Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Avaloth']:D
[FONT=Verdana]ale wnoszę podwójny sprzeciw:[/FONT]
[FONT=Verdana]1. Wena jeśli jest gównem (nie mówię, że jest, Wy tak twierdzicie), to jest wyjątkowo pięknym gównem, a tego nie uwzględniłaś...[/FONT]
[FONT=Verdana]2. PS sie pisze z dużych liter [/FONT][COLOR=#0000ff][FONT=Verdana]:evil_lol:[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[FONT=Verdana]Mama już niżej opisała, że gówno zawsze jest piękne ;> a co do PS to mam to gdzieś tak szczerze powiedziawszy, więc nie zawracaj mi dupy takimi pierdołami :evil_lol: [/FONT]

[FONT=Verdana][quote name='dog193']Proszę wpisać dog 1 9 3 + zajebisty foks :lol:[/QUOTE][/FONT]
[FONT=Verdana]dobrze :loveu:[/FONT]

[FONT=Verdana][quote name='anka11']EEEWAA pojdziemy se na jezioro :D [/QUOTE][/FONT]

[FONT=Verdana]weźcie mnie ze sobą, nawet jeśli będziecie mnie musiały targać tam za włosy :loveu: [/FONT]

[FONT=Verdana][quote name='Culineo']Ciociuuuuu zapisz mnie ! Opis pozoztawiam tobie, ale nie wiem czy dobrze robię [/QUOTE][/FONT][quote name='Culineo']:cool3:

[FONT=Verdana]aaa i tak btw. kocham cię [/FONT]:loveu:[FONT=Verdana] znowu robimy burżuazyjne łoże ? [/FONT]:)[/QUOTE]
[FONT=Verdana]łoże musi być, bez tego nie ma zlotu :razz: zaraz zapisuje :loveu:
[/FONT]
[quote name='Avaloth']
[FONT=Verdana]eeee a koleżanka myśli, że jak ma bullteriera w avatarze to może sobie podskakiwać? [/FONT]
[FONT=Verdana]jak tak koleżanka myśli, to się koleżanka myli.[/FONT][/QUOTE]
[FONT=Verdana]Iśka jaka straszna hahaha[/FONT]

[FONT=Verdana][quote name='ulvhedinn']Zapiszcie mnie wstępnie z bandą, z tym, że chyba nie dam rady na cały zlot, bo pracuję.....[/QUOTE][/FONT]
[FONT=Verdana]już zapisuje :loveu: [/FONT]

[FONT=Verdana][quote name='ulvhedinn']Musi stara suka szczeniaków pilnować [/QUOTE][/FONT][quote name='ulvhedinn']:diabloti:[/QUOTE]
[FONT=Verdana]hahaha, sama to powiedziałaś Ulv, więc nie dziw się jak na zlocie dostaniesz nową ksywke :razz: :diabloti: [/FONT]

[FONT=Verdana][quote name='Talia']My oczywiście nie odpuścimy: Talia + TŻ + Tina (w typie beczki)[/QUOTE][/FONT]
[FONT=Verdana]okkej :loveu: [/FONT]

[FONT=Verdana][quote name='anka11']wez wszystkie[/FONT]:cool3:[/QUOTE]
[FONT=Verdana]złota rada mamy! jak zwykle mistrzostwo! :loveu: [/FONT]

[FONT=Verdana][quote name='Karilka']Wstępnie - mnie też poproszę wpisać.[/FONT]
[FONT=Verdana]Karilka + Vuko + ??? + ??? +.... +???[/FONT][/QUOTE]
[FONT=Verdana]już zapisuję :D[/FONT]

[quote name='Angi']Gliwice? Mam rzut beretem! Jadę! :D zapisz mnie, tylko nie wiem jak z psami sprawa wygląda :P
Angi, Zabrze - zastanowię się nad psami :D[/QUOTE]
super! już zapisuję :D

