dog193 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 To będą moje pierwsze wakacje od 5 lat, na których nie pojadę na zlot - jakieś rady, jak sobie z tym poradzić? :diabloti: Quote
anka11 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 haha, Ewa :lol: moze wszyscy pojedzmy pod namioty - wyjdzie taniej i mozna ogarnac w kazdej chwili :D Quote
Avaloth Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ewka u mnie to samo, to jak nóż w plecy od Was :shake: Quote
Bewarka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 To za rok jak obozy psiarzy zbierają się na szkoleniowca, my zrobimy ściepe na psychiatre, który was wyciągnie na prostą po tak traumatycznym przeżyciu ;) Quote
Culineo Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 hahah ściepa na psychiatre ? po powrocie jego by musieli leczyć :D Quote
Luzia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 A czemu zlotu nie będzie? Za mało ludzi na domki? Quote
Karilka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 kochani a wrzesień? Ja mam wolny po 10 i moge jechać wszędzie :). Quote
dog193 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Luzia napisał(a):A czemu zlotu nie będzie? Za mało ludzi na domki? No cosik się nie zgraliśmy w tym roku ;) Karilka napisał(a):kochani a wrzesień? Ja mam wolny po 10 i moge jechać wszędzie :). Jak w sierpniu nie dało rady, to wątpię, że we wrześniu się ogarniemy, zważając na to, że nasz zlocik to przecież dziecięcy zlocik, więc spora częśc jeszcze do szkółki musi zapindalać :D Quote
NightQueen Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Karilka napisał(a):kochani a wrzesień? Ja mam wolny po 10 i moge jechać wszędzie :). mi by wrzesień pasował, bo jest szansa że dostałabym parę dni urlopu w tym czasie, wcześniej nie ma mowy zawsze można zorganizować mini zlot :diabloti: Quote
Recommended Posts