Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe .. mozna sie jeszcze przlylaczyc do imprezy ????? hehe nawet mam to co Wam potrzeba czyli lapa z nagrywarka :D ... tylko niech mi ktos da info co gdzie i kiedy na prv bo przez 9 stron calego zamieszania ktore przeczytalem juz naprawde nie wiem nic.. :D

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra poszlo juz.

jeszcze tylko blaire namowie.

A swoja droga to swietnie miejsce. bylem tam kiedys. ale na takie psie/dzikie spotkania w szerszym gronie mam lepsze.

w samym centrum gor swietokrzyskich, pod nosem parku.

kto to widzial spac w domku.. szczyt burzujstwa.. :D Namiot rzecz jasna :D

Posted

PaYook bo ja sobie tak kombinuje by powitac wlasnie w szerszym gronie polska zlota jesien na przyklad w bieszczadach.. albo i u mnie. Gory swietokrzyskie wcale nie sa tak bardzo znane.. ;(

Posted

hmm pojechal bym w tym roku ale ... standard

1) z czasem mam cienko ...

2) kasy w ciosz brak

3) praca urlopu nie dadza

3i1/2 ) w przyszlym roku jade z wami :D

Posted
Ja chyba nie bede mogla sie zjawic na zlocie,bo najprawdopodobniej bede w tym czasie w Norwegii 8)

To juz nieaktualne 8) Wiec prosze mnie znow do tabeli dopisac z 1sh i spie w domku. I komar tez jedzie,ale spi w namiocie 8)

• 1 month later...
Posted

No wiec...jestem tu nowa!!Ale..kurde chcialabym wpasc na ten zlot..tylko bedzie mi ciezko z Niemiec przyjechac bo w sierpniu wpadam juz na poczatku do Pl....masakra......wzielabym nawet moje dwa psy....buzka

Posted

MayaFoxa, ja również jestem nowa (no może nie aż tak bardzo bo przeglądam DGM od ponad pół roku) i nikogo nie znam i dlatego własnie chcę jechać na zlot, żeby poznać innych dogomaniaków :D

pozdrawiam: Monika&Haida

Posted

Pay kiedy zamykasz liste chętnych bo my może byśmy się skusili, co prawda od soboty prawdopodobnie ale...

tylko jeszcze nie możemy powiedzieć na 100%

Posted

kurcze dlaczego mi wyszło, że to weekend?

ale skoro tak to ewentualnie od środy popołudnie-wieczór, jeśli załatwie sobie małe zastępstwo na dwa dni

:-?

Posted

e nie wiem czy do domku to jest temat do dyskusji ale Artur to chyba bardziej namiot by wolał

a zresztą trzeba pomyślec co z psiakami :roll: