Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyniki wstawi ktoś kto jest w posiadaniu katalogu :), ja wstawiam fotki

psy klasa młodzieży - lok I i II

psy klasa młodzieży lokata III i IV - Leonardo i Cartman

pies klasa pośrednia - Magnetic Boy Bulldożer

pies klasa otwarta - Szado

psy klasa championów

suki klasa pośrednia

suki klasa otwarta

suki klasa championów

Gratulacje dla Zwycięzców :lol:

Jak zwykle mały komentarz - tym razem sędzia zarzucił Kropce, że ma słabą głowę :cool3: , a mówiłam jej żeby nie piła dzień przed wystawą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Oto wyniki:
KL.MŁ.-psy
1.DEMON DE MINDI Alastor-Zw.MŁ
2.ETERNAL DREMER Impossant Bohemia
3.LEONARDO DA VINCI Human Dogs
4.CARTMAN Stawka Większa Niż Życie
ZOOM OUT Port Erin-nie wiem dokładnie ale chyba nieobecny

KL.POŚ.-psy
1.Mł.Ch.Pl.MAGNETIC BOY Buldożer-CWC,NDPwR,BOB,III-BIS:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

KL.OTW.-psy
1.XANTARIAN OADZISS GRANDSTAFF Staff-Ka

KL.CH.-psy
1.TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka-CWC
2.JACOB ze Smiryckie Zahrady
3.MISTER MARKSMAN Mariatos-nie stawił się

SUKI-KL.POŚ
1.Mł.Ch.Pl.OEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka CWC,NDSwR :multi: :multi:
2.Mł.Ch.Pl.MAGIC LADY Buldożer--:multi: :multi:
3.Mł.Ch.Pl.NOVA ERA Pullera
4.GRETA Gazeno

SUKI-KL.OTW.

1.TADJ MAHAL LIFE OF PUMA Ara-Scania CWC

2.MERCEDES Sylw Staff
3.WWW KROPKA Port Erin

SUKI KL. CH.
1.UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka-CWC
2.CELIN Renny
3.MISS MOONBEAM Mariatos-nie stawiła się

Posted

My również dorzucamy zdjęcia :D na stronie jest mnóstwo :D można sobie zabierać :)
przy okazji pokażemy jak jechaliśmy do Częstochowy - dzisiaj był zlot motocyklistów :D to tylko jedna malutka garstka tych co tam jechali!

a tu z wystawy - najpierw mała rybcia :D

a tu już klasa młodzieży :D

i jeszcze jedna kochana biała kruszynka która nam się strasznie spodobała :D szkoda, że od tyłu ale te uszka to była rozkosz :loveu:

a tu inna od przodu ;)

Posted

I to wszystko co miałam zapisane,jeżeli coś pominełam -przepraszm-proszę uzupełnić.

A TERAZ APEL ...........kto ma foty to ja poproszę

Posted

Mała, łysawa rybcia robiła za atrakcję wystawy, idziemy do szkoły, nie ma głupich :evil_lol: , a motocykliści zablokowali pół Częstochowy, było ich pełno również w okolicach Częstochowy, razem zresztą z lotniarzami, kórzy szybowali po Jurze :lol:

Ogólnie atmosfera super, pogoda rewelacja, Kropka się spiekła, a ja odwiedziłam rodzine strony :cool3:

czy fotkę Magnetic Boya mam wysłać na maila w wersji powiększonej, czy wystarczy to co tu wrzuciłam?

Posted

Słodkie wnuczę, to typowy wiejski burek :evil_lol:

Family Buldożer :cool3: , nie mam waszego maila :lol: . Wyślijcie mi maila, albo wstawcie maila tutaj.

Posted

[SIZE="5"]I od nas serdeczne gratulacje wszystkim uczestnikom!!!
A specjalne głaski dla moich ulubieńców, których darzę wyjątkową sympatią i upodobaniem
Magnetic Boy i Magic Lady, a jak dla mnie to\ ZUZOLE!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Co by się nie działo, parka THE BEST!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

ufff ochłonęłam;) ;)

Wystawa świetna w przeciwieństwie do Sędziego (ale nie można mieć wszystkiego;) )

Gratulacje dla wygranych i pozostałych.
Szkoda tylko, że Kropka "zniknęła w tłumie" :mad:

Wielkie dzięki za fotki Dla Asztir i Pani Doroty!!!

