Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie odespałam te nieprzespane noce ;) i mogę potwierdzić, ze było zarąbiście. Cieszee się, że Was wszystkich poznałam i miałam okazję wypić z Wami za zdrowie wszystkich dogomaniaków. I nawet fiolecik był :D Nie mówiąc już o kaszance :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Będzie inna okazja Tajraga,jestem tego pewna !!! :wink:

Teraz czekamy na foty !!!!!!!!!!! Mam nadzieję,że(tym razem) nie zostałam złapana w kompromitującej sytuacji... :lol: Bacznie się rozglądałam,czy gdzieś nie czai się PaY z aparatem !!! :lol:

:wink:

Pay, to Pay, ale JA !!! :lol:

Spytaj "Pagajkę" i Rava na przykład... 8) :lol:

Ale Tobie się udało...

Wiecie co ?

Z wyjątkiem faktu, że parę osób nie dopisało...

...było BOSKO ! :angel: :drinking: :angel:

A te konie... Ech...! :D

Posted

zrobie tak jak lazy i podlocze sie pod temat i odrazu zaznaczam czekam na fotki !:D :wink: jakby co moge dac server do wrzucenia ich pozdr ;d

Posted

LU, specjalnie dla Ciebie dwa komunikaty: :lol:

1) Z Pagaj pojechala do Ciebie przesyłka specjalna ! 8)

2) Herbatka z Liczi - Podczas Zlotu: zobaczyłam w sklepie, kupiłam i zapiałam z zachwytu po spróbowaniu ! :angel: Co-po-niektórzy wiedzą, o co chodzi 8)

Posted
zrobie tak jak lazy i podlocze sie pod temat i odrazu zaznaczam czekam na fotki !:D :wink: jakby co moge dac server do wrzucenia ich pozdr ;d
To ja poprosze o bliższe dane na temat tego serwera 8) :D

- jaka pojemność

- szybkość ładowania

- jaka pewność (procentowo np. :lol: ), że zdjęcia tam pozostaną i nie znikną (!)

Bo alternatywą jest nam Photobucket...

Posted
LU, specjalnie dla Ciebie dwa komunikaty: :lol:

1) Z Pagaj pojechala do Ciebie przesyłka specjalna ! 8)

2) Herbatka z Liczi - Podczas Zlotu: zobaczyłam w sklepie, kupiłam i zapiałam z zachwytu po spróbowaniu ! :angel: Co-po-niektórzy wiedzą, o co chodzi 8)

Manu,siostro,co do punktu nr.1,to wiem co do mnie jedzie,bardzo Ci dziękuję i nie mogę się doczekać !!!!!!!!!!!!!!! :lol:

A jeśli chodzi o punkt,nr.2 to....a nie mówiłam, hmmm??? I co teraz fstrentna,pożerająca biedne flądry,chfalonca sie śfinom Dagulec ??? :evilbat:

:lol:

FOTY !!! FOTY !!! FOTY !!! :lol: Dawać FOTY !!! :lol:

Posted

A ja wróciłam i jestem i wesoła i smutna....

Tęsknię za Wami....no super było!!!!!

Dostaliśmy jedzienie od Włochatego Niekumatego!!!!Hehehehe

Zdjęć kilka zaraz postaram się wrzucić....of kors te najbardziej kompromitujące :evilbat:

Buahahaha

A teraz agatha dawać numer gg :evilbat: !!!Kto ma jeszcze do icka, komara etc numery gg???

Posted

A ja sie bardzo ciesze, ze byłma na zlocie... :D Ale jest mi jakos smutno, ze juz po zlocie...Bosze jeszcze sie tak nigdy nie bawiłam...

Poprostu było zarąbisicie....poznałąm znowu paru nowych dogomaniaków...wszyscy oczywiscie jak na dogomaniaka przystałozakreceni na maksa... 8)

Dzieki Arkowi mielismy zapewnione bzykanie 24h na dobe...ci co byli widza o co chodzi... :lol: 8)

Było włochato i kosamto...hahah dzien jak co dzien... 8)

DOgomniacy sa kochani...stwierdzam, ze powinnismy mieszkac w jednym miescie....ahhaah to by sie dopiero dzaiało...normalnie az sie przeraziłam na sama mysl...

hahaa gdybysmy jeszcze zostali pare dni...było by jeszcze ciekawiej... 8)

DIanka nom WŁOCHATY NIEKUMATY fajny gosc pewnie jeszcze z szoku nie wyszedł... moze uda mi sie z nim spotkac .... 8)

POprstu było zarąbiscie..wieczory spedzalismy przy spiewach WALDKA i KOMARA....hahahah normalnie naszym HYMNEM Bedzie piosenka JEJ CZARNE OCZY zespołu Ivan i Delfiny i NUMA NUMA IEI - O -Zone... :lol:Nocne spacery to było cos....wracanie o 03:00 do namiotów... 8) Nocne pogaduszki...ehhhh teraz treba czekac cały roczek...jzu tesknie za WAMI.... :cry:

Dlaczego czas tak szybko leci... :roll:

Posted

Zdjęcia caaaaały czas się robią... 8) :D

Pagajce mam wysłać jutro płytke, więc i tak się śpieszę. :roll:

Żadnego nie kadruję już, ale i tak poprawa jasności i kontrastu (po moim ciemnym obiektywie), czasem zbytniego nasilenia którejś z barw podstawowych, zajmuje sporo czasu.

