Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']

ja też! za kierowcą! koniecznie z green dayem i starymi hitami w daryjku! :loveu: [/QUOTE]

I'll fly with youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :D

Z tym może być problem, bo zdupcył mi się odtwarzacz CD :(

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dog193']I'll fly with youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :D

Z tym może być problem, bo zdupcył mi się odtwarzacz CD :([/QUOTE]
puścimy w telefonie, da się? DA SIĘ! :loveu:

EDIT: I`ll fly with youuuuuu wprost na latarnie i rówwwwww :multi:

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000]mamo, nie bądź niemiła [/COLOR]:evil_lol:
[/QUOTE]
ale to nie mialo byc mamo niemile! chodzilo mi o to, ze jak sie zle poczuje wsrod nas(a bardzo w to watpie) to ma blisko, wiec nie ma nic do stracenia

nie wiem jak to ujac tak zeby normalnie zabrzmialo, ale nie mialam zlych zamiarow :lol:

EDIT
[QUOTE][COLOR=#000000]mamo, Twój podpis wygląda jakbyś chciała sprzedać Wene [/COLOR][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]
hahaha, kurde wychodze na jakiegos zlego czlowieka, a serio jestem taka nieszkodliwa :(

Posted

[quote name='anka11']ale to nie mialo byc mamo niemile! chodzilo mi o to, ze jak sie zle poczuje wsrod nas(a bardzo w to watpie) to ma blisko, wiec nie ma nic do stracenia

nie wiem jak to ujac tak zeby normalnie zabrzmialo, ale nie mialam zlych zamiarow :lol:

EDIT

hahaha, kurde wychodze na jakiegos zlego czlowieka, a serio jestem taka nieszkodliwa :([/QUOTE]
dobra, wierzę Ci <3

Posted

[quote name='dogomanka_']

[B]Naklejka[/B], czemu tylko na jeden dzień? dawaj na cały zlot :D tak jak Ewcia mówi w ciągu jednego dnia ledwo się poznamy, a tu już wracać czas, a tak to przez cały zlot poznamy się lepiej i będzie dobrze ogólnie :razz:[/QUOTE]

Kasa na co innego potrzebna :grins: Nie wiem, czy gdzieś indziej się też nie wybiorę na wakacje, więc tym bardziej na zlot kasy mi już nie starczy ;)
Mam niecałą godzinkę miejskim na ten ośrodek :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Kasa na co innego potrzebna :grins: Nie wiem, czy gdzieś indziej się też nie wybiorę na wakacje, więc tym bardziej na zlot kasy mi już nie starczy ;)
Mam niecałą godzinkę miejskim na ten ośrodek :eviltong:[/QUOTE]
no to jak masz tylko godzinke to niewiele tak na prawdę Ci potrzeba :D zapas zupek chinskich do torby i jedziem :D fajnie by było jakbyś pojechała :D

Posted

[quote name='anka11']chodzilo mi o to, ze moze Isi sie pomylilo :D

nie no na zlocie wszyscy sa przyjazni dla siebie, wiec pewnie szybko poczujesz sie jak u siebie, a jak nie to masz blisko do domu :evil_lol:

mozemy! moze beda jakies ciekawe tereny do zwiedzania, ale nie bedzie golych fot :lol: swoja droga przypomnialo mi sie jak rok temu ogladalismy spaadajace gwiazdy haha[/QUOTE]
hahahaha może być i tak :D ale chyba po prostu mam sklerozę, starosc nie radość :roll:

hahahaha Anka kocham Cie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='dogomanka_']mamo, Twój podpis wygląda jakbyś chciała sprzedać Wene :evil_lol:[/QUOTE]
siedzę i sikam ze śmiechu odkąd weszłam na wątek :D :D

Posted

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=BCv-HxktZFc[/URL] patrzcie - Anuli się podobało xD

