olekg89 Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 a w tym roku cosik bedzie takiego???? ja to bym chciał ,ale wy sie znacie ,a ja tak bym był na doczepke :( nio i na dodatek jestem taaaaaaaaakiiiii młodyyyy :( kurde ,ale fajnie by było Quote
olekg89 Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 no ja tez tylko czy oni nas zechcą????o to jest pytanie :roll: ja mam tylko 16 lat ,ale podobno tu wszyscy mamy po 16lat :wink: i mam 11.5miesieczną kundlice Quote
olekg89 Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 EWA to trzeba sie spytać PAY'a naszego GURU trzeba sie polizywać :lol: on to organizuje wiec wiesz a vile masz ewuniu latek :roll: wiem wiem kobiety o wiek sie nie pyta ,ale ty dogomaniaczka jestes to mozna :evilbat: Quote
Diana14 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 No ciekawe czy w tym roku będzie zlociq i gdzie ;) W zesłym roku zajmował się tym Pay i Manu i baaardzo im za to dziękuję bo było super :calus: Quote
00000 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Będzie zlocik, będzie :lol: Niedługo Pay założy nowy topic 8) Zlocik będzie najprawdopodobniej jak w zeszłym roku - w Morsku w ostatni tydzień sierpnia. Quote
olekg89 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 a w morsku tam jest takie jeziorko to chyba 100km od gliwic :roll: oj jak ostatni tydzien sierpnia to bede miał juz 17latek to bede mógł jechac z wami i moim suczydłem wtedy juz kilkunastomiesiecznym :roll: jejku jak bym chciał jechać tylko ja niechce byc najmłodszy .kurde zawsze jestem najmłodszy :evilbat: Quote
00000 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Nie martw się. Będą dużo starsi 8) Bilans się wyrówna... hahahaha :D Quote
Diana14 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 oleq nic się nie martw ;) w zeszłym roku była ode mnie tylko jedna osoba młodsza i to przez pewien czas bo musiała wyjechać wcześniej :evilbat: W Morsku jest fajnie ale czemu tak daleko :cry: Jeśli mój plan się uda to wpadniemy do Morska wracając z wystawy na Słowacji ;) ale to jeszcze nic pewnego niestety... :roll: Quote
olekg89 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 nio to dobrze a ty diana14 ile masz lat???? :roll: ja chce zlocik zlocikkkkk :lol: Quote
00000 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Jak wszyscy tutaj 16...... 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Diana14 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 a nie Pagajko bo ja mam 10 i pół :P ;) a tak naprawde to prawie 18 ;) Quote
Agga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Tak tak zlocik bedzie....tak jak Pagajka mowi... ja juz spakowana...tzn nie rozpakowana po ostatnim razie :lol: Quote
00000 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Agga napisał(a):Tak tak zlocik bedzie....tak jak Pagajka mowi... ja juz spakowana...tzn nie rozpakowana po ostatnim razie :lol: Tak, tak, ja tez już spakowana, biedzimy się jednak nad tym jak tu logistycznie rzecz rozegrać i zabrać Pagaja.... On się boi pociągów :roll: :( Quote
olekg89 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 PAGAJ to twój labek ????biszkopcik ???? ja kce zlocik moja kajunia tez chce zlocik :evilbat: Quote
Agga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 NOm ja serio juz spakowana..hhahaha.... wszystko czeka... Na bank bedzie tak fajnie jak w zeszłym roku....ala jak mi znowu chopaki wpadna na genialny pomsył robic domek na drzewie to ukatrupie :evilbat: a tu sa zdjecia z zeszłego roku: SUPER ZLOT DOGOMANIAKÓW Quote
olekg89 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 niewiem czemu ,ale chociaz was nieznam to wam ufam i lubie :oops: niewiem czemu .to chyba przez te nasze psy .ale odjechane fotecki Quote
Agga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='olekg18']niewiem czemu ,ale chociaz was nieznam to wam ufam i lubie :oops: niewiem czemu .to chyba przez te nasze psy .ale odjechane fotecki hahah nas sie nie da nie lubiec.... :lol: :calus: wystawy, zloty, spotkania na piwko...całkiem fajna sprawa.... tak fotecki sa jak zawsze superaste :lol: Quote
olekg89 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 z tego waszego towarzystwa to mozna trafic tylko do grupy AA haha. hmmm mysle jeszcze czy wogóle pojechac tam na ten zlocik ,bo nie lubie sie tak wkręcac to towarzycha które się juz zna od tam ilus niewiem czego :-? Quote
00000 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Powiem tak: wszystko zależy od nastawienia. Jeśli z góry zakładasz, że się między nami nie zaaklimatyzujesz, no to trudno. Nic na siłę. Ja tez jechałam na zlot znając zaledwie trzy osoby, i to niezbyt dobrze, za to wyjechałam mając wielu wspaniałych przyjaciół :D Uszy do góry i trochę więcej optymizmu - nie gryziemy przecież... :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
PaYooK Posted March 29, 2005 Author Posted March 29, 2005 ELO!! no ba robimy robimy :) w sumie co tu nowy topic zakladac ;) na pw lub zlotdogomaniakow@wp.pl pisac kto chetny !!! Quote
Agga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 ja juz sie zameldowałam ze chetna na zlot...mam nadzieje ze ekipa z zeszłego roku sie stawi i nowi dogomaniacy tez 8) olek powiem ci tak....jada na zlocik znałam kilka osob osobiscie kilka nie....ale uwierz mi NAS SIE NIE DA NIE LUBIEC... mam nadzieje ze w tym roku bedzie jeszcze lepiej... a co do AA to spoko nie tak łatwo tam trafic ihhihi :drinking: Quote
agatha Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 olekg18 napisał(a):niewiem czemu ,ale chociaz was nieznam to wam ufam i lubie :oops: No ładnie, to ja przyjezdzam do Zabrza, pozwalam, żeby Kaya poniewierała Wilsonem, a Ty sie wypierasz znajomości :P Myślę, że w tym roku też uda mi się zawitać do Morska. Rany! Jakie myślę, na pewno musi się udać!!!!!!!!! ;) Quote
Recommended Posts