Edited by dogomanka_
Posted

[quote name='Talia']Anka, jeśli chodzi o jezioro to ja też się piszę, tylko proszę bez zdjęć! :D[/QUOTE]

ja też chce ! i obiecuje, że w tym roku będe się starała chodzić później spać xd chyba , że Anita będzie to wtedy jak zwykle padniemy dwie na raz :D

Posted

[quote name='dogomanka_']
8. [B]Zboczona Talia[/B] + Tina (w typie beczki) [I]Toruń[/I]
9. [B]Paweł[/B] - os. towarzysząca Zboczonej Talii [I]Toruń[/I][CENTER][/QUOTE][/CENTER]Jak ja tęsknie :loveu:

Posted

[quote name='Culineo']ja też chce ! i obiecuje, że w tym roku będe się starała chodzić później spać xd chyba , że Anita będzie to wtedy jak zwykle padniemy dwie na raz :D[/QUOTE]
Ty to Culineo niezależnie od tego kto jest itp itd i tak zasypiasz jak dziecko po dobranocce zawsze, więc spoko, przyzwyczailiśmy się :D

Posted

[quote name='dogomanka_']Ty to Culineo niezależnie od tego kto jest itp itd i tak zasypiasz jak dziecko po dobranocce zawsze, więc spoko, przyzwyczailiśmy się :D[/QUOTE]
Nie przesadzaj, a kto robił z nami nocną obławę?

Posted

[quote name='dogomanka_']Ty to Culineo niezależnie od tego kto jest itp itd i tak zasypiasz jak dziecko po dobranocce zawsze, więc spoko, przyzwyczailiśmy się :D[/QUOTE]

wiem, że dla was po dobranocce jest koło 1 w nocy, ale przepraszammm ! :loveu:

[quote name='Talia']Nie przesadzaj, a kto robił z nami nocną obławę?[/QUOTE]

właśśśśśsnei kurde ! :D

Posted

[quote name='dogomanka_']6. Ciocia "Szuja" Culineo + [B]morderec[/B] Shark [I]Żagań [/I][/QUOTE]

ja potwierdzam swój przyjazd :* dlaczego mój pies jest mordercem ? xD napisz, że jest duży i czarny, bo się musze jakoś dowartościować :D
a tą szuję to przeżyje, bo mi się należy xd

Posted

[quote name='Avaloth']Anka hahahahaha aha, ok :evil_lol:

eeee a koleżanka myśli, że jak ma bullteriera w avatarze to może sobie podskakiwać?
jak tak koleżanka myśli, to się koleżanka myli.[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]ee a kto powiedział, że jestem Twoją koleżanka ja sie pytam?
No no niedługo nie tylko na avatarze o!

Po za tym wariatki nie daruje wam tej obławy bo mi pies na zawał prawie zszedł:evil_lol:[/COLOR]

Posted

Zboczona Talia - UMARLAM Z TEGO! :lol:

[QUOTE][COLOR=#000000]nie wyrobiłabym z nimi wszysytkimi na raz :P[/COLOR][/QUOTE]
ojtam, moze dalabys rade, ale pewnie to troche niewygodne :D

to wszyscy wybierzemy sie najwyzej w nocy nad jezioro tylko fajnie jakby bylo cos w rodzaju 'dzikiej plazy' czy cos [?]

EDIT

[B]i mnie, i mnie tez na pogrubione prosze![/B]

Posted

[quote name='Talia']Nie przesadzaj, a kto robił z nami nocną obławę?[/QUOTE]
Culineo wyjątkowo wtedy wylajzła z domku :D

[quote name='Culineo']wiem, że dla was po dobranocce jest koło 1 w nocy, ale przepraszammm ! :loveu:
[/QUOTE]
ja i tak Cię kocham :loveu:

[quote name='anka11']Zboczona Talia - UMARLAM Z TEGO! :lol:

ojtam, moze dalabys rade, ale pewnie to troche niewygodne :D

to wszyscy wybierzemy sie najwyzej w nocy nad jezioro tylko fajnie jakby bylo cos w rodzaju 'dzikiej plazy' czy cos [?]

