Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie tak, a na pewno Anka dla nas :loveu: zawsze obojętne :loveu:
ja też nie głosuję póki co, bo dalej jestem niepewna :( tzn przyjadę na 99%, ale nie wiem czy nie na krócej pod namiot albo na dostawkę...

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajny pojęcie względne:eviltong:
Lustrzanki ma na pewno Culineo (o ile ją weźmie :eviltong:), Tepes, Bartiśkowa, Delvardian, Ulv i ja.

PS dzisiaj byłam z moim pieskiem na spacerze m.in z samcem amstaffkiem i się chciały zagryźć :loveu: ale tylko raz na jakiś czas, i Chester oberwał tylko raz :evil_lol: ale patrząc na mojego pieska, przewiduję jatki na zlocie z samcami, niby w większej grupie na początku ma ogar, ale jak posiedzi tam dwa dni, poczuje się pewnie, to będzie hola, wkurwiamy pieski, a potem piszczymy bo one gryzą :loveu:

Posted

mój i tak ma wyjeba*e, bo biega w kaganie więc może się tylko pokotłować jak lubi :D
a lustro wezme w tym roku .. chyba :)

mam nadzieje, że będzie ciepła woda w naszym domku w tym roku :shake:

Posted

...żebyś mu tylko tego kagańca nie zdjęła:cool1:.

Ja będę z młodym psem. Nie wiem co z niego wyjdzie do tego czasu ale damy rade. Jak na razie wesoło pląsa.
Niech tak lepiej zostanie ;)

Posted

Lustrzanki ma na pewno Culineo (o ile ją weźmie :eviltong:), Tepes, Bartiśkowa, Delvardian, Ulv i ja.

ale ale Anita sie nie odzywa, wiec nie wiadomo czy ona i jej lustrzanka przybedzie :D

na Chesterze pewnie tez Wena sie uwiesi, bo ona tak kocha owczarki :D aleeee ja chce go, bo chetnie potarmosze :lol:

Posted

Karilka napisał(a):
...żebyś mu tylko tego kagańca nie zdjęła:cool1:.

jeden błąd będą człowiekowi do końca dni wypominać :evil_lol:
na ostatnim zlocie mial dwa idelanie dopasowane, nie maja szansy spasc same a ja już sie nie wpieprzam , raz musialam tylko w zeszlym roku wbiec w ciuchac do wody, bo go mały pies sprowokował :niewiem:

Posted

No wiesz. Akurat wyszło, że mały błąd, ale inaczej by sie skończyło, gdyby drugi pies był mniejszy/młodszy. :diabloti:
Pies jest czasem jak pistolet. Trzeba to mieć na uwadze.

Słuchajcie - to jak z tą ilością dni? i ceną?

Posted

nie jestem Pola, ale chyba trza zaplacic za namiot, bo chyba ni mozna tak pod domkiem sie rozlozyc tylko tak jak na stronie - jest pole namiotowe i 5zł za dzien

a to Klaudia sie dorobila nowego stworzenia - Ciapka? :D