dog193 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='dogomanka_'] ja też! za kierowcą! koniecznie z green dayem i starymi hitami w daryjku! :loveu: [/QUOTE] I'll fly with youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :D Z tym może być problem, bo zdupcył mi się odtwarzacz CD :( Quote
polciuaa Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='dog193']I'll fly with youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :D Z tym może być problem, bo zdupcył mi się odtwarzacz CD :([/QUOTE] puścimy w telefonie, da się? DA SIĘ! :loveu: EDIT: I`ll fly with youuuuuu wprost na latarnie i rówwwwww :multi: Quote
anka11 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [QUOTE][COLOR=#000000]mamo, nie bądź niemiła [/COLOR]:evil_lol: [/QUOTE] ale to nie mialo byc mamo niemile! chodzilo mi o to, ze jak sie zle poczuje wsrod nas(a bardzo w to watpie) to ma blisko, wiec nie ma nic do stracenia nie wiem jak to ujac tak zeby normalnie zabrzmialo, ale nie mialam zlych zamiarow :lol: EDIT [QUOTE][COLOR=#000000]mamo, Twój podpis wygląda jakbyś chciała sprzedać Wene [/COLOR][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] hahaha, kurde wychodze na jakiegos zlego czlowieka, a serio jestem taka nieszkodliwa :( Quote
polciuaa Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='anka11']ale to nie mialo byc mamo niemile! chodzilo mi o to, ze jak sie zle poczuje wsrod nas(a bardzo w to watpie) to ma blisko, wiec nie ma nic do stracenia nie wiem jak to ujac tak zeby normalnie zabrzmialo, ale nie mialam zlych zamiarow :lol: EDIT hahaha, kurde wychodze na jakiegos zlego czlowieka, a serio jestem taka nieszkodliwa :([/QUOTE] dobra, wierzę Ci <3 Quote
Naklejka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='dogomanka_'] [B]Naklejka[/B], czemu tylko na jeden dzień? dawaj na cały zlot :D tak jak Ewcia mówi w ciągu jednego dnia ledwo się poznamy, a tu już wracać czas, a tak to przez cały zlot poznamy się lepiej i będzie dobrze ogólnie :razz:[/QUOTE] Kasa na co innego potrzebna :grins: Nie wiem, czy gdzieś indziej się też nie wybiorę na wakacje, więc tym bardziej na zlot kasy mi już nie starczy ;) Mam niecałą godzinkę miejskim na ten ośrodek :eviltong: Quote
polciuaa Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Naklejka']Kasa na co innego potrzebna :grins: Nie wiem, czy gdzieś indziej się też nie wybiorę na wakacje, więc tym bardziej na zlot kasy mi już nie starczy ;) Mam niecałą godzinkę miejskim na ten ośrodek :eviltong:[/QUOTE] no to jak masz tylko godzinke to niewiele tak na prawdę Ci potrzeba :D zapas zupek chinskich do torby i jedziem :D fajnie by było jakbyś pojechała :D Quote
Avaloth Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='anka11']chodzilo mi o to, ze moze Isi sie pomylilo :D nie no na zlocie wszyscy sa przyjazni dla siebie, wiec pewnie szybko poczujesz sie jak u siebie, a jak nie to masz blisko do domu :evil_lol: mozemy! moze beda jakies ciekawe tereny do zwiedzania, ale nie bedzie golych fot :lol: swoja droga przypomnialo mi sie jak rok temu ogladalismy spaadajace gwiazdy haha[/QUOTE] hahahaha może być i tak :D ale chyba po prostu mam sklerozę, starosc nie radość :roll: hahahaha Anka kocham Cie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dogomanka_']mamo, Twój podpis wygląda jakbyś chciała sprzedać Wene :evil_lol:[/QUOTE] siedzę i sikam ze śmiechu odkąd weszłam na wątek :D :D Quote
polciuaa Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Avaloth'] siedzę i sikam ze śmiechu odkąd weszłam na wątek :D :D[/QUOTE] podłóż sobie ręczniki papierowe pod dupe, mają dobrą chłonność :evil_lol: Quote
Karilka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Culineo'][B][/B] nie róbcie z niego demona! :)[/QUOTE] No cóż. Ktoś musi być tym złym. Przejął honory :diabloti: Quote
Culineo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=BCv-HxktZFc[/URL] patrzcie - Anuli się podobało xD [quote name='dogomanka_']podłóż sobie ręczniki papierowe pod dupe, mają dobrą chłonność :evil_lol:[/QUOTE] aahahhahaha [quote name='Karilka']No cóż. Ktoś musi być tym złym. Przejął honory :diabloti:[/QUOTE] ale on ma dobre serduszko :loveu: Quote
