Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co się Wam dzieje dziewczęta, takiej ciszy na wątku zlotowym od lat nie było :d

Polcia kochanie wywal mnie na razie z listy, bo większe jest prawdopodobieństwo tego, że przyjadę na kilka dni/pół zlotu na dostawkę, albo jak bez psa to pod namiot.

Posted

[quote name='Avaloth']Co się Wam dzieje dziewczęta, takiej ciszy na wątku zlotowym od lat nie było :d

Polcia kochanie wywal mnie na razie z listy, bo większe jest prawdopodobieństwo tego, że przyjadę na kilka dni/pół zlotu na dostawkę, albo jak bez psa to pod namiot.[/QUOTE]
O to mnie może od razu wyawlcie, nie przyjade wcale a co tam:)

Posted

wiadomosc od Polci, ktora jest na wyjezdzie i prosila o przekazanie

Witajcie kochani, chcialam Wam przypomniec i podkreslic, ze do konca kwietnia czekam na ostateczne potwierdzenie swojej obecnosci. Z racji tego, ze nie mam zamiaru wkurwiac sie tak jak w zeszlym roku nie bede nikogo prosic o przyjazd. Jesli zglosi sie mniej niz 18 osob to niestety jeden domek odpadnie, jesli bedzie mniej niz 12 automatycznie zostaje tylko jeden domek. Uroczyscie mam w dupie wszelakie niedogodnosci, kazdemu nie dogodze, wiec jak ktos ma robic jakies problemy to moze mnie co najwyzej cmoknac :* Kwestia namiotow i przedluzenia terminu dalej jest otwarta. Jak wroce do domu w okolicach srody to dam znac ostatecznie co i jak ;)
pozdrawiam Was serdecznie misie, kocham Was :*

+ Ci ktorzy chca przyjechac na pare dni - pamietajcie, ze obojetnie na ile przyjedziecie trzeba zaplacic cala sume, chyba, ze chcecie w namiocie wtedy te 5 zeta, ale Pola jeszcze zadzwoni i sie dowie konkretniej jak to tam jest.

Posted

dostawka moze byc jak beda wszystkie lozka zajete(w sensie domek oplacony) :D na razie pare osob chce na pare dni, a jeszcze pewnie niektorzy zrezygnuja, wiec nie wiem jak to tam wyjdzie

• 3 weeks later...
Posted

POWRÓCIŁAM! :evil_lol:

Jeśli chodzi o dostawki to ogólnie jak z babką gadałam mówiła, że za domek mamy dać 100zł za dobe i ich tam nie obchodzi czy w domku będzie jedna osoba, czy 20, więc jako tako dostawek nie trzeba dokupywać, po prostu za domek wychodzi 100zł i tyle. Jeśli w domku ktoś przyjedzie na pare dni musi mieć ze sobą np materac dmuchany czy tam nie wiem karimate + stołeczek na nogi jak Komar :evil_lol: czy co tam sobie chce. Ja to myślę tak, że po prostu w domku ma być minimum 6 osób, jeśli te 6 osób będzie (i każda osoba z danego domku wyrazi zgodę na dostawkę) to każda dodatkowa osoba będzie płacić za tyle dni na ile przyjedzie, a tą kasę przekażemy po zlocie na jakiegoś wspólnie wybranego psa z dogo, co sądzicie? Myślę, że to będzie rozwiązanie przyjemne i pożyteczne dla każdego ;)

Jutro zadzwonię już na 100% do ośrodka i dogadam się z nimi o tą cenę dokładnie żeby potem nie było problemów, ja dalej nie umiem dojść do tego ile jest dób itp :evil_lol: Namioty też ogarnę ;)

[B]TERMIN USTALAM[/B] (o ilę to będzie jeszcze możliwe w ośrodku, ale myślę, że nie będzie problemu) [B]NA 19-30 SIERPNIA[/B] tak jak proponowała Ewcia, żeby już tak było pośrodku ;)

