Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja z kolei mam takie pytanie...

Czy ktoś wziąłby ze sobą mały odtwarzacz CD ? :roll: Bo mój za duży :(

Mam rewelacyjne płyty do słuchania wieczorkiem - np. muzyka relaksacyjna z odgłosami wilczymi, muzyka Indiańska, inna niemal magiczna... :D

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisałam o możliwości przewozu z Zawiercia do Morska moim autem, ale niestety nie mam akumulatora i .... :(

W Morsku jest bus ale również popsuty i do czwartku go nie naprawią :( Tylko komunikacja miejska zostaje i nogi :)

http://www.ptk-zawiercie.com.pl/linia5dr.php

to jest link do rozkładu jazdy linia nr 5 do Morska i około 1 km na nogach

Do zobaczenie mam nadzieję :D

Posted

No to ja już moge oficjalnie powiedziec, że na zlot nie przyjedziemy :(

a tak bardzo chciałam i do ostatniej chwili miałam nadzieje, że cos sie jednak da zrobić :cry: :bigcry:

Posted

Życzę Wam udanego wyjazdu bawcie się dobrze róbcie duuużo fotek żebyście pamiętali co opowiadać... bo po alkoholu różnie bywa :lol: . Wypijcie któregoś wieczorku zdrówko banjo która tak chciała z Wami pojechać :wink: :roll:

Posted
ELO!!!!

Manu o ktorej bedziecie w morsku?? a czy nr komory do icka nadal jest aktualny???

My będziemy w granicach 19-20.

Numer do Icka podam ci na GG 8)

Posted
Życzę Wam udanego wyjazdu bawcie się dobrze róbcie duuużo fotek żebyście pamiętali co opowiadać... bo po alkoholu różnie bywa :lol: . Wypijcie któregoś wieczorku zdrówko banjo która tak chciała z Wami pojechać :wink: :roll:

banjo spoko wypijemy.... :drinking:

Posted

no to ja poprosze jeszcze na jakim przystanku mam wysiasc w tym morsku, nazwa przystanku? no i czy bilet na ten autobus moge kupic w busie czy tez w kiosku?

aha jak mi lobuzy nie zostawicie troche wisni od Manu to nie przyjezdzam :D do tej pory czuje ich smak :) i tylko dla nich jade do Morska 8)

Posted

My jutro wyjeżdżamy około 16:00, ale załatwiamy dwie sprawy po drodze i będziemy około 19-20...

Jak nikt nie zadeklaruje do jutra do 16:00 wzięcia odtwarzacza CD to nie biorę tych płyt... :(

Posted
Wypijcie któregoś wieczorku zdrówko banjo która tak chciała z Wami pojechać :wink: :roll:

Za mnie tez poprosze :drinking: :angel:

Bawcie sie...!!!!!!!!!! :drinking:

Posted

Hej !!!

Apeluję do poczucia koleżeńskości Dogomaniaków,którzy będą w Morsku najwcześniej(tych z automobilem) !!!

Kto z WAS wyjedzie po NAS do Zawiercia ??? Nie każcie NAM czekać 7 godzin na autobus !!!!!!!!!!!! :roll:

Ochotnicy,proszę się nie pchać,powoli,spokojnie.... :lol:

Posted

Jakby już nikt po was autem nie przyjechał to nie musicie tyle godz. czekać na autobus, bo według tego rozkładu jazdy co Asia40 podała wychodzi, że macie autobus o 15.50, 17.25. 20.08

Posted
Jakby już nikt po was autem nie przyjechał to nie musicie tyle godz. czekać na autobus, bo według tego rozkładu jazdy co Asia40 podała wychodzi, że macie autobus o 15.50, 17.25. 20.08

Tak, ale w tych godzinach on nie jedzie przez Morsko.... :evil:

Mamy baaaaaaaaardzo ciężkie bagaże, które uniemożliwią nam dotarcie tam pieszo..... :roll:

Zwłaszcza, że z Zawiercia to jakieś 12 km....... :(

Posted

Transport !!!!!!! HELP !!!!!!!!!!!!!! Transport !!!!!!!!!!!!!! HELP !!!!!!!!!!!!!!! :o

PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs :cry:

Ja nie moge z takom wielkom torbom na piechotę iść.....zlitujcie się !!! :cry:

No !!! Litości !!! Natychmiast !!! :evilbat:

:wink:

Posted

Louis bidulo juz nikogo tu nie ma! :evilbat: chyba pozostalo Wam tylko przyzwyczaic sie do tej mysli ze z buta bedziecie szly!! :evilbat:

:lol: :lol: :lol:

BTW. :nono: Nie zapomnijcie za mnie wypic 8) :drinking:

Posted
Louis bidulo juz nikogo tu nie ma! :evilbat: chyba pozostalo Wam tylko przyzwyczaic sie do tej mysli ze z buta bedziecie szly!! :evilbat:

:lol: :lol: :lol:

BTW. :nono: Nie zapomnijcie za mnie wypic 8) :drinking:

Ty jesteś Mrówciu !!! Szkoda,że Cię na Zlocie nie będzie,podobno Mrówki mogą duuużo udżwignąć... :evilbat:

Nie zapomnimy wypić...za Ciebie oczywiście !!! :wink:

:drinking:

Posted

Agnieszka_ może, jak:

1) Was zobaczy,

2) miejsce będzie,

3) rodzice pozwolą (pewnie tak) - bo oni ją zawożą,

to zabierze

...Wasze bagaże :evilbat:

Posted

To wy już dzisiaj jedziecie?

Autobusy do Morska jadace z dworca PKP jeszcze raz podaje: 6,15 12,00 22,00 linia 5 i linia 8 14,20 15,20 20,07

Pytałam faceta w WPK

Czy jedziecie z psami?