anka11 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 nie mamo lepiej mi nie polewaj XD o a wlasnie myslalam przed chwila o Tobie Justys dlaczego jeszcze sie nie dopisalas :D ale to trzeba szybciutko sie decydowac bo Polcia rozkazuje wplacac juz w marcu :> EDIT o w kwietniu hahaha, cudownie mamo dobra decyzja Quote
polciuaa Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='anka11']nie mamo lepiej mi nie polewaj XD o a wlasnie myslalam przed chwila o Tobie Justys dlaczego jeszcze sie nie dopisalas :D ale to trzeba szybciutko sie decydowac bo Polcia rozkazuje wplacac juz w marcu :> EDIT o w kwietniu hahaha, cudownie mamo dobra decyzja[/QUOTE] mamo hahahha! :loveu: Dżasta, ja natychmiast widzę Cię na liście! i nie ma gadania! tylko mam nadzieję, że Fanta już będzie bezcieczkowa bo chyba oszaleje znowu :evil_lol: Quote
Tepes Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [COLOR=#0000ff]Spoko Fancior już bez narządu jest:evil_lol: Łał przynajmniej Poluszku Tobie byłoby smutno miło:D[/COLOR] Quote
Delvardian Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='dogomanka_']:< Nie wiem czy ktoś zauważył moją edycję w pierwszym poście więc napiszę też tu :D po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku, ze faktycznie do konca marca to za szybko żeby się zdecydować na sto procent więc daje czas do [B]KOŃCA KWIETNIA[/B] :razz:[/QUOTE] Kocham Cię <3 Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 boża jaka ja młoda na tym zdjęciu :D i Aruś nasz wspaniały :D mam nadzieje, że alkozlotowicze w tym roku sie pojawią chociaż na chwilkę ! <3 jest zajebiście :D normalnie bym cię zabiła za to zdjęcie, ale moge się wytłumaczyć, ze to dawno i pozatym... należało mi się za tą 'dychę' :* Dżasta pisz się :D Quote
Bewarka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='dogomanka_'] Nie wiem czy ktoś zauważył moją edycję w pierwszym poście więc napiszę też tu :D po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku, ze faktycznie do konca marca to za szybko żeby się zdecydować na sto procent więc daje czas do [B]KOŃCA KWIETNIA[/B] :razz:[/QUOTE]Haha wiedziałam, że tak będzie. :D Dobrze rozkminiłaś, sądze że niektórzy i tak nie zdążą, czasu zawsze będzie za mało, ale kto nie płaci ten nie jedzie i gitara :D Tak dokładnie Fanta ma wycięte to i owo, ale pewnie narobi mi siary w inny sposób :eviltong: Quote
polciuaa Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Delvardian']Kocham Cię <3[/QUOTE] jeszcze się nie znamy, a tu już takie wyznania? łuhu huuuuu :evil_lol: [quote name='Culineo']boża jaka ja młoda na tym zdjęciu :D i Aruś nasz wspaniały :D mam nadzieje, że alkozlotowicze w tym roku sie pojawią chociaż na chwilkę ! <3 jest zajebiście :D normalnie bym cię zabiła za to zdjęcie, ale moge się wytłumaczyć, ze to dawno i pozatym... należało mi się za tą 'dychę' :* Dżasta pisz się :D[/QUOTE] no, należało Ci się jeszcze coś gorszego, szujo podstępna :evil_lol: ja też chcę alkozlotowiczów :loveu: jak mi się przypomniało teraz jak Łukasz wpadł i tą wódke niby miał to nie mogę przestać cieszyć ryja hahaha :D [quote name='Bewarka']Haha wiedziałam, że tak będzie. :D Dobrze rozkminiłaś, sądze że niektórzy i tak nie zdążą, czasu zawsze będzie za mało, ale [B]kto nie płaci ten nie jedzie i gitara[/B] :D Tak dokładnie Fanta ma wycięte to i owo, ale pewnie narobi mi siary w inny sposób :eviltong:[/QUOTE] to powinno być hasło przewodnie :evil_lol: bo w tym roku nie mam zamiaru sie tak wkurzać i jak nie będzie na tyle osób to od razu odmawiam domki mam wszytskich w dupie :* Quote
Tepes Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [COLOR=#0000ff]Np tym że wygląda jak CZOŁG:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 aaaaaaa ta wódka to była misja :D wszystkie domki na nogi i do nas na wódke ! przyjechał i od razu zrobił rozjeb pały :D a pamiętasz jak na moim 1 zlocie chłopcy otwierali tak piwa , że ulamali szyjki, albo jak nam po alko jeździli na traktorze? :D to były misje ! Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ja kasę poślę pod koniec marca, już ojcu nagadałam - wyśle po 20 :grins: [COLOR=#FFFF00][SIZE=1]a ja niedawno skończyłam 16 :roll: :diabloti:[/SIZE][/COLOR] Quote
Bewarka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Np tym że wygląda jak CZOŁG:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Przejdzie szybką kurację wyszczuplającą CUD -każdego dnia 0 kcal. :diabloti: :diabloti: :diabloti: Tylko co zrobić z rodziną?? [quote name='Culineo'] a pamiętasz jak na moim 1 zlocie chłopcy otwierali tak piwa , że ulamali szyjki, albo jak nam po alko jeździli na traktorze? :D to były misje ![/QUOTE]Czy ja na pewno byłam na tym samym zlocie? :hmmmm: :evil_lol: Quote
