angineuuka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 dogomanka_ napisał(a):całkiem całkiem już? :< raczej... :( A tak się cieszyłam.. :/ Quote
dog193 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Avaloth napisał(a):Polcia mnie z domku też wywal, przyjedziemy na parę dni z Anką, Paoii i nie wiem kim tam jeszcze pod namiot. Chyba że uda mi się Krowa dotransportować to będę potrzebować kawałka podłogi w czyimś domku :D Iśka, ty se tak lecisz w kulki ostatnimi czasy, normalnie trzeba coś z tobą zrobić :diabloti: Quote
polciuaa Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Luzia napisał(a):A i zapomniałam dopisać że my Tarnobrzeg :) już dopisuje :D dog193 napisał(a):Ej, a Klaudiusze jadą? z Klaudią ostatnio gadałam to ma mi dać znać czy wolne dostaną, ale zapewne tak :D Avaloth napisał(a):Polcia mnie z domku też wywal, przyjedziemy na parę dni z Anką, Paoii i nie wiem kim tam jeszcze pod namiot. Chyba że uda mi się Krowa dotransportować to będę potrzebować kawałka podłogi w czyimś domku :D :< Angi napisał(a):raczej... :( A tak się cieszyłam.. :/ :< ale w razie czego pisz to Cię wrzucimy jeszcze! dog193 napisał(a):Iśka, ty se tak lecisz w kulki ostatnimi czasy, normalnie trzeba coś z tobą zrobić :diabloti: trzepnij ją laćkiem w łeb! proszęęęę! Quote
angineuuka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 słyszałam że w tym ośrodku są strome schody i brak balkonów :P Quote
Naklejka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ja tam byłam na dwa dni z psem :) Ogólnie spoko, marne wyposażenie kuchni, ale to raczej norma ;) Ciepła woda była, lodówka działała :eviltong: Teren gdzie są domki jest ogrodzony, po terenie ośrodka pies powinien poruszać się na smyczy. Faktycznie propsi ośrodek, Pani z recepcji bardzo miła, ogólnie w wszyscy byli tam dość pozytywnie do nas nastawieni ;) Pan ochroniarz wymiatał :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Angi napisał(a):słyszałam że w tym ośrodku są strome schody i brak balkonów :P są i to bardzo strome spadłam z nich po trzeźwemu na majówce i do tej pory mam na pół bica siniaka:diabloti: a owszem balkonów brak Naklejka co do ochroniarza to swój chłop:evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='Tepes']są i to bardzo strome spadłam z nich po trzeźwemu na majówce i do tej pory mam na pół bica siniaka:diabloti: a owszem balkonów brak Naklejka co do ochroniarza to swój chłop:evil_lol: tłumacz się tłumacz :evil_lol: Quote
dog193 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Schody są jak w każdych domkach tego typu ;) Taki pseudo-balkon też jest na tyłach :D Quote
Naklejka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Tepes napisał(a):są i to bardzo strome spadłam z nich po trzeźwemu na majówce i do tej pory mam na pół bica siniaka:diabloti: a owszem balkonów brak Naklejka co do ochroniarza to swój chłop:evil_lol: To chyba o Was coś wspominał :diabloti: Bo przyszedł do nas z tekstem, że nas chyba z domu wyrzucili. No i się dowiedzieliśmy, że przed nami była też grupka młodzieży :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Angi napisał(a):tłumacz się tłumacz :evil_lol: O dziwo w stanie tym gorszym nie spadłam ani razu:evil_lol: Naklejka napisał(a):To chyba o Was coś wspominał :diabloti: Bo przyszedł do nas z tekstem, że nas chyba z domu wyrzucili. No i się dowiedzieliśmy, że przed nami była też grupka młodzieży :evil_lol: Haha całkiem możliwe a coś konkretnego gadał może?:diabloti: Quote
Naklejka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Tepes napisał(a):O dziwo w stanie tym gorszym nie spadłam ani razu:evil_lol: Haha całkiem możliwe a coś konkretnego gadał może?:diabloti: Nic takiego, ale chyba daliście im popalić, bo dosyć często wspominano tam o grupce młodzieży :evil_lol: Quote
Culineo Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Anula dobrze napisała , trzeźwa pewnie byla za to nie wiadomo co z innymi środkami :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 a jest gdzie? Bo się właśnie zastanawiam czy trzeba się w łańcuch wyposażyć :siara::diabloti: Quote
Culineo Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Luzia napisał(a):a jest gdzie? Bo się właśnie zastanawiam czy trzeba się w łańcuch wyposażyć :siara::diabloti: mój pies połowe zeszłorocznego zlotu spędził na lince przywiązany do drzewa , dopóki jego najgorszy wróg nie wyjechał :lol: Quote
Avaloth Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Luzia napisał(a):a jest gdzie? Bo się właśnie zastanawiam czy trzeba się w łańcuch wyposażyć :siara::diabloti: drzew a drzew, dla każdego piesunia wystarczy:loveu: na zlocie psy na łańcuchach to norma, w końcu to zlot dogomaniaków :loveu: szkoda że ja dla mojego nie mam, chyba kupię jeśli mi się go uda dotargać na zlocik żeby się z tłumu nie wyróżniać z jakimiś linkami :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Czyli łańcuch to podstawa wyposażenia zlotowego :evil_lol: Mojego właśnie nie bardzo jest opcja na lince bo jak mu coś nie spasuje to przegryzie, cienki łańcuch też odpada bo zerwie... zostaje krowiaczek :grins: Quote
dog193 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Avaloth napisał(a): na zlocie psy na łańcuchach to norma, w końcu to zlot dogomaniaków :loveu: szkoda że ja dla mojego nie mam, chyba kupię jeśli mi się go uda dotargać na zlocik żeby się z tłumu nie wyróżniać z jakimiś linkami :evil_lol: Nie wiem Iśka, gdzie Czester będzie spał, ale jak zrobi ała mojemu Jupisiowi, to mu łapy z dupy powyrywam :diabloti: Quote
Luzia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 dog193 napisał(a):Nie wiem Iśka, gdzie Czester będzie spał, ale jak zrobi ała mojemu Jupisiowi, to mu łapy z dupy powyrywam :diabloti: i tylko przednie mu zostawisz? :hmmmm: Quote
polciuaa Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 dobra ludzie, ogłoszenia duszpasterskie zacząć: Dzisiaj mija termin potwierdzenia obecności swej na zlocie i wpłacaniu kasy, ale w sumie ja też ostatnio nić nie ogarniałam więc macie dodatkowe 5 dni czyli do 25 maja chce mieć każdego potwierdzonego, co do kasy najlepiej jakbyście też ją wpłacali jużale jeśli kilka osób np teraz nie może, a są pewni, że pojadą to mogę poczekać. Quote
Recommended Posts