Cobra Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 widziice jest gdzie sie kompac z pupilami :P jesli nam pozwola :P Quote
KORONA Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 A kiedy upływa ostatecznie ostateczny termin do namysłu?????? Chciałabym tam pojechać, ale mam kilka problemów (nie żebym była jakaś bardzo problemowa, ale...) Nie mam tam jak dojechać :( a chciałabym zabrać 1 doga... A jeśli już sie zdecyduje na jazdę pociągiem, to jak ja dotre do Was na miejsce?? :niewiem: I gdzie będę spała??? Ech...same problemy... Quote
Runa Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 korona my bysmy chętnie cię zabrali ale przez stolice to raczej nie będziemy jechać no i musiałabys wytrzymać z trzema psami z tyłu auta (a to nie takie łatwe - zapytaj Manu :P ) a co do spania to namiocik i heja :lol: Quote
Cobra Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 namiot na lonie na tury chyba ze sie do kogos wkrecisz do namiociku Quote
Agga Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 KORONA wiesz Pay jest zawsze chetny do adopcji, zresztą jedno dziecko juz adoptowaliśmy... tak jak Cobra mówił, namioty są dla ludzi... Quote
Matisse Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Kor ja przemyślę sprawę adopcji, Atak uwieeelbia duże psy :lol: Quote
staff-ka Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Kochani - bardzo Was prosze "przyblizcie" mi ta okolice MORSKO , to gdzies niedaleko Zawiercia ?? Przepraszam,ale z czystego lenistwa :oops: nie chce mi sie szukać ,a nie ukrywam o ile PODOPIECZNI pozwola - chetnie bym Was odwiedzila :D Pozdrawiam :D Quote
Agnieszka_ Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Tu jest Morsko http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=39640〈=pl Quote
Manu Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Zgadza się, to jest to Morsko koło Zawiercia. :D Przyjeżdżaj ! :D Quote
staff-ka Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Serdecznie dziekuje Agnieszko - mam nadzieje,ze jednak Was odwiedzimy :D i poznamy wielu Wspanialych Ludzi :D :D Quote
MayaFoxa Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 AAAAA wlasnie ..jeszcze JA!A wiec...chyba bede w Polsce okolo 15 sierpnia...i jesli przyjade sama(bo w planie jest wesele na ktore chce przyjechac ze mna moj szef bo polskiej biby jeszcze nie widzial)to...na pewno zostane dluzej...i...i chcialabym wpasc na zlot!!Ale...hmmm...co mam zrobic?Jesli jeszcze teraz nie wiem czy przyjade do PL?czy gdzies tam moge namiot w lesie rozbic..hi hi...z mym Rudim i kumpela? Quote
MayaFoxa Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Ja tez chce byc...adoptowana..... :evil_lol: Quote
Manu Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Z namiocikiem to przeciez najmniej jest problemów ! :D Rozkładasz go i płacisz 8 zł za dobę i już. :D Mnie tak zaczyna łazić coś po głowie..... Ile nas było chętnych na domek ? Odmeldować się ! 8) :D Bo przez te domki tylko termin jest beznadziejny, w dni robocze... :-? A nie można w ogóle zrezygnować z domku i sobie elegancko przyjechać w piątek na weekend ? Chętni zawsze moga wcześniej... 8) Co Wy na to ? :roll: Quote
MayaFoxa Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Ok...Manu!!To nie musze sie wczesniej meldowac ze wpadne?po prostu...moge wpasc i juz?Bo wiesz..u mnie ciezko z planowaniem.... Quote
Manu Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Ja myślę, że każdy, kto z namiocikiem, to spokojnie... :D Bo nie wyobrażam sobie, aby tam miało miejsca pod namiot zabraknąć... :roll: :lol: Wróci Pay, to pogadam z nim, co i jak z tym domkiem, czy ewentualna rezygnacja byłaby problemem itp. Quote
MayaFoxa Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 OK...To postaram sie wpasc jak nic!!Moze wreszcie poznam kogos z was...tzn.was..... Quote
Agappe Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 qrcze żałuje bardzo że nie będę mogła przyjechać :( Quote
Cobra Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Nayuk bez jej japonskiej przyjaciolki, mhm chyba sie psina zdoluje :P Quote
Recommended Posts