Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mariolka']jeden psiak dzieki telewizji pojechal w sobote do domu.:) Lucky ten co byl. dla Bryzy tez niby jakis dom sie znalazł ale ucichło...[/quote]
Ach! Gdyby tak jeszcze Piwko pojechał!

Posted

postaram sie ;)
Piwko juz nie jest z Amanda w boksie. od razu odzyl chlopak :) jest szczesliwszy. zrobilo sie miejsce (za Tonie ktora poszla do adopcji) to przenieslismy ją do OZiego, ktory jest u mnie w podpisie. uspokoila sie u niego nawet...
Piwko musi wychodzic na spacery ze wzgledu na lapki, jak inne starsze psy. rąk malo...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

dzisiaj dopiero wieczorem znalazłam czas na spacer z Piwkiem. było już ciemno i mokro... chłopak nawet z początku nie chciał wyjsć z budy. w końcu go przekonałam, machnął ogonem i pognał do przodu :) pieknie podziekował za spacer machajac strasznie slicznym ogonkiem i poszedł spac..

Posted

mariolka napisał(a):
dzisiaj dopiero wieczorem znalazłam czas na spacer z Piwkiem. było już ciemno i mokro... chłopak nawet z początku nie chciał wyjsć z budy. w końcu go przekonałam, machnął ogonem i pognał do przodu :) pieknie podziekował za spacer machajac strasznie slicznym ogonkiem i poszedł spac..

Pewnie dobrze mu się spało po spacerze, :)