Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malutka wystraszona, missieek miała problem żeby ją złapać w tym kojcu bo wystraszona uciekała, ale jak już ją złapała to dała sobie założyć obrożę i pod pachę wziąć, troszkę się próbowała wyrywać i łapać ząbkami, ale nie mocno, ze strachu tak biedna robiła; teraz grzecznie w kennelu siedzi w domu

Posted

Co do imienia to ja nie mam pomysłow :(

Ale Malawaszko dorzucę 20 zł na transport szału nie ma ale :niewiem:

Zaraz zrobię przelew razem z deklaracja za Pudla :lol: za marzec;)

Posted

A jak się sprawy mają z Wodzisławiem i Radomskiem? Bo rozumiem, że raczej jechałyby razem, żeby nie mnożyć przejazdów. Chyba, że (odpukać) w Wodzisławiu się coś przeciągnie, a w Radomsku odpuszczą oddanie chłopaka (może po kąpieli im się jednak spodobało posiadanie go...).
Nie ma żadnych wiadomości stamtąd?
Mam się szykować na jutro? Jak Pati? dużo pytań, ale ważne.

Posted

[quote name='marako']A jak się sprawy mają z Wodzisławiem i Radomskiem? Bo rozumiem, że raczej jechałyby razem, żeby nie mnożyć przejazdów. Chyba, że (odpukać) w Wodzisławiu się coś przeciągnie, a w Radomsku odpuszczą oddanie chłopaka (może po kąpieli im się jednak spodobało posiadanie go...).
Nie ma żadnych wiadomości stamtąd?
Mam się szykować na jutro? Jak Pati? dużo pytań, ale ważne.[/QUOTE]

cierpliwości - do Wodzisławia mam dzwonić po południu jak ta pani będzie w pracy - zaczyna od 12.30, a i tak nie wiadomo czy dziś już się czegoś dowiem; Radomsko czeka
Pati nie wiem, ale myślę czy nie bedzie taniej jak same załatwimy ten transport - niekoniecznie jutro - może w piątek-sobotę?

Posted

W sobotę musiałabym się przyznać tz, że jadę, pojechać z nim etc. W zasadzie do zrobienia, ale wtedy wydałoby się, ile jadę km, a to wolałabym pozostawić w ukryciu.
W piątek, OK, bo Przemek jeszcze zostaje do soboty i sytuacja jest taka sama jak w czwartek.

Znaczy czwartek mogę skreślić? (Honda przecięła głęboko łapę między opuszkami i niewykluczone, że będzie jutro wet potrzebny, bo dziś wet wykluczony), wolę to wiedzieć na 100%.

Posted

to możemy się tak umówić, że jak coś to piątek, a jakbyśmy się umówiły gdzieś w Oleśnie to nie byłaby taka daleka podróż bo to od Ciebie trochę ponad 100 km to może i TZ już będzie spokojniejszy ;)

Posted

jak się wali to się wali.Biedna Honda.
W weekend to i ja mogłabym pojechać jako osoba towarzysząca.
Może ktoś jeszcze dorzuci na paliwo .

Posted

Jak Olesno i piątek, to tz nawet nie spostrzeże. Ale Ty będziesz miała daleko. Myślałam o okolicach Lublińca, ze względu na mniejszą Twoją trasę. Ale jak w piątek, to obrócę też i do Lublińca, tz będzie przywieziony przez Przemka z PKP i za godzinkę ja się pojawię... z prezentami.

Posted (edited)

Chlopcy musza byc obecni, bo juz termin na ogledziny maja i wstepnie na ciachanie na dwunastego. Marako a co z Mucha?
Malutka wyglada na Kruszke - Kruszka ladne imie :)

Edited by Pink
Posted (edited)

Bazareczek na małą [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240527-Myszka-MINI-i-misie-dla-małej-suni-a-chorym-oczkiem-Do-03-03-g-21-59?p=20518775#post20518775[/url]

Edited by Poker
Posted (edited)

O i to jest juz dobra wiadomosc ;)
Marako a jeszcze, zalatwilas jakies boksy? ja sobie tak jeszcze mysle, bo jak mam jechac i tak do Ciebie, to moze wyjade wczesniej i razem pojedziemy po cale towarzystwo w strone Waszki hmmm? Fakt ze lepiej by mi jutro pasowalo, bo juz sie na czwartek nastawialam i poukladalam co trzeba ale jakby sie nie dalo, to postaram sie poprzekladac tak zeby spasilo.

Edited by Pink
Posted (edited)

[quote name='malawaszka']ofkoz :D a jestes w domu?[/QUOTE]
Po 12 tak :cool3: Może byś coś na bazar chciała? :eviltong:

Maga kciukasy za akację :multi:

Edited by zerduszko
Posted

Jestem. Jutro zgłoszę się do Poker po transporter i torbę. Czyli na 2 psy będzie. Muszę tylko przemyśleć, kiedy będę wracać do domu (niestety z tz), bo po pracy jadę tramwajem na przegląd miotu, a później zabiera mnie tz po swojej pracy i wracamy razem. Więc o akcji będę musiała mu z grubsza powiedzieć, bo zobaczy przecież, że jedziemy po transporter. (o ile Poker będzie wtedy dostępna).

Pink, dogramy się jakoś, jak będziesz mogła jechać. Byłoby super. Ja oddalić się mogę z pracy ok. 13:30, więc w domu byłabym ok. 14:10 i wtedy zaraz jestem gotowa do jazdy (wrzucę tylko plasterek sera i wypiję kawę oraz wyprowadzę na moment psy).