Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Trafiła do schroniska z ulicy. Ma ok 3 lat. Jest zaszczepiona i wysterylizowana. Teraz przebywa w boksach ogólnych i jej futerko to koszmar.

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-qsZWHYwAsv8/USozxHJb9cI/AAAAAAAABmE/qIUs-hic-Tk/s439/DSCN59683685.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-x2GqbX_iseE/USqYqL5oXqI/AAAAAAAAUAU/dnXbaeb5Jik/s640/piesowo 017.JPG[/IMG]

Byli państwo zapisani na nią ale się wypięli. Trzeba jej domu, trochę jest przekorna i charakterna jak to pudelek.

Kontakt 507176898

Edited by monika55
Posted

Anula, domek za Warszawą to straszne koszty. A my nie mamy kasy.Dziękuję za zainteresowanie. Mam nadzieję że jednak znajdzie dom bliżej.
Farmerko63 sunię ktoś wyrzucił z samochodu, ludzie widzieli, a potem została przywieziona do naszego schronu. A teraz jest w budzie w boksie ogólnym.

Posted

Jeszcze jest domek zainteresowany pudelkiem w Rzeszowie to też chyba kawał drogi i też widziany jest dobrze transport(w tym przypadku jest możliwe wyjechanie na trasę,ponieważ Państwo mają samochód).Oba domki są zainteresowane adopcją mojej tymczasowiczki Sary i stąd mam namiary.Gdyby co to posiadam kontakt do dwóch domków.W przypadku Sary to też jest przeszkodą odległość dlatego szukam jej domku w woj.dolnośląskim i ościennych.
W przypadku Warszawy,Państwo pokrywają całościowo transport w dwie strony.

Posted

[quote name='Anula']W przypadku Warszawy,Państwo pokrywają całościowo transport w dwie strony.[/QUOTE]

:p Jeśli tak, to chyba można się zastanowić? Monika, co myślisz?

Posted

Pani z Rzeszowa też pokrywa wszelkie koszty związane z transportem(teraz doczytałam w mailu),a więc dwa domki pokrywają koszty transportu-tak wynika z maili.Może Z Rzeszowa Pani by mogła podjechać do Krakowa to zawsze bliżej ale wszystko trzeba uzgodnić z domkami.No i wizyt niet.Nikt mi się nie zgłosił z Warszawy do tej pory a o Rzeszów nie prosiłam.