Tepes Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='anka11']moze chodzilo o to WILCZE WYCIE hahaha :evil_lol:[/QUOTE] [QUOTE]a Boczek i cała reszta towarzystwa drą ryje jak popierdzielone :loveu:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]to co do tego ma Boncz:evil_lol:?[/COLOR] Quote
Culineo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Angi']dziwnie się czuję bo wy się wszyscy już znacie :P[/QUOTE] e tam , co roku jest ktoś nowy, a poza tym każdy kiedyś jechał pierwszy raz :D Quote
angineuuka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Najlepsze jest to, że ja do tego ośrodka mogę dojechać jednym autobusem i dojść jeszcze kawałek na nogach :evil_lol: :D Quote
dog193 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ej, ale możemy sobie też zrobić jakiś nocny spacer niekoniecznie nad jezioro, które jest 20m od domków :D Bo rok temu to fajnie się bawiliśmy w drodze nad i z jeziora :evil_lol: [quote name='omry']Mam pytanko takie czysto teoretyczne jak na razie, czy te kagańce to konieczne? Kundel do ośmiu kilo i niecałe dwa kilo joreczek :razz: Bo dla Iwana, jakby miał jechać, to wezmę.[/QUOTE] No, sprawdzamy cały ekwipunek przed wjazdem do ośrodka, nie ma kagańca - wracasz do domu :diabloti: Spoko, Jupik też nie miał rok temu, ale za to miał klateczkę :loveu: Aczkolwiek Ulv powinna wziąć kaganiec dla Żubra. Ten pies (k... pies?!) jest agresywny. [quote name='Angi']dziwnie się czuję bo wy się wszyscy już znacie :P[/QUOTE] Nie ma tak źle :D Chyba... :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='dog193']Aczkolwiek Ulv powinna wziąć kaganiec dla Żubra. Ten pies[B] (k... pies?!) [/B]jest agresywny.[/QUOTE] hahahahahahhahaha dobre Ewciu ! to ci się udało :D w tym roku zamiawiam miejsce w twoim autku jak bd jechać po zakupy xd trololo EJ JAK MYŚLICIE MUSZĘ BRAĆ SHARKSOWI KAGAN ? :evil_lol: :diabloti: Quote
Talia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Culineo'] EJ JAK MYŚLICIE MUSZĘ BRAĆ SHARKSOWI KAGAN ? :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] A po co? :D Ewuniu ja też chce miejsce w samochodzie na zakupki, obowiązkowo przy kierowcy! Quote
anka11 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [QUOTE][COLOR=#0000FF]to co do tego ma Boncz[/COLOR]:evil_lol:[COLOR=#0000FF]?[/COLOR][/QUOTE] chodzilo mi o to, ze moze Isi sie pomylilo :D [QUOTE][COLOR=#000000][I]dziwnie się czuję bo wy się wszyscy już znacie :P[/I][/COLOR][/QUOTE] nie no na zlocie wszyscy sa przyjazni dla siebie, wiec pewnie szybko poczujesz sie jak u siebie, a jak nie to masz blisko do domu :evil_lol: [QUOTE][COLOR=#000000]Ej, ale możemy sobie też zrobić jakiś nocny spacer niekoniecznie nad jezioro, które jest 20m od domków [/COLOR]:-D[COLOR=#000000] Bo rok temu to fajnie się bawiliśmy w drodze nad i z jeziora [/COLOR]:evil_lol:[/QUOTE] mozemy! moze beda jakies ciekawe tereny do zwiedzania, ale nie bedzie golych fot :lol: swoja droga przypomnialo mi sie jak rok temu ogladalismy spaadajace gwiazdy haha Quote
Tepes Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [COLOR=#0000ff]Culineo a po co...:)[/COLOR] Quote
Talia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='anka11'] nie no na zlocie wszyscy sa przyjazni dla siebie, wiec pewnie szybko poczujesz sie jak u siebie, a jak nie to masz blisko do domu :evil_lol: [/QUOTE] :lol: teraz to pojechałaś :D Quote
Culineo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Talia']A po co? :D [/QUOTE] w tramtyym roku były potrzebna dwa xd [quote name='anka11']mozemy! moze beda jakies ciekawe tereny do zwiedzania, ale nie bedzie golych fot :lol: swoja droga przypomnialo mi sie jak rok temu ogladalismy spaadajace gwiazdy haha[/QUOTE] i z pełnnymi gaciami czekaliśmy na mamę Ulv :mad: Ankaaaaaa pamietasz wspaniałą droge powrotną pt. "[B]6 psów, 3 osoby, bagaże, wózek inwalizki, małe auto Ulv , droga, Siewierz-Wrocław i Shark na moich plechach przez cała droge?" [/B]najtrudniejsze 3 h w życiu xD Quote
