaczono tylko ze aktualne szczepienie wscieklizny
4/ brak adnotacji ze inne zaswiadczenia o stanie zdrowia

no i do boju !!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

AnnaM napisał(a):
Dominika, wez mnie nie przerażaj..
a jak nie dojdzie to co ja mam robić? przeciez nie bede miała numeru startowego, i wpuszcza mnie za free z psem?? kurde taka sytuacja bylaby umnie 1 raz...:roll:

Dwa lata temu numery startowe i karty ocen odbierało się w sekretariacie i z tym wszystkim szło się na ring :lol:
Niezależnie od tego czy się zapłaciło czy nie ;)

W zeszłym roku nie byliśmy

Posted

Witam ! Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia :( Jak nie dostanę do jutra to trudno, ale nie chce mi się jednak stac po ten numerek :P

Ja jadę z trzema psiakami i mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Powodzenia Wam życzę !

Posted

Boberek napisał(a):
Witam ! Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia :( Jak nie dostanę do jutra to trudno, ale nie chce mi się jednak stac po ten numerek :P

Ja jadę z trzema psiakami i mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Powodzenia Wam życzę !

Marta, to ja cichutko poprosze o jakies fotki z dogowego ringu:lol:

Posted

Ehh... postaram się zrobić fotki dogom ale ja większość czasu spędzę przy goldenach więc dużo nie obiecuję :P A Będzie Kaśka z Bastkiem albo z którymś tym jej ?:P

Posted

Boberek napisał(a):
Ehh... postaram się zrobić fotki dogom ale ja większość czasu spędzę przy goldenach więc dużo nie obiecuję :P A Będzie Kaśka z Bastkiem albo z którymś tym jej ?:P

Kasi nie będzie:-(
Bedzie za to BUBA "moja"- JUTA JESSIKA:cool3:

Posted

Hej!

A ma ktoś może miejsce z Warszawy dla jednej osoby z niekonfliktową suczką, która może jechać zarówno z innymi psami (o ile jej nie zjedzą), jak i na kolanach? Oczywiście dokładam się do paliwa!

Potwierdzenia też nadal nie mam, a na Wrocław przyszło już dwa dni temu :shake:

Posted

Widze ze przed sekretariatem bedzie spore zamieszane z tymi potwierdzeniami, skoro tyle osob nie ma... Wszystkie "moje" psy potwierdzenie naszczescie maja, ale czy oplaceone, czy nie - numerka niet...

Posted

Ja jadę pociągiem więc niestety nie pomogę. A w ogóle to jadę jednak tylko z dwoma psiaczkami bo Jasperek miał badania i okazało się że ma wydzieline w płucach i lekarz odradził wystawę :( Jedzie tylko Asta i Nirwanka, trudno.

Posted

Boberek napisał(a):
Ja jadę pociągiem więc niestety nie pomogę. A w ogóle to jadę jednak tylko z dwoma psiaczkami bo Jasperek miał badania i okazało się że ma wydzieline w płucach i lekarz odradził wystawę :( Jedzie tylko Asta i Nirwanka, trudno.

Niech zdrowieje szybciutko

Posted

jest już plan sędziowania na stronie oddziału, szkoda że bez rozpiski godzinowej

niestety w transporcie również nie pomogę, bo jedzie nas 2 lub 3 osoby i 3 psy, w tym 2 duuże...

Posted

My również się pojawimy, siberian husky, pies, klasa pośrednia :) Jeżeli zostanę na BISach to postaram się porobić fotki. Natomiast nas czeka w niedzielę pierwszy występ w "dorosłej" klasie :)
Pozdr.

Posted

Kida napisał(a):
My również się pojawimy, siberian husky, pies, klasa pośrednia :) Jeżeli zostanę na BISach to postaram się porobić fotki. Natomiast nas czeka w niedzielę pierwszy występ w "dorosłej" klasie :)
Pozdr.

No to ja trzymam kciuki :)

Posted

Słuchajcie! Mam pytanie. Jeśli jest napisane na potwierdzeniu które mi przysłali że psy przyjmują do 10 to jak przyjade o 13 to mi nie wydadzą numerków? :/ Sprawa jest taka: mam pociąg który będzie na miejscu około 8:40 albo pociąg który będzie na miejscu około 12:20. Przede mną są wszystkie sznaucery duże i małe oprócz czarno srebrnych, dobermany, pinczer miniaturowy i jeszcze psy golden retriever. Ja wchodzę w szczeniakach sukach a potem ostatnia klasa otwarta i nie wiem co robić! Bo pewnie wejdę koło 13 :/ Pomóźcie !

Posted

Do Katowic ja kiedyś też przyjechałam około 12 i spokojnie otrzymałam numerek ale tu a nóż widelec nie wydadzą i co wtedy ? mam sobie jakąś kartke przeczepić? :D Mnie się tam naprawde nie chce siedzieć od 9 a najbardziej nie chce mi się wstawac o 5 wiedząc że mogłabym wstać o 9 ;)