porterin Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Wyniki wstawi ktoś kto jest w posiadaniu katalogu :), ja wstawiam fotki psy klasa młodzieży - lok I i II psy klasa młodzieży lokata III i IV - Leonardo i Cartman pies klasa pośrednia - Magnetic Boy Bulldożer pies klasa otwarta - Szado psy klasa championów suki klasa pośrednia suki klasa otwarta suki klasa championów Gratulacje dla Zwycięzców :lol: Jak zwykle mały komentarz - tym razem sędzia zarzucił Kropce, że ma słabą głowę :cool3: , a mówiłam jej żeby nie piła dzień przed wystawą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
hun Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Oto wyniki: KL.MŁ.-psy 1.DEMON DE MINDI Alastor-Zw.MŁ 2.ETERNAL DREMER Impossant Bohemia 3.LEONARDO DA VINCI Human Dogs 4.CARTMAN Stawka Większa Niż Życie ZOOM OUT Port Erin-nie wiem dokładnie ale chyba nieobecny KL.POŚ.-psy 1.Mł.Ch.Pl.MAGNETIC BOY Buldożer-CWC,NDPwR,BOB,III-BIS:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: KL.OTW.-psy 1.XANTARIAN OADZISS GRANDSTAFF Staff-Ka KL.CH.-psy 1.TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka-CWC 2.JACOB ze Smiryckie Zahrady 3.MISTER MARKSMAN Mariatos-nie stawił się SUKI-KL.POŚ 1.Mł.Ch.Pl.OEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka CWC,NDSwR :multi: :multi: 2.Mł.Ch.Pl.MAGIC LADY Buldożer--:multi: :multi: 3.Mł.Ch.Pl.NOVA ERA Pullera 4.GRETA Gazeno SUKI-KL.OTW. 1.TADJ MAHAL LIFE OF PUMA Ara-Scania CWC 2.MERCEDES Sylw Staff 3.WWW KROPKA Port Erin SUKI KL. CH. 1.UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka-CWC 2.CELIN Renny 3.MISS MOONBEAM Mariatos-nie stawiła się Quote
Asztir Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 My również dorzucamy zdjęcia :D na stronie jest mnóstwo :D można sobie zabierać :) przy okazji pokażemy jak jechaliśmy do Częstochowy - dzisiaj był zlot motocyklistów :D to tylko jedna malutka garstka tych co tam jechali! a tu z wystawy - najpierw mała rybcia :D a tu już klasa młodzieży :D i jeszcze jedna kochana biała kruszynka która nam się strasznie spodobała :D szkoda, że od tyłu ale te uszka to była rozkosz :loveu: a tu inna od przodu ;) Quote
hun Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 I to wszystko co miałam zapisane,jeżeli coś pominełam -przepraszm-proszę uzupełnić. A TERAZ APEL ...........kto ma foty to ja poproszę Quote
porterin Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Mała, łysawa rybcia robiła za atrakcję wystawy, idziemy do szkoły, nie ma głupich :evil_lol: , a motocykliści zablokowali pół Częstochowy, było ich pełno również w okolicach Częstochowy, razem zresztą z lotniarzami, kórzy szybowali po Jurze :lol: Ogólnie atmosfera super, pogoda rewelacja, Kropka się spiekła, a ja odwiedziłam rodzine strony :cool3: czy fotkę Magnetic Boya mam wysłać na maila w wersji powiększonej, czy wystarczy to co tu wrzuciłam? Quote
hun Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Poproszę na maila w wersji powiększonej i obecnej. Z góry dzięki. Quote
Carbonara Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Serdecznie gratuluje wszystkim psiaczkom :) wspaniale sie spiały jak i ich własciciele :) prosze ucałowac moje słodkie wnuczę czyli rybcie :):loveu: Quote
porterin Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Słodkie wnuczę, to typowy wiejski burek :evil_lol: Family Buldożer :cool3: , nie mam waszego maila :lol: . Wyślijcie mi maila, albo wstawcie maila tutaj. Quote
wera99 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 na stronie jest mnóstwo Asztir na jakiej stronie i w ktorym miejscu :) ?? Pozdrawiam KSA Quote
Asztir Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 już podaje: http://www.galeria.knycz.net/v/cartman/wystawy/czestochowa2007/ tylko, że jest tam tylko klasa młodzieży. może moja koleżanka coś jeszcze będzie mieć to jak wstawie to dam znać :) no i bulle mini są też :D Quote
Sebastian Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [SIZE="5"]I od nas serdeczne gratulacje wszystkim uczestnikom!!! A specjalne głaski dla moich ulubieńców, których darzę wyjątkową sympatią i upodobaniem Magnetic Boy i Magic Lady, a jak dla mnie to\ ZUZOLE!!!:loveu: :loveu: :loveu: Co by się nie działo, parka THE BEST!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Sebastian Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [SIZE="4"]Gratulacje dla Królowca, on też się spisał wspaniale!!! Quote