anka11 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [QUOTE]:lol:[COLOR=#000000] teraz to pojechałaś [/COLOR]:-D[/QUOTE] :( [QUOTE][COLOR=#000000]i z pełnnymi gaciami czekaliśmy na mamę Ulv [/COLOR]:mad:[/QUOTE] babcie! [QUOTE][COLOR=#000000]Ankaaaaaa pamietasz wspaniałą droge powrotną pt. "[/COLOR][B]6 psów, 3 osoby, bagaże, wózek inwalizki, małe auto Ulv , droga, Siewierz-Wrocław i Shark na moich plechach przez cała droge?" najtrudniejsze 3 h w życiu xD[/B][/QUOTE] hahaha, ale dalas rade! Quote
Karilka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Culineo'] EJ JAK MYŚLICIE MUSZĘ BRAĆ SHARKSOWI KAGAN ? :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] Brać:mad:. :eviltong: Quote
Talia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Karilka']Brać:mad:. :eviltong:[/QUOTE] Boisz się, że Ci nowego psa popsuje? Quote
Culineo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='anka11'] babcie! [B]przepraszam !!![/B] hahaha, ale dalas rade![/QUOTE] [B]twarda byłam :lol: hihohhoi[/B] [quote name='Karilka']Brać:mad:. :eviltong:[/QUOTE] [B]wiem, wiem biorę dwa w zależnościu od poziomu niedogadywania się z psem [/B]:evil_lol:[B] nie jest tak, źle jak było, ale nigdy nie wiadomo, czy mu się jakiś pies nie spodoba [/B]:mad:[B] w tym roku trafiło na Zeunia mojego :< bo z Jokerem nie ma szans , żeby się dogadali :shake:[/B] Quote
dog193 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Chciałam powiedzieć, że na mojego biednego foksika też warczał, kagan jeden :D Spoko spoko, jak mój peugeocik dożyje do tego czasu, to macie miejsca :evil_lol: Quote
Naklejka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Mogę do Was wbić na jeden dzień? Bo na cały zlot nie uśmiecha mi się jechać :eviltong: Quote
Karilka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Nie tyle co o mojego psa, tyle co o urodę sznaucera olbrzyma, jak mi puszczą nerwy:cool1::diabloti: Quote
dog193 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Naklejka']Mogę do Was wbić na jeden dzień? Bo na cały zlot nie uśmiecha mi się jechać :eviltong:[/QUOTE] Czemu nie? :D Na jeden dzień to tak ledwo zdążysz się zaaklimatyzować i już musisz wracać :D Quote
Culineo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='dog193']Chciałam powiedzieć, że na mojego biednego foksika też warczał, kagan jeden :D [B]bo styl chodzenia twojego psa, jest prowokujący - tylko dlatego :D[/B] Spoko spoko, jak mój peugeocik dożyje do tego czasu, to macie miejsca :evil_lol:[/QUOTE] [B]jeeeeeee ![/B] [quote name='Karilka']Nie tyle co o mojego psa, tyle co o urodę sznaucera olbrzyma, jak mi puszczą nerwy:cool1::diabloti:[/QUOTE] oooo nie ! mojej kizi mizi bym nie darowała :D zagryzłabym sama :evil_lol: Quote
polciuaa Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Avaloth'] hahaha obława była najgorsza na świecie, ja wtedy kurde umieram na alergie i przeziębienie na raz w środku nocy, tu debilki nam domek obrzucają jakimiś gównami, a Boczek i cała reszta towarzystwa drą ryje jak popierdzielone :loveu: jak Ulv jedzie to ja muszę bez psa, bo kto jak nie ja będzie męczyc Piki? :loveu:[/QUOTE] przepraszam za obławę, na pewno powtórzy się w tym roku więc przepraszam też na zapas :evil_lol: [quote name='omry']Mam pytanko takie czysto teoretyczne jak na razie, czy te kagańce to konieczne? Kundel do ośmiu kilo i niecałe dwa kilo joreczek :razz: Bo dla Iwana, jakby miał jechać, to wezmę.