Pink Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 A tak ogolnie, to Misieek powinna byc [I]Matka Chrzesna[/I] i psica powinna sie Misia zwac ;) Quote
malawaszka Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 malutka wystraszona, missieek miała problem żeby ją złapać w tym kojcu bo wystraszona uciekała, ale jak już ją złapała to dała sobie założyć obrożę i pod pachę wziąć, troszkę się próbowała wyrywać i łapać ząbkami, ale nie mocno, ze strachu tak biedna robiła; teraz grzecznie w kennelu siedzi w domu Quote
Poker Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 tyle trudnych sytuacji dla malutkiej w tak krótkim czasie , biedna sunieczka. Misia ładnie ,ale to takie bardzo pospolite imię. Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 imię musi być ładne :lol: musi potem też pomóc w adopcji Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Co do imienia to ja nie mam pomysłow :( Ale Malawaszko dorzucę 20 zł na transport szału nie ma ale :niewiem: Zaraz zrobię przelew razem z deklaracja za Pudla :lol: za marzec;) Quote
marako Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 A jak się sprawy mają z Wodzisławiem i Radomskiem? Bo rozumiem, że raczej jechałyby razem, żeby nie mnożyć przejazdów. Chyba, że (odpukać) w Wodzisławiu się coś przeciągnie, a w Radomsku odpuszczą oddanie chłopaka (może po kąpieli im się jednak spodobało posiadanie go...). Nie ma żadnych wiadomości stamtąd? Mam się szykować na jutro? Jak Pati? dużo pytań, ale ważne. Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Sandra - grosz do grosza - jak zawsze <Rose: dzięki! Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='marako']A jak się sprawy mają z Wodzisławiem i Radomskiem? Bo rozumiem, że raczej jechałyby razem, żeby nie mnożyć przejazdów. Chyba, że (odpukać) w Wodzisławiu się coś przeciągnie, a w Radomsku odpuszczą oddanie chłopaka (może po kąpieli im się jednak spodobało posiadanie go...). Nie ma żadnych wiadomości stamtąd? Mam się szykować na jutro? Jak Pati? dużo pytań, ale ważne.[/QUOTE] cierpliwości - do Wodzisławia mam dzwonić po południu jak ta pani będzie w pracy - zaczyna od 12.30, a i tak nie wiadomo czy dziś już się czegoś dowiem; Radomsko czeka Pati nie wiem, ale myślę czy nie bedzie taniej jak same załatwimy ten transport - niekoniecznie jutro - może w piątek-sobotę? Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='malawaszka']Sandra - grosz do grosza - jak zawsze <Rose: dzięki![/QUOTE] Tak jest ;) A iwidze ze masz takie samo - " < " przyzwyczajenie z gadu jak ja:lol: Quote
marako Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 W sobotę musiałabym się przyznać tz, że jadę, pojechać z nim etc. W zasadzie do zrobienia, ale wtedy wydałoby się, ile jadę km, a to wolałabym pozostawić w ukryciu. W piątek, OK, bo Przemek jeszcze zostaje do soboty i sytuacja jest taka sama jak w czwartek. Znaczy czwartek mogę skreślić? (Honda przecięła głęboko łapę między opuszkami i niewykluczone, że będzie jutro wet potrzebny, bo dziś wet wykluczony), wolę to wiedzieć na 100%. Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 to możemy się tak umówić, że jak coś to piątek, a jakbyśmy się umówiły gdzieś w Oleśnie to nie byłaby taka daleka podróż bo to od Ciebie trochę ponad 100 km to może i TZ już będzie spokojniejszy ;) Quote
Poker Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 jak się wali to się wali.Biedna Honda. W weekend to i ja mogłabym pojechać jako osoba towarzysząca. Może ktoś jeszcze dorzuci na paliwo . Quote
marako Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Jak Olesno i piątek, to tz nawet nie spostrzeże. Ale Ty będziesz miała daleko. Myślałam o okolicach Lublińca, ze względu na mniejszą Twoją trasę. Ale jak w piątek, to obrócę też i do Lublińca, tz będzie przywieziony przez Przemka z PKP i za godzinkę ja się pojawię... z prezentami. Quote
Pink Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 (edited) Chlopcy musza byc obecni, bo juz termin na ogledziny maja i wstepnie na ciachanie na dwunastego. Marako a co z Mucha? Malutka wyglada na Kruszke - Kruszka ladne imie :) Edited February 27, 2013 by Pink Quote
Poker Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 (edited) Bazareczek na małą [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240527-Myszka-MINI-i-misie-dla-małej-suni-a-chorym-oczkiem-Do-03-03-g-21-59?p=20518775#post20518775[/url] Edited February 27, 2013 by Poker Quote
koja Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Dziewczyny, ode mnie 50 zł na paliwo. Dzisiaj zrobię przelew. Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 dzięki kobitki kochane :multi: jutro jadę po Wodzisławia :D Quote
zerduszko Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 I oczywiście jak zwykle mnie odwiedzisz :eviltong: Kciuki za akcję :) Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='zerduszko']I oczywiście jak zwykle mnie odwiedzisz :eviltong: Kciuki za akcję :)[/QUOTE] ofkoz :D a jestes w domu? Quote
Pink Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 (edited) O i to jest juz dobra wiadomosc ;) Marako a jeszcze, zalatwilas jakies boksy? ja sobie tak jeszcze mysle, bo jak mam jechac i tak do Ciebie, to moze wyjade wczesniej i razem pojedziemy po cale towarzystwo w strone Waszki hmmm? Fakt ze lepiej by mi jutro pasowalo, bo juz sie na czwartek nastawialam i poukladalam co trzeba ale jakby sie nie dalo, to postaram sie poprzekladac tak zeby spasilo. Edited February 27, 2013 by Pink Quote
zerduszko Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 (edited) [quote name='malawaszka']ofkoz :D a jestes w domu?[/QUOTE] Po 12 tak :cool3: Może byś coś na bazar chciała? :eviltong: Maga kciukasy za akację :multi: Edited February 27, 2013 by zerduszko Quote
marako Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Jestem. Jutro zgłoszę się do Poker po transporter i torbę. Czyli na 2 psy będzie. Muszę tylko przemyśleć, kiedy będę wracać do domu (niestety z tz), bo po pracy jadę tramwajem na przegląd miotu, a później zabiera mnie tz po swojej pracy i wracamy razem. Więc o akcji będę musiała mu z grubsza powiedzieć, bo zobaczy przecież, że jedziemy po transporter. (o ile Poker będzie wtedy dostępna). Pink, dogramy się jakoś, jak będziesz mogła jechać. Byłoby super. Ja oddalić się mogę z pracy ok. 13:30, więc w domu byłabym ok. 14:10 i wtedy zaraz jestem gotowa do jazdy (wrzucę tylko plasterek sera i wypiję kawę oraz wyprowadzę na moment psy). Quote
Poker Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Jutro będę prawie cały dzień w domu. Może wyjdę na chwilę na pocztę, a potem ok.16 z psami. Podam nr telefonu na PW . Quote
Recommended Posts