mrowka Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Ja nie mowie ze bedzie mniej tylko ze Ty sie juz boisz! :D :D Wcale sie Ciebie nie boje 8) Quote
Manu Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Odnośnie ludzi na Zlocie - robiliśmy z Payem poprawki na szybko... :roll: Niedługo będą na stronie. Mniej więcej ludzików jest 33. Tak bez dokładniejszego uaktualnienia... :roll: Quote
Manu Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Acha... taka radosna wiadomość: Udało mi się zrobić rewelacyjną nalewkę wiśniową ! :angel: Oraz 2,5 dużych słoików pijanych wisienek ! :angel: Będziem :drinking: ... :lol: Quote
Manu Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Strona Zlociku uaktualnia się... 8) :D Wszyscy zainteresowani proszeni są o zerknięcie na nią i o ewentualne wołanie grzmiącym głosem o poprawki ! :lol: Quote
blaira Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Ponawiam prosbe ...czy ktos nie jedzie moze przez warszawe lub swietokrzyskie i niemoglby nas zapbrac 2 suczki i dwie osoby??? moj wyjazd jest pod wielkim znakiem zapytania bo mam egzaminy a jeszcze duzo raczej nie umiem :roll: Quote
LUSILLE Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Acha... taka radosna wiadomość: Udało mi się zrobić rewelacyjną nalewkę wiśniową ! :angel: Oraz 2,5 dużych słoików pijanych wisienek ! :angel: Będziem :drinking: ... :lol: Bardzo radosna wiadomość Manu,bardzooo.... :lol: :wink: Quote
PaYooK Posted August 15, 2004 Author Posted August 15, 2004 ELO!!! no coz ja bym wzial sliwowiczke mojej roboty no ale trza na nia jeszcze poczekac do sezonu... a zapasy zeszlo sezonoiwe sie pokonczyly w kucobach... moze przywioze sliweczki jak sa jeszcze 8) Quote
agacia Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Manu ja jednak zmienilam zdanie. Bede do 29 8) Quote
Manu Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Już poprawione. :D Że tak się zapytam... ile razy jeszcze zmienisz zdanie ? 8) :roll: :lol: Quote
Agga Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Ja psa biore. A do Morska jeżeli nie uda mi się autem przyjechać, to dosiąde się do Was w Katowicach :D Agus ale sie bedzie działo... 8) mrówka napisałą: RAV juz sie boi ze picia bedzie mniej o dzien :lol: :lol: :lol: albo o 2 jak kto woli :wink: :lol: Mrówka ja wiem jak rava upic... 8) rav napisał: ja Ci dam mniej picia :D ..krzywde Ci zaraz zrobie :evilbat: 8) rav ty znowu obiecujesz... :wink: mnie juz tyle rzezy obiecałęs... 8) Quote
mrowka Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Mrówka ja wiem jak rava upic... Nioo to pewno juz w pierwszy dzien (czyt. pierwsza godzine) zostanie upity :lol: :lol: rav ty znowu obiecujesz... mnie juz tyle rzezy obiecałęs.. 8) Bo rav duzo gada a malo robi :roll: 8) Quote
Rav Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 ekhmmm...ja tu jestem i czytam co Wy piszecie lobuzy :D Quote
mrowka Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Oh wybacz! Zapomnialam ze to nie gygy :evilbat: A tak powaznie to ja lobuzem nie jestem :P Quote
agacia Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Już poprawione. :D Że tak się zapytam... ile razy jeszcze zmienisz zdanie ? 8) :roll: :lol: Manu obiecuje,ze to byl ostatni raz az do zlotu :wink: Quote
Agga Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Mrówka ja wiem jak rava upic... Nioo to pewno juz w pierwszy dzien (czyt. pierwsza godzine) zostanie upity :lol: :lol: rav ty znowu obiecujesz... mnie juz tyle rzezy obiecałęs.. 8) Bo rav duzo gada a malo robi :roll: 8) Tak w pierwszej godzinie rav polegnie... 8) A to tez racja za duzo gada... 8) ale i tak go lubie... 8) szpieg rav napisał: ekhmmm...ja tu jestem i czytam co Wy piszecie lobuzy :D to ci sie tylko zdaje... 8) Quote
Agga Posted August 16, 2004 Posted August 16, 2004 ehhhh.....no uwziely sie na mnie.....buuuu a tam odrazu uwzieły...przeciez wiesz, ze to miłości... 8) :lol: :lol: takiej brat -siostra Quote
00000 Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 A ja bym chciał nieśmiało nawiązać do wstępnej deklaracji asi40 - żeby nie było, że ściemniam - to cytat, strona 19: Nie mam czasu czytac :) kiedy i o której przyjeżdżacie do Zawiercia?Moze ja będe miała czas was pozawozic? Sytuacja wygląda tak, że w środę o godzinie 15.33 będziemy w Zawierciu. Autobus mamy dopiero o 22.20. Będzie nas dużo. Ekipa gorzowsko - poznańsko - wrocławsko - opolsko - katowicka... Asiu! Dasz radę pozawozić taką kupę do Morska?????? Quote
Agnieszka_ Posted August 20, 2004 Posted August 20, 2004 A ja mam takie pytanie do szpicomaniaków. Czy bierze ktoś z was wózek, bo jakby było chłodniej, to moze zrobilibyśmy jakiś trening z psami ? Oglądałam pogode na onecie, niestety w środe i czwartek ma padać :( http://pogoda.onet.pl/0,1081,38,miasto.html Quote
Agga Posted August 20, 2004 Posted August 20, 2004 Oglądałam pogode na onecie, niestety w środe i czwartek ma padać :( http://pogoda.onet.pl/0,1081,38,miasto.html kurde no ja wam dam padac... :evilbat: :wink: Quote
popek Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 hejka ludzikowie ;) witam po d lygiej przerwie mam pytanko czy ktoś z katowic jedzie autkiem i ma za dużo miejsca w pojzdku (dwie osoby) czy wszyscy obijają się pociągiem ?? Quote
LUSILLE Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 Hello !!! Mam pytanie do WAS !!! Czy ktoś z okolic Poznania będzie wracał ze Zlotu 28 lub 29 ??? Ja nie mogę zostać na weekend,a boję się sama wracać !!! :roll: Muszę wiedzieć wcześniej,bo wtedy będę mogła kupić bilet powrotny z 15% zniżką... :oops: :wink: Quote
00000 Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 lub 29 ??? Ja nie mogę zostać na weekend,a boję się sama wracać !!! :roll: LU, weekend 29 się kończy bo to niedziela.... no i 29 rano wracam mła...... :o Jakby co 8) Quote
LUSILLE Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 lub 29 ??? Ja nie mogę zostać na weekend,a boję się sama wracać !!! :roll: LU, weekend 29 się kończy bo to niedziela.... no i 29 rano wracam mła...... :o Jakby co 8) Racja,moja pomyłka !!!!! :oops: Chodziło mi o piątek po południu, lub sobotę rano !!!!!!!!!!!! :wink: Quote
Recommended Posts