[/QUOTE] to głównie chodzi o psy, które są większe (np. Shark= sznaucer olbrzym) i które przy okazji czasami mają spiny z innymi psami (znów przykładem może być Shark :evil_lol: ) myślę, że te Twoje maleństwa na pewno nie będą aż tak niebezpieczne (jak Żubr od Ulv :evil_lol: ) żeby musiały popylać ciągle w kagańcu więc, tak jak Karilka napisała, jeśli do przewozu psiaków nie będzie Ci potrzebny kaganiec to nie jest on obowiązkowy ;) [quote name='Culineo']przestańńńń :D chodzi o to, że na wszelki wypadek, zawsze trzeba być ubezpieczonym, ale nie, że one w kółko w nich latają :)[/QUOTE] nie żeby Sharkowski latał w dwóch na raz, nie? :evil_lol: [quote name='anka11']moze chodzilo o to WILCZE WYCIE hahaha :evil_lol:[/QUOTE] ałuuuuuuuu! [quote name='Angi']dziwnie się czuję bo wy się wszyscy już znacie :P[/QUOTE] co Ty, każdy kiedyś jedzie ten pierwszy raz, a potem z reguły jeździ już co roku :D myślę, że wpasujesz się bez problemu :) a im więcej nowych twarzy tym lepiej, bo zawsze znajdzie się kolejna porąbana jak my duszyczka wśród nich :loveu: [quote name='Angi']Najlepsze jest to, że ja do tego ośrodka mogę dojechać jednym autobusem i dojść jeszcze kawałek na nogach :evil_lol: :D[/QUOTE] to tym bardziej musisz być! [quote name='dog193'] Aczkolwiek Ulv powinna wziąć kaganiec dla Żubra. Ten pies ([B]k... pies?![/B]) jest agresywny. [/QUOTE] EWAAAA! :loveu: [quote name='Culineo']hahahahahahhahaha dobre Ewciu ! to ci się udało :D w tym roku zamiawiam miejsce w twoim autku jak bd jechać po zakupy xd trololo EJ JAK MYŚLICIE MUSZĘ BRAĆ SHARKSOWI KAGAN ? :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] ja też! za kierowcą! koniecznie z green dayem i starymi hitami w daryjku! :loveu: [quote name='anka11'] nie no na zlocie wszyscy sa przyjazni dla siebie, wiec pewnie szybko poczujesz sie jak u siebie, a jak nie to masz blisko do domu :evil_lol: [/QUOTE] mamo, nie bądź niemiła :evil_lol: [quote name='Culineo']Ankaaaaaa pamietasz wspaniałą droge powrotną pt. "[B]6 psów, 3 osoby, bagaże, wózek inwalizki, małe auto Ulv , droga, Siewierz-Wrocław i Shark na moich plechach przez cała droge?" [/B]najtrudniejsze 3 h w życiu xD[/QUOTE] wspaniale wyglądałyście w tym samochodzie :D [B]Naklejka[/B], czemu tylko na jeden dzień? dawaj na cały zlot :D tak jak Ewcia mówi w ciągu jednego dnia ledwo się poznamy, a tu już wracać czas, a tak to przez cały zlot poznamy się lepiej i będzie dobrze ogólnie :razz: Quote
dog193 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ta jasne :D Dla Sharka to raczej jego jaja są irytujące, a nie styl chodzenia :D Quote
polciuaa Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='dog193']Ta jasne :D Dla Sharka to raczej jego jaja są irytujące, a nie styl chodzenia :D[/QUOTE] hahahahahahah! Quote
anka11 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='dog193']Czemu nie? :D Na jeden dzień to tak ledwo zdążysz się zaaklimatyzować i już musisz wracać :D[/QUOTE] popieram! przyjedz na calosc :> Quote
Culineo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='dogomanka_']przepraszam za obławę, na pewno powtórzy się w tym roku więc przepraszam też na zapas :evil_lol: [B]takie podejście mi się podoba ! :loveu:[/B] to głównie chodzi o psy, które są większe (np. Shark= sznaucer olbrzym) i które przy okazji czasami mają spiny z innymi psami (znów przykładem może być Shark :evil_lol: ) [B] moje dzięcię ? synek ? maleństwo najukochańsze ? :( toż to cud natury :)[/B] nie żeby Sharkowski latał w dwóch na raz, nie? :evil_lol: [B]nieeeeee :diabloti:[/B] ja też! za kierowcą! koniecznie z green dayem i starymi hitami w daryjku! :loveu: [B]taaaaaaaaaaak ! <3[/B] wspaniale wyglądałyście w tym samochodzie :D[/QUOTE] [B]szkoda, że się tak nie czułam :shake: [/B][quote name='dog193']Ta jasne :D Dla Sharka to raczej jego jaja są irytujące, a nie styl chodzenia :D[/QUOTE] nie róbcie z niego demona! :) Quote
polciuaa Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='anka11']popieram! przyjedz na calosc :>[/QUOTE] mamo, Twój podpis wygląda jakbyś chciała sprzedać Wene :evil_lol: Quote
Recommended Posts