Avaloth Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Pewnie tak, a na pewno Anka dla nas :loveu: zawsze obojętne :loveu: ja też nie głosuję póki co, bo dalej jestem niepewna :( tzn przyjadę na 99%, ale nie wiem czy nie na krócej pod namiot albo na dostawkę... Quote
angineuuka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ej, właśnie.. Szkoda, że mój namiot umarł :evil_lol: Quote
Culineo Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Iśka nie wkurzaj mnie masz być ! głosować baby ! i przyjeżdzać :) Quote
angineuuka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Pytanie. Kto z obecnych na zlocie, będzie miał fajny aparat? :D Quote
Avaloth Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Fajny pojęcie względne:eviltong: Lustrzanki ma na pewno Culineo (o ile ją weźmie :eviltong:), Tepes, Bartiśkowa, Delvardian, Ulv i ja. PS dzisiaj byłam z moim pieskiem na spacerze m.in z samcem amstaffkiem i się chciały zagryźć :loveu: ale tylko raz na jakiś czas, i Chester oberwał tylko raz :evil_lol: ale patrząc na mojego pieska, przewiduję jatki na zlocie z samcami, niby w większej grupie na początku ma ogar, ale jak posiedzi tam dwa dni, poczuje się pewnie, to będzie hola, wkurwiamy pieski, a potem piszczymy bo one gryzą :loveu: Quote
Culineo Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 mój i tak ma wyjeba*e, bo biega w kaganie więc może się tylko pokotłować jak lubi :D a lustro wezme w tym roku .. chyba :) mam nadzieje, że będzie ciepła woda w naszym domku w tym roku :shake: Quote
Karilka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 ...żebyś mu tylko tego kagańca nie zdjęła:cool1:. Ja będę z młodym psem. Nie wiem co z niego wyjdzie do tego czasu ale damy rade. Jak na razie wesoło pląsa. Niech tak lepiej zostanie ;) Quote
anka11 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Lustrzanki ma na pewno Culineo (o ile ją weźmie :eviltong:), Tepes, Bartiśkowa, Delvardian, Ulv i ja. ale ale Anita sie nie odzywa, wiec nie wiadomo czy ona i jej lustrzanka przybedzie :D na Chesterze pewnie tez Wena sie uwiesi, bo ona tak kocha owczarki :D aleeee ja chce go, bo chetnie potarmosze :lol: Quote
Culineo Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Karilka napisał(a):...żebyś mu tylko tego kagańca nie zdjęła:cool1:. jeden błąd będą człowiekowi do końca dni wypominać :evil_lol: na ostatnim zlocie mial dwa idelanie dopasowane, nie maja szansy spasc same a ja już sie nie wpieprzam , raz musialam tylko w zeszlym roku wbiec w ciuchac do wody, bo go mały pies sprowokował :niewiem: Quote
Karilka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 No wiesz. Akurat wyszło, że mały błąd, ale inaczej by sie skończyło, gdyby drugi pies był mniejszy/młodszy. :diabloti: Pies jest czasem jak pistolet. Trzeba to mieć na uwadze. Słuchajcie - to jak z tą ilością dni? i ceną? Quote
Rumi. Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Pola powiedz mi czy jak Anka z Klaudią by przyjechały na kilka dni pod namiot to muszą coś płacić? Quote
anka11 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 nie jestem Pola, ale chyba trza zaplacic za namiot, bo chyba ni mozna tak pod domkiem sie rozlozyc tylko tak jak na stronie - jest pole namiotowe i 5zł za dzien a to Klaudia sie dorobila nowego stworzenia - Ciapka? :D Quote
polciuaa Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Tak jak mówi Mama, pole namiotowe jest płatne więc tak całkiem za darmo to nie mogą przyjechać :razz: Quote
dog193 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 No Anka to ta od Cziki i tej drugiej suki (nie pamiętam imienia) :D A Klaudii nie znam żadnej oprócz Culineo i Deilowej :D Quote
dog193 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 A wgl to nienawidzę was :( Taką ładną ankietę zrobiła i co? :( Quote
Karilka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Masakra. Mnie to obojętne :multi: (ah ta wolność...) Quote
anka11 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 cos nam nie idzie to ogarniecie z czasem chociaz z ankiety Ewowej wynika ze 12 dni wygrywa :P Quote
polciuaa Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 anka11 napisał(a):cos nam nie idzie to ogarniecie z czasem chociaz z ankiety Ewowej wynika ze 12 dni wygrywa :P LUBIE TO! hrhrhrh :evil_lol: Quote
Rumi. Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Dokładnie Anka to ta od Cziki, a Klaudii jeszcze nie znacie, jest wolontariuszką w naszym schronisku ;) Quote
Culineo Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dogomanka_ napisał(a):LUBIE TO! hrhrhrh :evil_lol: Polcia <3 w kupie siła ! no własnie Anke znam , a nie mogłam ogarnąć która to ta Klaudia :diabloti: Quote
Avaloth Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Drugi pies Anki to Carmen, ew Kama. Klaudia ma ONa ale by jechała bez psa. Taka tam blond maniurka:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts