monika55 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 (edited) Trafiła do schroniska z ulicy. Ma ok 3 lat. Jest zaszczepiona i wysterylizowana. Teraz przebywa w boksach ogólnych i jej futerko to koszmar. [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-qsZWHYwAsv8/USozxHJb9cI/AAAAAAAABmE/qIUs-hic-Tk/s439/DSCN59683685.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-x2GqbX_iseE/USqYqL5oXqI/AAAAAAAAUAU/dnXbaeb5Jik/s640/piesowo 017.JPG[/IMG] Byli państwo zapisani na nią ale się wypięli. Trzeba jej domu, trochę jest przekorna i charakterna jak to pudelek. Kontakt 507176898 Edited March 3, 2013 by monika55 Quote
Anula Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 A może jechać do domku za Warszawę,jeżeli tak to potrzebna wizyta i transport. Quote
farmerka63 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Śliczna dziewuszka. Z jakiej racji ona tak długo siedzi w schronie i się filcuje? :( Quote
monika55 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Anula, domek za Warszawą to straszne koszty. A my nie mamy kasy.Dziękuję za zainteresowanie. Mam nadzieję że jednak znajdzie dom bliżej. Farmerko63 sunię ktoś wyrzucił z samochodu, ludzie widzieli, a potem została przywieziona do naszego schronu. A teraz jest w budzie w boksie ogólnym. Quote
Anula Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Jeszcze jest domek zainteresowany pudelkiem w Rzeszowie to też chyba kawał drogi i też widziany jest dobrze transport(w tym przypadku jest możliwe wyjechanie na trasę,ponieważ Państwo mają samochód).Oba domki są zainteresowane adopcją mojej tymczasowiczki Sary i stąd mam namiary.Gdyby co to posiadam kontakt do dwóch domków.W przypadku Sary to też jest przeszkodą odległość dlatego szukam jej domku w woj.dolnośląskim i ościennych. W przypadku Warszawy,Państwo pokrywają całościowo transport w dwie strony. Quote
Sara2011 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Śliczna jest, takie piękne psy w schroniskach-nie do pomyślenia!!!! Szkoda że ja nie mogę przygarnąć, zawsze marzyłam o pudelkowej suni. Quote
malagos Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ja też marzyłam..... Szkoda tylko, ze ta biedulka taka zaniedbana ...... Quote
Igam Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Anula']W przypadku Warszawy,Państwo pokrywają całościowo transport w dwie strony.[/QUOTE] :p Jeśli tak, to chyba można się zastanowić? Monika, co myślisz? Quote
Anula Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Pani z Rzeszowa też pokrywa wszelkie koszty związane z transportem(teraz doczytałam w mailu),a więc dwa domki pokrywają koszty transportu-tak wynika z maili.Może Z Rzeszowa Pani by mogła podjechać do Krakowa to zawsze bliżej ale wszystko trzeba uzgodnić z domkami.No i wizyt niet.Nikt mi się nie zgłosił z Warszawy do tej pory a o Rzeszów nie prosiłam. Quote
Igam Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Anula, domki zawsze warto sprawdzić, nawet na zapas :) Zarówno z Warszawy ;) jak i Rzeszowa jest sporo osób na Dogo Quote
monika55 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Dziękuję za pomoc. Dziś zgłosiły się 2 chętne domy ze Śląska -blisko nas. Spotkam się i będziemy wybierać. Quote
Recommended Posts