wera99 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ufff ochłonęłam;) ;) Wystawa świetna w przeciwieństwie do Sędziego (ale nie można mieć wszystkiego;) ) Gratulacje dla wygranych i pozostałych. Szkoda tylko, że Kropka "zniknęła w tłumie" :mad: Wielkie dzięki za fotki Dla Asztir i Pani Doroty!!! Pozdrawiam wszystkich napotkanych jednocześnie dziękując za wskazówki Pani Buldożer :multi: Kasia Quote
hun Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Koleżanko Staff-Ko i koleżanko Justus-widziałam jak pstrykałyście foty. Dajcie popatrzeć,nie bądzcie sknery:cool3: :cool3: Quote
Harpagon Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :multi: :multi: :multi: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW !!! :multi: :multi: :multi:A SPECJALNE DLA MAGNETIC BOY BULDOŻER I MAGIC LADY BULDOŻER ;) ;) ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) ;) ;) Quote
Sebastian Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Harpagon']:multi: :multi: :multi: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW !!! :multi: :multi: :multi:A SPECJALNE DLA MAGNETIC BOY BULDOŻER I MAGIC LADY BULDOŻER ;) ;) ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) ;) ;) [SIZE="4"]Teraz to już FAMILY BULDOŻER!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE="5"]BIG FAMILY I BIG MAMA!!! [SIZE="4"]Matka wszystkich Matek !!!:multi: :multi: :multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :multi: :multi: :multi: Quote
hun Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzięki Harpagon,dzięki Giovani. ZUZOLE dziękują za uznanie Family Buldożer[/B] Quote
bullworld Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='porterin']Wyniki wstawi ktoś kto jest w posiadaniu katalogu :), ja wstawiam fotki psy klasa młodzieży - lok I i II psy klasa młodzieży lokata III i IV - Leonardo i Cartman pies klasa pośrednia - Magnetic Boy Bulldożer pies klasa otwarta - Szado psy klasa championów suki klasa pośrednia suki klasa otwarta suki klasa championów Gratulacje dla Zwycięzców :lol: Jak zwykle mały komentarz - tym razem sędzia zarzucił Kropce, że ma słabą głowę :cool3: , a mówiłam jej żeby nie piła dzień przed wystawą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pani Doroto a może pan sędzia za dużo pił.Sędziowanie w jego wykonaniu tragedia!!! Quote
porterin Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Ja tam Pana sędziego o takie rzeczy nie podejrzewam, wąchać go nie wąchałam, Kropka wystawiała się "samoczynnie", jak się wystawiała to inna sprawa :cool3: , a procenciki na ringu były, z tym, ze nieotwarte i z tego co widziałam nie dla sędziego, ale dla wystawców. Ja zawsze mówię - szkoda, że musiałam za to zapłacić zeby się dowiedzieć takiej głupoty :evil_lol: Quote
Asztir Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 porterin napisał(a): Ja zawsze mówię - szkoda, że musiałam za to zapłacić zeby się dowiedzieć takiej głupoty :evil_lol: :lol::lol::lol: a co tam ja zajęłam ostatnie miejsce, ale było fajnie :D ja sobie opis przeczytałam - nie narzekam, nieco się spiekłam na słońcu, Cartman Wam troszku pośpiewał - pewno wszyscy słyszeli :diabloti: pooglądałam przepiękne motory :cool3: a potem zaliczyliśmy rzeczke! :multi: Udany dzień :D Quote
staff-ka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='hun']Koleżanko Staff-Ko i koleżanko Justus-widziałam jak pstrykałyście foty. Dajcie popatrzeć,nie bądzcie sknery:cool3: :cool3: Matka Buldożer ...a gdzieś Ty widziała nas z aparatem w ręku :crazyeye: ..hihi..?! Nie mam ani połowy staffika z GP :shake: .. Jedyne fotki z GP..zrobione juz na sam koniec ,widniejące w moim aparacie to te ;) : - "Czerwona Gwiazda" :cool3::cool3: Quote
Patka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Pozuje jak 100% gwiazda aż miło popatrzeć na te minki :) Quote
hun Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 He ,he a jednak miałyście coś napstrykane:evil_lol: :evil_lol: A tak naprawdę to nic nie widziałam,tylko tak strzeliłam , ponieważ zawsze jakieś foty trzaskałyście.Tak że miałam nadzieję ,że tym razem też. Pozdrawiam Family Buldożer Quote
MSMIMI Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 pare zdjec z grand prix Coco Daidalos, Zwyciezca mlodziezy w stawce 18 suk, IIIBis Junior: Quote
Recommended Posts