Tepes Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [COLOR=#0000ff]Po za tym Ewcia spokojnie rok temu Żuber był zabezpieczony przebywając w naszym domku więc teraz też damy rade:evil_lol:[/COLOR] [img]https://lh6.googleusercontent.com/-kEEKMqcCJ3M/UCqeitLzmoI/AAAAAAAAC-o/KzrM07tmeZo/s640/_8105654.JPG[/img] Quote
dog193 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ten tfu tfu... pies... nie przekroczy progu mojego domku. Biedny Jupiś ma traumę. Quote
anka11 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [QUOTE][COLOR=#000000]dobra, wierzę Ci <3[/COLOR][/QUOTE] ciesze sie Polcia, mam nadzieje, ze Angi tez mi uwierzy :D [QUOTE][URL]http://www.youtube.com/watch?v=BCv-HxktZFc[/URL][COLOR=#000000] patrzcie - Anuli się podobało xD[/COLOR][/QUOTE] ooooooooooo umarlam xxxxxxxxxxx [QUOTE][COLOR=#000000]hahahaha może być i tak [/COLOR]:-D[COLOR=#000000] ale chyba po prostu mam sklerozę, starosc nie radość [/COLOR]:roll:[/QUOTE] no Isia czas zaczac brac tabletki! [COLOR=#000000][quote] hahahaha Anka kocham Cie [/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] :loveu: [QUOTE][COLOR=#000000]ale on ma dobre serduszko [/COLOR]:loveu:[/QUOTE] i kochana brodke <3 Quote
Karilka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Stara suka będzie musiała pilnować :cool1: Quote
Talia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-kEEKMqcCJ3M/UCqeitLzmoI/AAAAAAAAC-o/KzrM07tmeZo/s640/_8105654.JPG" Samo zło :loveu: Quote
polciuaa Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Culineo'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=BCv-HxktZFc[/URL] patrzcie - Anuli się podobało xD [/QUOTE] to jest genialne, wczoraj przez godzinę tego słuchałam :D Quote
Tepes Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [COLOR=#0000ff]wiesz co Culineo chciała mnie po prostu zabić...pije kulturalnie se herbacie a tu jeb jak zaczęłam się krztusić, śmierć była blisko:evil_lol:[/COLOR] Quote
Delvardian Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) Ja się wstępnie piszę. Wstępnie bez psa, bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i zobaczymy co to będzie i jak to będzie ;)) Lokalizejszyn - Żary. Delvardian + prawd. bez psa - Żary Edited February 26, 2013 by Delvardian Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Delvardian']Ja się wstępnie piszę. Wstępnie bez psa, bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i zobaczymy co to będzie i jak to będzie ;)) Lokalizejszyn - Żary. Delvardian + prawd. bez psa - Żary[/QUOTE] jak miło, że w końcu ktoś z okolic :) Quote
Tepes Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Delvardian']Ja się wstępnie piszę. Wstępnie bez psa, bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i zobaczymy co to będzie i jak to będzie ;)) Lokalizejszyn - Żary. Delvardian + prawd. bez psa - Żary[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]Magdalenuuu moje serce się raduje:loveu::evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Delvardian']Ja się wstępnie piszę. Wstępnie bez psa, bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i zobaczymy co to będzie i jak to będzie ;)) Lokalizejszyn - Żary. Delvardian + prawd. bez psa - Żary[/QUOTE] Bayoo? :D Ptyś? bierz Ptysia! Quote
Tepes Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [COLOR=#0000ff]Owszem ona:loveu: To ta ta co mi groziła przez meila:evil_lol: No mogłaby dziada zabraćDD [/COLOR] Quote
Delvardian Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) Ptysiek jest bardziej psem mojej siostry (Paulina - Zita:P), ze mną dostałby wścieku z rozpaczy;p A i pewnie zgody na porwanie go na dwa tygodnie bym nie dostała ;)) Ale do sierpnia to kto wie ;)) Culineo - ty z Żagania ? łaaaał, nie wiedziałam, że ktoś z tak bliskich okolic tu jest:)) Tepes - przez ciebie wszystko, będziesz mnie jeszcze gonić do domu ;p Ejej ! Ty się już groźbami wszystkim pochwaliłaś ? No ładnie! Edited February 26, 2013 by Delvardian Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Delvardian']Culineo - ty z Żagania ? łaaaał, nie wiedziałam, że ktoś z tak bliskich okolic tu jest:)) [/QUOTE] od nas jest stanowczo za mało ludzi :D jesteś pierwszą osobą, która mieszka tak blisko :) Quote
Tepes Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [COLOR=#0000ff]Moja wina, moja wina moja bardzo wielka wina:evil_lol: No trzeba uprzedzić ludzi kto zamierza przyjechać;D[/COLOR] Quote
Recommended Posts