anka11 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [QUOTE][COLOR=#FFFF00]a ja niedawno skończyłam 16 [/COLOR]:roll:[COLOR=#FFFF00] [/COLOR]:diabloti:[/QUOTE] to wcale nie taka mlodosc jak na wiek zlotowy slaski :D Justyna, rodzine do zamrazarki na czas odchudzania! Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='anka11']to wcale nie taka mlodosc jak na wiek zlotowy slaski :D [/QUOTE] właśnie widzę, ciekawe jak ta Asia wytrzymała na tym zlocie :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='anka11']to wcale nie taka mlodosc jak na wiek zlotowy slaski :D[/QUOTE] Właśnie, my mamy dziecięcy zlocik... no i Ulv :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='dog193']Właśnie, my mamy dziecięcy zlocik... no i Ulv :diabloti:[/QUOTE] dziecięcy zlocik z %% :evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Culineo']czy ty uważasz , że my wszystkie jesteśmy stare ? :D poprostu w tamtym roku się nacięłyśmy nie ? xD ([B]co to jest 20 osób, 2xwięcej psów, cisza w domku i pogaszone światła ? XD :lol: )[/B][/QUOTE] Halo, ja jestem stara :roll: koleżanka, która uważa że nie jest moją koleżanką i będzie spać w budzie w najbliższy weekend też :cool3: hahahah najlepsza akcja świata :loveu::evil_lol::evil_lol: ostatnio kumpel odkopał zdjęcia z mojego pierwszego zlotu (ogólnopolski, rok przed pierwszym śląskim)... to jak ja wtedy wyglądałam woła o pomstę do nieba Quote
anka11 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [QUOTE][COLOR=#000000]Halo, ja jestem stara [/COLOR]:roll:[/QUOTE] stara i masz skleroze :shake::diabloti: Quote
Talia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='dog193']Taa... Talia coś może powiedzieć o kompromitujących zdjęciach :diabloti: Co nie, moja Taliuniu? :loveu:[/QUOTE] Oj mogę mogę :loveu: Quote
Lili8522 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [SIZE=3][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]26.02 GLIWICE ul. Śląska, dzielnica Żerniki z DT uciekł Drops! [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][SIZE=3][B]Miał na sobie pomarańczowo-białą obrożę z adresówką, [SIZE=3]ma też czipa i jest wykastrowany[/SIZE][/B][/SIZE][SIZE=3][B] Pies jest bardzo wystraszony, boi się człowieka nie chce podejść, nie jest groźny. Może się przemieszczać, dlatego ludzie z [COLOR=#ff0000]Zabrza, Tarnowskich Gór, Katowic, Bytomia[/COLOR] miejcie go na uwadze...... [/B][/SIZE][B][SIZE=3]Błagamy o pomoc w szukaniu...[/SIZE][/B] [IMG]http://www.zmienmylos.pl/images/zwierzaki/Dropiaty/9.jpg[/IMG] Quote
Culineo Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Iśka bez przesady, nie jest jeszcze źle :lol: Quote
polciuaa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Culineo']aaaaaaa ta wódka to była misja :D wszystkie domki na nogi i do nas na wódke ! przyjechał i od razu zrobił rozjeb pały :D a pamiętasz jak na moim 1 zlocie chłopcy otwierali tak piwa , że ulamali szyjki, albo jak nam po alko jeździli na traktorze? :D to były misje ![/QUOTE] kocham ich :loveu: :D [quote name='Angi']Ja kasę poślę pod koniec marca, już ojcu nagadałam - wyśle po 20 :grins: [COLOR=#FFFF00][SIZE=1]a ja niedawno skończyłam 16 :roll: :diabloti:[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] widzę, że już mission complete? :evil_lol: [quote name='Bewarka'] Czy ja na pewno byłam na tym samym zlocie? :hmmmm: :evil_lol:[/QUOTE] hahahah :D [quote name='anka11'] Justyna, rodzine do zamrazarki na czas odchudzania![/QUOTE] MAMO znowu punkt dla Ciebie za złotą radę! :loveu: :multi: [quote name='Avaloth'] ostatnio kumpel odkopał zdjęcia z mojego pierwszego zlotu (ogólnopolski, rok przed pierwszym śląskim)... [B]to jak ja wtedy wyglądałam woła o pomstę do nieba[/B][/QUOTE] witaj w moim świecie :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ej, jak dla mnie, to cały czas wyglądacie tak samo... od 5 lat :evil_lol: Quote
polciuaa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='dog193']Ej, jak dla mnie, to cały czas wyglądacie tak samo... od 5 lat :evil_lol:[/QUOTE] na dobrą sprawę to teraz chyba tylko przytyłam, więc nie wiem czy teraz jest gorzej czy wtedy :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 mam nadzieję, że Miśka nie dostanie wtedy cieczki :evil_lol: Quote
Delvardian Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Bo ja bardzo otwarta kobieta jestem, dogomanko, to dlatego:D Quote
Recommended Posts