polciuaa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Angi']mam nadzieję, że Miśka nie dostanie wtedy cieczki :evil_lol:[/QUOTE] lepiej dla Ciebie będzie jak nie dostanie :mad: :evil_lol: [quote name='Delvardian']Bo ja bardzo otwarta kobieta jestem, dogomanko, to dlatego:D[/QUOTE] i proszę bardzo! takich ludzi nam potrzeba! :D Quote
Culineo Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 jak będzia miała cieczke to nie wiem kogo pierwszego poślemy do piachu czy Ciebie czy ją :diabloti: <bo to w sumie nie jej wina xd> w tamtym roku Fancik tak nam działała na psy - dziękuje postoje :D w tym roku będe mogła do niej cimciać przynajmniej , bez otaczjącej mnie watachy napalonych samców :D Quote
angineuuka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 jak zacieczkuje, to wezmę innego psa :D Quote
polciuaa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Angi']jak zacieczkuje, to wezmę innego psa :D[/QUOTE] hahaha, widzę, że do wyboru do koloru :D Quote
Culineo Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 handel wymienny :D zależy od humoru ! dobra opcja :) Quote
angineuuka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 no, nie mam za bardzo jak szaleć :evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='dog193']Ej, jak dla mnie, to cały czas wyglądacie tak samo... od 5 lat :evil_lol:[/QUOTE] Ewka dzięki :-( ja się zmieniam dla Ciebie, a Ty nawet tego nie dostrzegasz :-( Angi a żadna suka nie wysterylizowana? :cool3: Quote
angineuuka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Alpina jest - jest ze schroniska, jutro minie tydzień :grins: Ale ona jest starszą suczką, nie wiadomo jak to będzie do wakacji... Quote
polciuaa Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Angi']se możecie :evil_lol:[/QUOTE] no, my możemy dużo, lepiej zacznij obawiać się o swoje życie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 poszczuje was moim groźnym psem :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dogomanka_']no, my możemy dużo, lepiej zacznij obawiać się o swoje życie :evil_lol:[/QUOTE] mwłahahhahhah demoniczne ciotki :D Quote
Bewarka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Oj tam życie od razu, co najwyżej wszyscy wyprowadzą się domku :D [quote name='Angi']poszczuje was moim groźnym psem :evil_lol:[/QUOTE] Że łestem? :D Quote
angineuuka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 a no, łestem :evil_lol: ona potrafi pokazać rogi :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Bo to terier :diabloti: Niach niach, ale Jupiczek jest słodziutki i do rany przyłóż :loveu: Mój foksik :loveu: Quote
polciuaa Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='dog193']Bo to terier :diabloti: Niach niach, ale Jupiczek jest słodziutki i do rany przyłóż :loveu: Mój foksik :loveu:[/QUOTE] szkoda, że już nie mam tego screena z Twojej galerii, gdzie twierdzisz, że Twój foks wcale nie jest taki zajebisty itp itd :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dog193']Niach niach, ale Jupiczek jest słodziutki i do rany przyłóż :loveu: Mój foksik :loveu: i ma czarne jajka <3 hihohiohi :loveu: Quote
angineuuka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dogomanka_']szkoda, że już nie mam tego screena z Twojej galerii, gdzie twierdzisz, że Twój foks wcale nie jest taki zajebisty itp itd :evil_lol:[/QUOTE] ja coś tam widziałam :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Oczywiście, że jest zajebisty :) Tylko czasem mu się zapomni :diabloti: Quote
polciuaa Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='Culineo']i ma czarne jajka <3 hihohiohi :loveu: hahahahah! [quote name='Angi']ja coś tam widziałam :evil_lol: dum dum DUM! :evil_lol: [quote name='dog193']Oczywiście, że jest zajebisty :) Tylko czasem mu się zapomni :diabloti: taa, nie tłumacz się, wiemy, że po prostu chcesz wyprzeć te złe wspomnienia, to całkiem naturalna reakcja gdy nie zostały spełnione Twoje oczekiwania :evil_lol: Quote
Delvardian Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='dog193']Oczywiście, że jest zajebisty :) Tylko czasem mu się zapomni :diabloti:[/QUOTE] O, to jak Fretka! Tyle, że ona ma już chyba alzheimera :PP Quote
anka11 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 co taka cisza sie tu zrobila, co ja mam czytac :( Quote
Recommended Posts