Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sugarr napisał(a):
Przeglądam właśnie "przygarnę psa" i chyba w grę wchodzi tylko Kraków, a tu narazie nic nie ma.. Zobaczymy, porozglądam się jeszcze.

Wczoraj było wczoraj.. Szczerze mówiąc, nie wiem o jaką aukcje psów chodzi.

No jasne, że Kraków, przecież jak się zakochasz to pod ręką miec musisz, i sterylki dopilnować :eviltong:
Wczoraj na plantach była aukcja psów ze schroniska, poszły dwa psy...

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaa to była aukcja! Wiedziałam, że coś jest, ale nie wiedziałam co.
To koło Teatru Słowackiego?

Dwa psy na ile? Tzn. to dużo czy mało? Bo nie byłam nigdy na takiej aukcji.

A co do domku, to właśnie dlatego raczej w grę wchodzi tylko Kraków.
No chyyyyba, że byłby jakiś domek marzenie, gdzieś niedaleko i ktoś kto mi go sprawdzi i zda relacje :loveu:

A między psiakami sytuacja jest już baardzo dobra. Sama zaczyna go zaczepiać, ale jak on jej odda to powoli się wycofuje :) Krzywdy jej Portos nie robi. Śmiesznie, z taką niepewnością kładzie na niej łape, tak jakby "nie wiem po co ty jesteś, małe to i ciągle śpi" ;)
Zrobił się delikatniejszy to ważne.

Posted

Noc super, tym razem spałam, a Negra była na podłodze, koło Portosa, trochę buszowali i poszli spać :)

Ale dzień! To dopiero coś. Negra to zupełnie inny szczeniak, niż ten który przyjechał! :)
Na śniadanko zjadła ze smakiem gotowane. Chce biegać po całym domu, sama się wprasza do kuchni, gdzie jest miska z wodą Portosa :)

Pisałam już chyba o różowej ośmiornicy? :D Teraz bawią się nią razem. Portos trzyma za jedną "mackę" Negra za drugą i się przeciągają! Zaczepia go, wszystko gryzie, skacze, szaleje :)

Cudowna psina...

Dzisiaj zostali na trochę sami i chyba się zaprzyjaźnili, tylko pokój trochę zdemolowali :D

Kto da dom takiej wspaniałej suni?