EDIT

[B]i mnie, i mnie tez na pogrubione prosze![/B][/QUOTE]
tak, nagle 18 osób wbije się do wody, zawsze spoko! :D

[quote name='Angi']ta, cała trójca jest zadiorna :grins:[/QUOTE]
to co? u nas każdy pies jest zadziorny :D

Posted

[quote name='Talia']Anka, jeśli chodzi o jezioro to ja też się piszę, tylko proszę bez zdjęć! :D[/QUOTE]
Ja na jezioro się piszę na 100%, a gdzie ja tam i zdjęcia :loveu::diabloti:

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]ee a kto powiedział, że jestem Twoją koleżanka ja sie pytam?
No no niedługo nie tylko na avatarze o!

Po za tym wariatki nie daruje wam tej obławy bo mi pies na zawał prawie zszedł:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
eeee ok, to znajdź sobie nocleg w Krakowie przed koncertem, bo już go nie masz :evil_lol: boże ale jestem wredna, ah ah :loveu:

hahaha obława była najgorsza na świecie, ja wtedy kurde umieram na alergie i przeziębienie na raz w środku nocy, tu debilki nam domek obrzucają jakimiś gównami, a Boczek i cała reszta towarzystwa drą ryje jak popierdzielone :loveu:

jak Ulv jedzie to ja muszę bez psa, bo kto jak nie ja będzie męczyc Piki? :loveu:

Posted

Mam pytanko takie czysto teoretyczne jak na razie, czy te kagańce to konieczne? Kundel do ośmiu kilo i niecałe dwa kilo joreczek :razz:
Bo dla Iwana, jakby miał jechać, to wezmę.

Posted

e tak teraz wszystkie chcecie a jak przyjdzie co do czego to pojdziecie spac :D

[QUOTE][COLOR=#000000]to co? u nas każdy pies jest zadziorny [/COLOR]:-D[/QUOTE]
Wenusia nie jest zadziorna :lol:

Is, zawsze mozesz nianczyc i Czestera i Piki haha!

Posted

[quote name='dogomanka_']
to co? u nas każdy pies jest zadziorny :D[/QUOTE]
Wypraszam sobie :eviltong:

[quote name='omry']Mam pytanko takie czysto teoretyczne jak na razie, czy te kagańce to konieczne? Kundel do ośmiu kilo i niecałe dwa kilo joreczek :razz:
Bo dla Iwana, jakby miał jechać, to wezmę.[/QUOTE]
NIEZBĘDNE:loveu:.

A tak serio - jak nie jedziesz pkp/mpk/etc to daj na luz :)

Posted

[quote name='omry']Mam pytanko takie czysto teoretyczne jak na razie, czy te kagańce to konieczne? Kundel do ośmiu kilo i niecałe dwa kilo joreczek :razz:
Bo dla Iwana, jakby miał jechać, to wezmę.[/QUOTE]

przestańńńń :D chodzi o to, że na wszelki wypadek, zawsze trzeba być ubezpieczonym, ale nie, że one w kółko w nich latają :)

Posted

[quote name='Avaloth']
eeee ok, to znajdź sobie nocleg w Krakowie przed koncertem, bo już go nie masz :evil_lol: boże ale jestem wredna, ah ah :loveu:

hahaha obława była najgorsza na świecie, ja wtedy kurde umieram na alergie i przeziębienie na raz w środku nocy, tu debilki nam domek obrzucają jakimiś gównami, a Boczek i cała reszta towarzystwa drą ryje jak popierdzielone :loveu:

[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]pfffff to ja se do mojego bracika póde O! Ty mi tam do niczego nie potrzebnaś:diabloti:
co mój pies nie wydał żadnego odgłosu, był za bardzo przerażony :evil_lol:[/COLOR]