[B]paoiii, [/B]zapraszamy serdecznie :D

EDIT: AAAA i zapomniałam, ze względu na moją dłuższą nieobecność i nieogar stulecia przedłużam ostateczne potwierdzenie obecności do 20 maja ;)

Posted

[quote name='Angi']a ja dalej nie ogarniam w końcu tej ceny :evil_lol:[/QUOTE]
bo to jutro obliczę dokładnie z babą z ośrodka żeby znowu zamieszania nie robić, niestety sama tego nie umiem policzyć :evil_lol:

Posted

[quote name='anka11']mam0 co za kultura hahaha[/QUOTE]
no co? :evil_lol:

[quote name='Tepes']wiesz co, Ewa jak łaziłyśmy na konie to zamiast napisać do mnie "baba z koni cośtam" to wysłała to do niej:diabloti:[/QUOTE]
Ewka miszczu! :loveu: :D

Posted

[quote name='Tepes']wiesz co, Ewa jak łaziłyśmy na konie to zamiast napisać do mnie "baba z koni cośtam" to wysłała to do niej:diabloti:[/QUOTE]

pamiętam jak mi to opowiadałyście 'baba od koni przełozyła/odwołała zajęcia' wysłano do: baba od koni ! :loveu:

Polcia nr konta i cene mi wyślij , bo chce się obdarować małą sumką za nasz cudny zlocik :D

Posted

[quote name='Culineo']pamiętam jak mi to opowiadałyście 'baba od koni przełozyła/odwołała zajęcia' wysłano do: baba od koni ! :loveu:

Polcia nr konta i cene mi wyślij , bo [B]chce się [/B]obdarować małą sumką za nasz cudny zlocik :D[/QUOTE]
a nie przypadkiem mnie? :evil_lol: jutro jutro jutro, jak ogarne ile tej kasy w końcu zejdzie ;d

Posted

[quote name='dogomanka_']a nie przypadkiem mnie? :evil_lol: jutro jutro jutro, jak ogarne ile tej kasy w końcu zejdzie ;d[/QUOTE]

kurde, myślalam, że nie zauważysz i cały hajs pójdzie dla mnie :shake: no, ale cóż przepadło-muszę obdarować Ciebie :lol:
to jak ogarniesz to ślij :)

Posted

[quote name='Culineo']kurde, myślalam, że nie zauważysz i cały hajs pójdzie dla mnie :shake: no, ale cóż przepadło-muszę obdarować Ciebie :lol:
to jak ogarniesz to ślij :)[/QUOTE]
ja po prostu jestem miszczem bystrości :evil_lol:

Posted

[QUOTE]wiesz co, Ewa jak łaziłyśmy na konie to zamiast napisać do mnie "baba z koni cośtam" to wysłała to do niej[/QUOTE]
tez to slyszalam :D

[QUOTE]ja po prostu jestem miszczem bystrości [/QUOTE]
to nie jest rodzinne :lol:
czyli jednak Polalala bierzesz na siebie zbieranie kasy?

Posted

[quote name='dogomanka_']

[B]TERMIN USTALAM[/B] (o ilę to będzie jeszcze możliwe w ośrodku, ale myślę, że nie będzie problemu) [B]NA 19-30 SIERPNIA[/B] tak jak proponowała Ewcia, żeby już tak było pośrodku ;) [/QUOTE]
Ja byłam za 20-31, więc prosze mi tu nie ten tegować :D

Posted

[quote name='anka11']tez to slyszalam :D

to nie jest rodzinne :lol:
czyli jednak Polalala bierzesz na siebie zbieranie kasy?[/QUOTE]
chyba nie mam wyboru :< :diabloti:

[quote name='dog193']Ja byłam za 20-31, więc prosze mi tu nie ten tegować :D[/QUOTE]
ale chciałaś 11 dni, o to mi chodziło więc cicho :evil_lol:

a ośrodek nas nie kocha bo od dwóch dni nie odbierają moich telefonów :<