Acha, od razu mówię, że zdarzają się zdjęcia nieostre - przede wszystkim robione w domku i nocą. Ponieważ ten aparat na ogół nie umie ustawić ostrości w warunkach średniego sztucznego oświetlenia (ani nocą oczywiście), to musiałam ustawiać ostrość manualnie, a wtedy podgląd to jest dziki... Mogłoby go nie być w zasadzie :-?

A te do pokazania na forum jeszcze zmniejszyć trzeba... :roll: Ech...

Posted

Nareszcie się wykąpałam, odpoczęłam i mogłam nadrobić zaległości na dgm :)

Potwierdzam było super !!! :lol: Szkoda tylko, że jak zwykle tak szybko to minęło...

Miło było się znów spotkać i dzieki wszystkim za tak udany pobyt w Morsku :wink:

Psiaki się wybiegały, Paco poznał też fajnego kolege Carrego, którego na pewno na dłuuuugo zapamięta 8)

Wczoraj z paroma osobami jeżdziliśmy też w terenie na konikach, było extra, szczególnie ten galop, ja chce jeszcze ! :D )

Przez ostatnie 3 dni robiliśmy nocne wyprawy i podchody , cel : zdobycie flagi z obozu harcerskiego :lol: :P

Waldkowi i Komarowi dziekuje za wspaniałe granie na gitarce, Manu za te pyszne wiśnie, a Ickowi za to, ze zawiózł nam bagaże i poczekał ze mną w Zawierciu (Ice bez problemów trafiliśmy tak jak nam wytłumaczyłeś) 8)

A tu coś dla fanów naszej ulubionej piosenki ze zlotu, "Czarne oczy" :D http://www.muza.net.pl/download.php?id=21

Posted

No ja wrocilam jakies 4h temu do domku i Azja jak przyszla od razu padla i zasnela jak kamien. Ani na spacer isc nie chciala ani jesc nic tylko spac. Nawet burza jej nie wzruszyla<normalnie strasznie sie boi>

Zlot byl jak zwykle swietni,bo i ludzie swietni. W tym roku wiecej bylo atrakcji. I po jaskiniach sie niektorzy czolgali i fiolecik oczywiscie byl :drinking: A te konie... :D Waldek mial najwiekszego :lol: Agatha juz napisalam do Admina zeby Ci nick zmienil na kaszanka<pozdrow i wyglaskaj Wilsona vel Watsona>

Wszyscy ktorych wczesniej nie znalam i poznalam=> ciesze sie,ze przyjechaliscie 8)

Arek=> zarejstruj sie w koncu na forum

i inni=> dzieki za swietna zabawe

I specjalne podziekowania dla Icka za podwiezienie autkiem do Zawiercia i pokazanie Okiennika :D

Bylo super,a ja teraz przenosze sie do galerii i czekam na foty :lol:

Bzzzzzzzzzyyyyyyyyykkkkkkkkk dla wszystkich zlotowiczow :wink:

Posted

Włąsnie sciagam muzyke...se psołucham i pospiewam....:p

Ja juz zdjecia mam w kompie teraz trzeba je obrobic...i wstawic...i tez wysłac...Pagaj...

Posted
Azja jak przyszla od razu padla i zasnela jak kamien. Ani na spacer isc nie chciala ani jesc nic tylko spac.

Wilson też padł jak kawka i śpi cały dzień. Ledwo go na spacer wieczorny wyciągnęłam. Tylko jakoś brakuje mu molestowania przez Azję i Chinooka ;) No i wreszcie nie szczeka, uffff

Agatha juz napisalam do Admina zeby Ci nick zmienil na kaszanka<pozdrow i wyglaskaj Wilsona vel Watsona>

Hehehe, Ty zawsze pomyślisz o wszystkim ;) Wilsona/Watsona/Williamsa wygłaskam jutro jak dojdzie do siebie :)

Posted

WRÓCIŁAM kochani!!!!

Jeszcze się po 20.00 spotkałam z Payem i AnTu w Pozaniu i zawoziłam ich do Tarnowa Podgórnego 8)

Ledwo na oczy widzę, moją pierwszą potrzebą do zaspokojenia jest bezsprzecznie sen :D

Ściskam.

Na "gorąco" jeszcze dodam, że jestem naładowana emocjami od stóp do głów.......i dobrze mi z tym :lol: :lol: :lol:

Posted

hej... ano zlocik był mega wyje... any w kosmos:D... na podchodach harcerzy "pan w czerwonym polarku" potocznie zwany kubłemna śmieci wystraszył wszystkuch... ale było spoko... za rok dłużej robimy i więcej osób ma być:)...

i moje gg to 3400004:)))

Bzzzzzzzkkkk for all...:)