Jagienka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 sugarr napisał(a):Przeglądam właśnie "przygarnę psa" i chyba w grę wchodzi tylko Kraków, a tu narazie nic nie ma.. Zobaczymy, porozglądam się jeszcze. Wczoraj było wczoraj.. Szczerze mówiąc, nie wiem o jaką aukcje psów chodzi. No jasne, że Kraków, przecież jak się zakochasz to pod ręką miec musisz, i sterylki dopilnować :eviltong: Wczoraj na plantach była aukcja psów ze schroniska, poszły dwa psy... Quote
sugarr Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Aaaa to była aukcja! Wiedziałam, że coś jest, ale nie wiedziałam co. To koło Teatru Słowackiego? Dwa psy na ile? Tzn. to dużo czy mało? Bo nie byłam nigdy na takiej aukcji. A co do domku, to właśnie dlatego raczej w grę wchodzi tylko Kraków. No chyyyyba, że byłby jakiś domek marzenie, gdzieś niedaleko i ktoś kto mi go sprawdzi i zda relacje :loveu: A między psiakami sytuacja jest już baardzo dobra. Sama zaczyna go zaczepiać, ale jak on jej odda to powoli się wycofuje :) Krzywdy jej Portos nie robi. Śmiesznie, z taką niepewnością kładzie na niej łape, tak jakby "nie wiem po co ty jesteś, małe to i ciągle śpi" ;) Zrobił się delikatniejszy to ważne. Quote
Jagienka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Było 8... dwa to jest bardzo mało, kiedyś w hucie była słynna aukcja, na której poszły 34 psy... kilka razy dowozili ze schroniska... :roll: Quote
sugarr Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Noc super, tym razem spałam, a Negra była na podłodze, koło Portosa, trochę buszowali i poszli spać :) Ale dzień! To dopiero coś. Negra to zupełnie inny szczeniak, niż ten który przyjechał! :) Na śniadanko zjadła ze smakiem gotowane. Chce biegać po całym domu, sama się wprasza do kuchni, gdzie jest miska z wodą Portosa :) Pisałam już chyba o różowej ośmiornicy? :D Teraz bawią się nią razem. Portos trzyma za jedną "mackę" Negra za drugą i się przeciągają! Zaczepia go, wszystko gryzie, skacze, szaleje :) Cudowna psina... Dzisiaj zostali na trochę sami i chyba się zaprzyjaźnili, tylko pokój trochę zdemolowali :D Kto da dom takiej wspaniałej suni? Quote
saga_86 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 jaka padnięta:lol: Hopaj malutka w góre:multi: Quote
sugarr Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Padnięta, padnięta :) Bawi się z Portosem, je, śpi, bawi się z Portosem... :) I ciągle ładuje się na kolana! Nikt nie chce takiego cuda? :( Quote
sugarr Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Allegro ma dużo wizyt, chociaż sunia jest dalekoo dalekoo od pierwszej strony, ale nikt nie obserwuje :( Quote
saga_86 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Sugar ja zrobiłam allegro wszystkich maluszków kieleckich i nawet są zdjęcia twojej Negry, podwójna szansa na znalezienie domku;) Quote
sugarr Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Był telefon w sprawie Negry, Pani chce przyjechać z dziećmi w niedzielę zobaczyć sunie. A ja zobaczę Panią ;) Dam znać jak poszło Quote
saga_86 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale by było pięknie:lol: To trzymam kciuki za szybką adopcję! Quote
erka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Trzymam kciuki za Negrę i zaraz w wątku naszych szczeniaków wstawię nowe fotki jej rodzeństwa.:lol: Quote
sugarr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pani dzwoniła, będą o 20! Trzymajcie kciuki, żeby to był odpowiedni domek! :) Quote
Jagienka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 sugarr napisał(a):Pani dzwoniła, będą o 20! Trzymajcie kciuki, żeby to był odpowiedni domek! :) Trzymamy!!!! sugarr: sterylizacja!!! ;) Quote
sugarr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Tak, tak wiem :) Na allegro było to wyraźnie napisane, jeszcze podkreślę to Pani parę razy podczas wizyty :) I oczywiście umowa. Quote
erka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: Quote
Recommended Posts