Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gucio napisał(a):
leżącą akitę

to pewnie moja dziewczynka się załapała ;)
Ja też się pochwalę

KOICHIKARA Shun'You Kesha - dosk., Zw. Mł. i NSwR (nie powinna ale dostała :p )

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo, zrobiłam też jakiemuś flatowi zdjecie :)

I pewnie się widziałyśmy

Pewnie nie, a siedziałam przy samiutkim wejściu na ring....

to pewnie moja dziewczynka się załapała

Możliwe - koło głównego namiotu, pod leżącym parasolem w kolorowe kwiatki ;) I kolor psa by się zgadzał :)

EDIT:

15 fotek z mojego aparatu się ładuje właśnie. Niestety pozostawiają wiele do życzenia i przedstawiają w większości dwa bordery :lol: I niemieckiego teriera myśliwskiego :) A właśnie, ma ktoś może fotki tych terierów? Dużo ich przecież nie było ;) raptem dwa

Posted

Gucio napisał(a):
Ooo, zrobiłam też jakiemuś flatowi zdjecie :)

Pewnie nie, a siedziałam przy samiutkim wejściu na ring....

Możliwe - koło głównego namiotu, pod leżącym parasolem w kolorowe kwiatki ;) I kolor psa by się zgadzał :)

EDIT:

15 fotek z mojego aparatu się ładuje właśnie. Niestety pozostawiają wiele do życzenia i przedstawiają w większości dwa bordery :lol: I niemieckiego teriera myśliwskiego :) A właśnie, ma ktoś może fotki tych terierów? Dużo ich przecież nie było ;) raptem dwa

Oto focie :)

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Czy to ta Zorka - bialy owczarek szwajcarski, ktora nad woda po wystawie myslala, ze jest retrieverem ?
Jesli tak to pozdrawiam, gratulacje i dzieki za mile towarzystwo na wystawie i w drodze powrotnej. a jak nie to i tak pozdrawaim

Zorka to Ewciu TEN owczarek przywieziony na wystawę jeszcze myślał że jest szwajcarski :) potem niestety za długo siedział z retrieverami no i na koniec ta woda :).....pies odkrył prawdziwą swą naturę.

Ewciu my jeszcze raz gratulujemy :) a i następnym razem weż więcej swoich wątrobianych ciasteczek :)

Posted

Gucio napisał(a):
Blaira - mam w takim razie Twojego psa na fotach z BOG :)

Gucio to chyba nie chce go widziec bo nie bylo ani jednego momentu by tal tak jak powinien:roll::lol:

Posted

Gucio napisał(a):
Ja: sznaucery, wyżeł węgierski chyba, wilczak sie załapał, kilka astów, jeden DDB, jedna border collie, aussie jakiś, jeden husky, mały stafficzek jakiś, whipety co były w zasiegu mojego obiektywu ;) Wybory BOG I, II, III, leżącą akitę, GOŃCZEGO POSLKIEGO :loveu: , jeden belg maliniak :loveu:
Ale inne rasy raczej poza ringiem ;) W przerwie na spacery hihi ;)

Dasz mi węgra ?

Posted

hachidori napisał(a):
blaira

czy to wy pomogliscie mojej kolezance z samoyedem w pilnowaniu mojej Akity Amerykanskiej?? kiedy "przeprowadzalismy" sie pod ring glowny??

pozdrawiam
Asia

Dokladnie tak ;););)

Posted

bardzo cieszę się, szkoda tylko, ze upal byl niemilosiern, fotki bylyby fajniejsze, a tak psiaki pochowane. Nawet najmniejszy skrawek cienia byl wykorzystywany!

Posted

to prawda, upał był koszmarny! do jednego namiotu, który dawał odrobinę cienia upchnął się wilczarz, afgan, dwa deerhoundy i terierek ;) oraz co jakiś czas właścicielka namiotu, wilczarza i afgana

bardzo sympatyczna fotorelacja :)