Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kiedy upływa ostatecznie ostateczny termin do namysłu??????

Chciałabym tam pojechać, ale mam kilka problemów (nie żebym była jakaś bardzo problemowa, ale...)

Nie mam tam jak dojechać :( a chciałabym zabrać 1 doga...

A jeśli już sie zdecyduje na jazdę pociągiem, to jak ja dotre do Was na miejsce?? :niewiem:

I gdzie będę spała???

Ech...same problemy...

Posted

korona my bysmy chętnie cię zabrali ale przez stolice to raczej nie będziemy jechać no i musiałabys wytrzymać z trzema psami z tyłu auta (a to nie takie łatwe - zapytaj Manu :P )

a co do spania to namiocik i heja :lol:

Posted

KORONA wiesz Pay jest zawsze chetny do adopcji, zresztą jedno dziecko juz adoptowaliśmy...

tak jak Cobra mówił, namioty są dla ludzi...

Posted

Kochani - bardzo Was prosze "przyblizcie" mi ta okolice MORSKO , to gdzies niedaleko Zawiercia ?? Przepraszam,ale z czystego lenistwa :oops: nie chce mi sie szukać ,a nie ukrywam o ile PODOPIECZNI pozwola - chetnie bym Was odwiedzila :D

Pozdrawiam :D

Posted

AAAAA wlasnie ..jeszcze JA!A wiec...chyba bede w Polsce okolo 15 sierpnia...i jesli przyjade sama(bo w planie jest wesele na ktore chce przyjechac ze mna moj szef bo polskiej biby jeszcze nie widzial)to...na pewno zostane dluzej...i...i chcialabym wpasc na zlot!!Ale...hmmm...co mam zrobic?Jesli jeszcze teraz nie wiem czy przyjade do PL?czy gdzies tam moge namiot w lesie rozbic..hi hi...z mym Rudim i kumpela?

Posted

Z namiocikiem to przeciez najmniej jest problemów ! :D Rozkładasz go i płacisz 8 zł za dobę i już. :D

Mnie tak zaczyna łazić coś po głowie..... Ile nas było chętnych na domek ? Odmeldować się ! 8) :D

Bo przez te domki tylko termin jest beznadziejny, w dni robocze... :-? A nie można w ogóle zrezygnować z domku i sobie elegancko przyjechać w piątek na weekend ? Chętni zawsze moga wcześniej... 8)

Co Wy na to ? :roll:

Posted

Ja myślę, że każdy, kto z namiocikiem, to spokojnie... :D

Bo nie wyobrażam sobie, aby tam miało miejsca pod namiot zabraknąć... :roll: :lol:

Wróci Pay, to pogadam z nim, co i jak z tym domkiem, czy ewentualna rezygnacja byłaby problemem itp.