[quote name='dogomanka_']podłóż sobie ręczniki papierowe pod dupe, mają dobrą chłonność :evil_lol:[/QUOTE]

aahahhahaha

[quote name='Karilka']No cóż. Ktoś musi być tym złym. Przejął honory :diabloti:[/QUOTE]

ale on ma dobre serduszko :loveu:

Posted

[COLOR=#0000ff]Po za tym Ewcia spokojnie rok temu Żuber był zabezpieczony przebywając w naszym domku więc teraz też damy rade:evil_lol:[/COLOR]
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-kEEKMqcCJ3M/UCqeitLzmoI/AAAAAAAAC-o/KzrM07tmeZo/s640/_8105654.JPG[/img]

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000]dobra, wierzę Ci <3[/COLOR][/QUOTE]
ciesze sie Polcia, mam nadzieje, ze Angi tez mi uwierzy :D

[QUOTE][URL]http://www.youtube.com/watch?v=BCv-HxktZFc[/URL][COLOR=#000000] patrzcie - Anuli się podobało xD[/COLOR][/QUOTE]
ooooooooooo umarlam xxxxxxxxxxx

[QUOTE][COLOR=#000000]hahahaha może być i tak [/COLOR]:-D[COLOR=#000000] ale chyba po prostu mam sklerozę, starosc nie radość [/COLOR]:roll:[/QUOTE]
no Isia czas zaczac brac tabletki!

[COLOR=#000000][quote] hahahaha Anka kocham Cie [/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote]
:loveu:

[QUOTE][COLOR=#000000]ale on ma dobre serduszko [/COLOR]:loveu:[/QUOTE]
i kochana brodke <3

Posted

[quote name='Culineo'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=BCv-HxktZFc[/URL] patrzcie - Anuli się podobało xD
[/QUOTE]
to jest genialne, wczoraj przez godzinę tego słuchałam :D

Posted

[COLOR=#0000ff]wiesz co Culineo chciała mnie po prostu zabić...pije kulturalnie se herbacie a tu jeb jak zaczęłam się krztusić, śmierć była blisko:evil_lol:[/COLOR]

Posted (edited)

Ja się wstępnie piszę. Wstępnie bez psa, bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i zobaczymy co to będzie i jak to będzie ;)) Lokalizejszyn - Żary.
Delvardian + prawd. bez psa - Żary

Edited by Delvardian
Posted

[quote name='Delvardian']Ja się wstępnie piszę. Wstępnie bez psa, bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i zobaczymy co to będzie i jak to będzie ;)) Lokalizejszyn - Żary.
Delvardian + prawd. bez psa - Żary[/QUOTE]

jak miło, że w końcu ktoś z okolic :)

Posted

[quote name='Delvardian']Ja się wstępnie piszę. Wstępnie bez psa, bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i zobaczymy co to będzie i jak to będzie ;)) Lokalizejszyn - Żary.

[COLOR=#0000ff]Magdalenuuu moje serce się raduje:loveu::evil_lol:[/COLOR]

Posted

Bayoo? :D Ptyś? bierz Ptysia!

Posted (edited)

Ptysiek jest bardziej psem mojej siostry (Paulina - Zita:P), ze mną dostałby wścieku z rozpaczy;p A i pewnie zgody na porwanie go na dwa tygodnie bym nie dostała ;)) Ale do sierpnia to kto wie ;))
Culineo - ty z Żagania ? łaaaał, nie wiedziałam, że ktoś z tak bliskich okolic tu jest:))
Tepes - przez ciebie wszystko, będziesz mnie jeszcze gonić do domu ;p Ejej ! Ty się już groźbami wszystkim pochwaliłaś ? No ładnie!

Edited by Delvardian
Posted

[quote name='Delvardian']Culineo - ty z Żagania ? łaaaał, nie wiedziałam, że ktoś z tak bliskich okolic tu jest:))
[/QUOTE]

od nas jest stanowczo za mało ludzi :D jesteś pierwszą osobą, która mieszka tak blisko :)