Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
ekipa jadaca z poznania do morska w srode dajcie mi mi info o ktorej bedziecie w katowicach na dworcu , przynajmniej tak bede sie mogl spotkac z co niektorymi osobami (LU 8) ), sprobuje sie zwolnic z pracy i Was przywitac z roza w reku i butelka piwa :D

Ze mną Rav ??? 8) Ależ jestem zakłopotana i zawstydzona.... 8)

Acha,a róża powinna być w zębach...Paweł wie,a TY nie ??? 8)

:wink:

Posted
Lu no bedzie bedzie roza w zebach :D niech strace....hihihi

Hmmmm,a myślałam,że przeginam.... 8) No Rav,jeśli zobaczę Cię z różą w zębach,to napewno nie stracisz... :wink:

:lol:

Posted
moze, ale wiesz Agga czasem trza wybrac to co jest wazniejsze, a zlot to nie zajac beda nastepne

wiem wiem... :wink:

rav napisał:

ekipa jadaca z poznania do morska w srode dajcie mi mi info o ktorej bedziecie w katowicach na dworcu , przynajmniej tak bede sie mogl spotkac z co niektorymi osobami (LU ), sprobuje sie zwolnic z pracy i Was przywitac z roza w reku i butelka piwa

rav nie zapomnij o czerwonym dywanie....i czekam na jedną sznurówkę...

Posted

Rav służę informacją:

Katowice 14:33 przyjazd.

Odjazd 14:55.

Wiesz, abstrhując od tych róż w zębach i tej skrzynki piwa, to możesz się nam autentycznie przydać... :lol:

Sprawdzisz z jakiego peronu na jaki się mamy przetransportować :lol: :lol: :lol:

Posted
Rav służę informacją:

Katowice 14:33 przyjazd.

Odjazd 14:55.

Wiesz, abstrhując od tych róż w zębach i tej skrzynki piwa, to możesz się nam autentycznie przydać... :lol:

Sprawdzisz z jakiego peronu na jaki się mamy przetransportować :lol: :lol: :lol:

Praktyczne podejście kierownika wycieczki !!! Brawo Pagaj tak trzymaj !!!

:lol:

Posted

Z zeszlego roku pamietam,ze pociag do Zawiercia przyjechal na ten sam peron,na ktorym wysiadalismy. Mozliwe,ze nawet na ten sam tor,a na przesiadke mielismy 5 min :wink:

Posted

Ja już prosiłam,żeby mnie z Pagaj,PaY dopisał do listy..... :evilbat:

Tłumaczył się wcześniej sklerozą,i tym,ze nie miał ze sobą dyskietki z uzupełnieniem i dlatego nie wprowadził zmian na liście ! :evilbat:

PaY....a teraz jakie masz wytłumaczenie ??? :evilbat:

Wpisz nas na listę,bo chcę sobie zrobić zrzut z ekranu.... :lol:

:wink:

Posted

Jacek osoba ktora zajmuje sie teraz morskiem jest Manu, ona bedzie chyba najlepiej wiedziala ile mniej wiecej osob bedzie, ale Ona bedzie w domku dopiero w piatek, obecnie jest w Krakowie, wiec musicie poczekac, na moje oko to chyba z 30 osob moze bedzie

Posted

mam takie pytanko , poniewaz zobaczylem strone zlotu i tam jest, ze jestescie do 28 sierpnia (sobota), tzn nikt nie zostaje do niedzieli ??? tylko wszyscy rano sie zwijaja w sobote kolo poludnia?