Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja proponuje jakies gorki niedaleko mnie. Moga byc np Izery 8) Mozna znalezc cos w okolicach Szklarskiej Poreby(nie wiem jakie ceny sa w tym roku w lesniczowce,ale chyba cos okolo 35zl) albo gdzies w poblizu :wink:

Posted

No tak ale trzeba pomysleć jeszcze o psiakach. Nie zostawimy ich przecież zimą na dworze. Najpóźniej we wtorek może pojedziemy z Moniką dowiedzieć się co tu u nas można załatwić.

Posted
A ja proponuje jakies gorki niedaleko mnie. Moga byc np Izery 8) Mozna znalezc cos w okolicach Szklarskiej Poreby(nie wiem jakie ceny sa w tym roku w lesniczowce,ale chyba cos okolo 35zl) albo gdzies w poblizu :wink:
Posted

No myślcie myślcie mooooocno nad kolejnym zlotem, bo ja jestem zwarta i gotowa do drogi :) Nie proponuje moich stron, bo tu tylko kopalnie i huty, choc już upadają, więc może za kilka lat na tych hałdach stoki będą ;)

Posted
JA KCEM DO MORSKA ZA ROK!!!!!!!!!!!!!!

A w zimie to nie wiem gdzie, byle z całą paczką co była w MORSKU!!!!!!!! :D

i nic poza tym??? :sadCyber:

I oczywiscie po za paczka która była inni tez sie maja zjawic...

Posted
ŁÓDŹ odpada - tam wieczne korasy :evilbat: 8)

malawaszka....chyba mówimy o innej Łodzi...no bo jakbyś była w mojej Łodzi to na pewno do mamci byś zajrzała... :evilbat:

A nie odwiedzałaś mnie baardzo dawno więc to chyba nie to miasto kochanie :grins: :wink: :evilbat:

Posted

Chciałąm cos napisac i zapomniałm... :o :roll: Skleroza????!!!

A juz wiem...miałąm napisac, ze nastepny zlot musi trwac dłuzej, wiec szykowac urlopy.... :wink:

Posted
:lol: Agga, a zwolnionko ze szkolki dostane? :lol: 8)

Zwolnieniami do skoły zajmą sie dr LAZY i dr Rav...niech sie kurcze wkoncu do czegos przydadzą w tej poradni... :wink:

• 6 months later...