Pozdrawiam wszystkich napotkanych jednocześnie dziękując za wskazówki Pani Buldożer :multi:

Kasia

Posted

Koleżanko Staff-Ko i koleżanko Justus-widziałam jak pstrykałyście foty.
Dajcie popatrzeć,nie bądzcie sknery:cool3: :cool3:

Posted

:multi: :multi: :multi: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW !!! :multi: :multi: :multi:A SPECJALNE DLA MAGNETIC BOY BULDOŻER I MAGIC LADY BULDOŻER ;) ;) ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) ;) ;)

Posted

[quote name='Harpagon']:multi: :multi: :multi: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW !!! :multi: :multi: :multi:A SPECJALNE DLA MAGNETIC BOY BULDOŻER I MAGIC LADY BULDOŻER ;) ;) ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) ;) ;)

[SIZE="4"]Teraz to już FAMILY BULDOŻER!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[SIZE="5"]BIG FAMILY I BIG MAMA!!!

[SIZE="4"]Matka wszystkich Matek !!!:multi: :multi: :multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='porterin']Wyniki wstawi ktoś kto jest w posiadaniu katalogu :), ja wstawiam fotki

psy klasa młodzieży - lok I i II

psy klasa młodzieży lokata III i IV - Leonardo i Cartman

pies klasa pośrednia - Magnetic Boy Bulldożer

pies klasa otwarta - Szado

psy klasa championów

suki klasa pośrednia

suki klasa otwarta

suki klasa championów

Gratulacje dla Zwycięzców :lol:

Jak zwykle mały komentarz - tym razem sędzia zarzucił Kropce, że ma słabą głowę :cool3: , a mówiłam jej żeby nie piła dzień przed wystawą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pani Doroto a może pan sędzia za dużo pił.Sędziowanie w jego wykonaniu tragedia!!!

Posted

Ja tam Pana sędziego o takie rzeczy nie podejrzewam, wąchać go nie wąchałam, Kropka wystawiała się "samoczynnie", jak się wystawiała to inna sprawa :cool3: , a procenciki na ringu były, z tym, ze nieotwarte i z tego co widziałam nie dla sędziego, ale dla wystawców.

Ja zawsze mówię - szkoda, że musiałam za to zapłacić zeby się dowiedzieć takiej głupoty :evil_lol:

Posted

porterin napisał(a):

Ja zawsze mówię - szkoda, że musiałam za to zapłacić zeby się dowiedzieć takiej głupoty :evil_lol:

:lol::lol::lol: a co tam ja zajęłam ostatnie miejsce, ale było fajnie :D ja sobie opis przeczytałam - nie narzekam, nieco się spiekłam na słońcu, Cartman Wam troszku pośpiewał - pewno wszyscy słyszeli :diabloti: pooglądałam przepiękne motory :cool3: a potem zaliczyliśmy rzeczke! :multi: Udany dzień :D

Posted

[quote name='hun']Koleżanko Staff-Ko i koleżanko Justus-widziałam jak pstrykałyście foty.
Dajcie popatrzeć,nie bądzcie sknery:cool3: :cool3:

Matka Buldożer ...a gdzieś Ty widziała nas z aparatem w ręku :crazyeye: ..hihi..?! Nie mam ani połowy staffika z GP :shake: .. Jedyne fotki z GP..zrobione juz na sam koniec ,widniejące w moim aparacie to te ;) :

- "Czerwona Gwiazda" :cool3::cool3:

Posted

He ,he a jednak miałyście coś napstrykane:evil_lol: :evil_lol:
A tak naprawdę to nic nie widziałam,tylko tak strzeliłam , ponieważ zawsze jakieś foty trzaskałyście.Tak że miałam nadzieję ,że tym razem też.

Pozdrawiam Family Buldożer