Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avaloth napisał(a):
Polcia mnie z domku też wywal, przyjedziemy na parę dni z Anką, Paoii i nie wiem kim tam jeszcze pod namiot. Chyba że uda mi się Krowa dotransportować to będę potrzebować kawałka podłogi w czyimś domku :D

Iśka, ty se tak lecisz w kulki ostatnimi czasy, normalnie trzeba coś z tobą zrobić :diabloti:

Posted

Luzia napisał(a):
A i zapomniałam dopisać że my Tarnobrzeg :)

już dopisuje :D

dog193 napisał(a):
Ej, a Klaudiusze jadą?

z Klaudią ostatnio gadałam to ma mi dać znać czy wolne dostaną, ale zapewne tak :D

Avaloth napisał(a):
Polcia mnie z domku też wywal, przyjedziemy na parę dni z Anką, Paoii i nie wiem kim tam jeszcze pod namiot. Chyba że uda mi się Krowa dotransportować to będę potrzebować kawałka podłogi w czyimś domku :D

:<

Angi napisał(a):
raczej... :( A tak się cieszyłam.. :/

:< ale w razie czego pisz to Cię wrzucimy jeszcze!

dog193 napisał(a):
Iśka, ty se tak lecisz w kulki ostatnimi czasy, normalnie trzeba coś z tobą zrobić :diabloti:

trzepnij ją laćkiem w łeb! proszęęęę!

• 2 weeks later...
Posted

Ja tam byłam na dwa dni z psem :)
Ogólnie spoko, marne wyposażenie kuchni, ale to raczej norma ;) Ciepła woda była, lodówka działała :eviltong:
Teren gdzie są domki jest ogrodzony, po terenie ośrodka pies powinien poruszać się na smyczy.
Faktycznie propsi ośrodek, Pani z recepcji bardzo miła, ogólnie w wszyscy byli tam dość pozytywnie do nas nastawieni ;) Pan ochroniarz wymiatał :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
słyszałam że w tym ośrodku są strome schody i brak balkonów :P

są i to bardzo strome spadłam z nich po trzeźwemu na majówce i do tej pory mam na pół bica siniaka:diabloti:
a owszem balkonów brak

Naklejka co do ochroniarza to swój chłop:evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']są i to bardzo strome spadłam z nich po trzeźwemu na majówce i do tej pory mam na pół bica siniaka:diabloti:
a owszem balkonów brak

Naklejka co do ochroniarza to swój chłop:evil_lol: tłumacz się tłumacz :evil_lol:

Posted

Tepes napisał(a):
są i to bardzo strome spadłam z nich po trzeźwemu na majówce i do tej pory mam na pół bica siniaka:diabloti:
a owszem balkonów brak

Naklejka co do ochroniarza to swój chłop:evil_lol:

To chyba o Was coś wspominał :diabloti: Bo przyszedł do nas z tekstem, że nas chyba z domu wyrzucili. No i się dowiedzieliśmy, że przed nami była też grupka młodzieży :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
tłumacz się tłumacz :evil_lol:

O dziwo w stanie tym gorszym nie spadłam ani razu:evil_lol:

Naklejka napisał(a):
To chyba o Was coś wspominał :diabloti: Bo przyszedł do nas z tekstem, że nas chyba z domu wyrzucili. No i się dowiedzieliśmy, że przed nami była też grupka młodzieży :evil_lol:

Haha całkiem możliwe a coś konkretnego gadał może?:diabloti:

Posted

Tepes napisał(a):
O dziwo w stanie tym gorszym nie spadłam ani razu:evil_lol:

Haha całkiem możliwe a coś konkretnego gadał może?:diabloti:

Nic takiego, ale chyba daliście im popalić, bo dosyć często wspominano tam o grupce młodzieży :evil_lol:

Posted

Luzia napisał(a):
a jest gdzie? Bo się właśnie zastanawiam czy trzeba się w łańcuch wyposażyć :siara::diabloti:

mój pies połowe zeszłorocznego zlotu spędził na lince przywiązany do drzewa , dopóki jego najgorszy wróg nie wyjechał :lol:

Posted

Luzia napisał(a):
a jest gdzie? Bo się właśnie zastanawiam czy trzeba się w łańcuch wyposażyć :siara::diabloti:

drzew a drzew, dla każdego piesunia wystarczy:loveu:

na zlocie psy na łańcuchach to norma, w końcu to zlot dogomaniaków :loveu: szkoda że ja dla mojego nie mam, chyba kupię jeśli mi się go uda dotargać na zlocik żeby się z tłumu nie wyróżniać z jakimiś linkami :evil_lol:

Posted

Czyli łańcuch to podstawa wyposażenia zlotowego :evil_lol:
Mojego właśnie nie bardzo jest opcja na lince bo jak mu coś nie spasuje to przegryzie, cienki łańcuch też odpada bo zerwie... zostaje krowiaczek :grins:

Posted

Avaloth napisał(a):

na zlocie psy na łańcuchach to norma, w końcu to zlot dogomaniaków :loveu: szkoda że ja dla mojego nie mam, chyba kupię jeśli mi się go uda dotargać na zlocik żeby się z tłumu nie wyróżniać z jakimiś linkami :evil_lol:

Nie wiem Iśka, gdzie Czester będzie spał, ale jak zrobi ała mojemu Jupisiowi, to mu łapy z dupy powyrywam :diabloti:

Posted

dog193 napisał(a):
Nie wiem Iśka, gdzie Czester będzie spał, ale jak zrobi ała mojemu Jupisiowi, to mu łapy z dupy powyrywam :diabloti:

i tylko przednie mu zostawisz? :hmmmm:

Posted

dobra ludzie, ogłoszenia duszpasterskie zacząć:

Dzisiaj mija termin potwierdzenia obecności swej na zlocie i wpłacaniu kasy, ale w sumie ja też ostatnio nić nie ogarniałam więc macie dodatkowe 5 dni czyli do 25 maja chce mieć każdego potwierdzonego, co do kasy najlepiej jakbyście też ją wpłacali jużale jeśli kilka osób np teraz nie może, a są pewni, że pojadą to mogę poczekać.