Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę pomóc inaczej, to mogę dołożyć 5 dyszek na transport od dobrej duszyczki ( bo przecież ,że nie ode mnie :diabloti:)
Po piątku mogłabym towarzyszyć marako ,ale wcześniej jestem ugotowana na miękko.

Posted

wielkie dzięki Poker, bo zaczyna nam się robić ciężko z kasą a psów przybywa lawinowo :( do tego dziś u Oriego wyszły problemy skórne - albo hormonalne więc znowu badania kosztowne :placz: a on w dodatku w hotelu... mam załamkę własnie... biorę się do pracy :(

Posted

Gdyby ten numer konta był, wpłynęłoby trochę kasy od dzieci, a prywatnego nie chcę dawać, bo różnie ludzie myślą. No i dołączyłyby inne klasy, a teraz nawet o tej akcji nie wspominam już nikomu.

Posted

[quote name='marako']Gdyby ten numer konta był, wpłynęłoby trochę kasy od dzieci, a prywatnego nie chcę dawać, bo różnie ludzie myślą. No i dołączyłyby inne klasy, a teraz nawet o tej akcji nie wspominam już nikomu.[/QUOTE]

no i własnie przez to robi się coraz cieniej z kasą bo ja na prywatne nie chcę też zbierać poza dogo i ani na facebooku nie można poprosić o wsparcie ani nic... za długo to trwa :(

Posted

[quote name='wilczy zew']a nie można wpłacać na to od 1%?
pytam bo się nie znam[/QUOTE]

nie bo jeszcze nie mamy tam subkonta - dopiero na nie czekamy

[quote name='Poker']To może spoza dogo przez wpłacać AFN ? Co prawda trzeba odpalić jakiś % ,ale nie jest duży.[/QUOTE]

z AFN już skończyła się współpraca bo od tego roku nie prowadzą już naszej skarpety

Posted

[quote name='wilczy zew']aaa...myślałam,że już jest
długo będziemy czekać?[/QUOTE]

nie wiem wilczy... miało już być, ale coś to się przeciąga - myślałam, że bankom zależy na tym, żabt konta działały jak najszybciej a tu coś się to wlecze... od początku stycznia nie mamy konta

Posted

[quote name='malawaszka']nie wiem wilczy... miało już być, ale coś to się przeciąga - myślałam, że bankom zależy na tym, żabt konta działały jak najszybciej a tu coś się to wlecze... od początku stycznia nie mamy konta[/QUOTE]

:shake:........

Posted

Mam przed nosem właśnie spis miniatur naszego oddziału (jutro kontrola, więc się przygotowuję). Ale SAME WYMYŚLNE tylko imiona. Myślałam, że coś podpatrzę, a tu nic.
Dobrze, że mała już zabrana.

Posted

Bosh, ja sie zastanawiam nad imieniem malutkiej a nawet nie zapytalam jak bede na moich chlopakow wolac?? Waszku jak ci Panowie sie wabia? zakrecona jestem [I]jak sloik po ogorkach.[/I]

Posted

[quote name='Pink']Bosh, ja sie zastanawiam nad imieniem malutkiej a nawet nie zapytalam jak bede na moich chlopakow wolac?? Waszku jak ci Panowie sie wabia? zakrecona jestem [I]jak sloik po ogorkach.[/I][/QUOTE]

wabią się Wodzisław i Radomsko :lol: a tak serio to Radomsko pewnie ma jakieś imię, ale chyba zapomniałam jakie, albo go nie poznałam jeszcze; a Wodzisław nie ma imienia więc wybieraj

Posted

[quote name='Anula']Pink,a jakiego polecasz weta w Legnicy? Ja bardzo sobie chwalę Lecznicę przy ul.Grunwaldzkiej 22 dr.Jacek Zarzecki.[/QUOTE]

Do Arki? Ja lubilam p. Ewa Baryluk - jezdzilam do niej jak jeszcze na al. Rzeczpospolitej praktyke miala, teraz ma gdzies na Ogrodniczej. Kobieta stawala na "uszach", zeby pomoc mojemu Floydowi. A z innymi burkami, to na Wroclawska do lecznicy, bo tam jest trzech lekarzy i terminy maja fajne.