Manu Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 To jak, jedziemy zapytać ? 8) ...teraz :D Quote
00000 Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 To jak, jedziemy zapytać ? 8) ...teraz :D I to mi się Manu podoba :lol: Kierownik wycieczki trzyma rękę na pulsie! :wink: Quote
agacia Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 A ja proponuje jakies gorki niedaleko mnie. Moga byc np Izery 8) Mozna znalezc cos w okolicach Szklarskiej Poreby(nie wiem jakie ceny sa w tym roku w lesniczowce,ale chyba cos okolo 35zl) albo gdzies w poblizu :wink: Quote
Runa Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 No tak ale trzeba pomysleć jeszcze o psiakach. Nie zostawimy ich przecież zimą na dworze. Najpóźniej we wtorek może pojedziemy z Moniką dowiedzieć się co tu u nas można załatwić. Quote
00000 Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 A ja proponuje jakies gorki niedaleko mnie. Moga byc np Izery 8) Mozna znalezc cos w okolicach Szklarskiej Poreby(nie wiem jakie ceny sa w tym roku w lesniczowce,ale chyba cos okolo 35zl) albo gdzies w poblizu :wink: Quote
Diana14 Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Ja proponuje coś blisko Bełchatowa... 8) Jak dla mnie morze odpada bo tyle godzin jazy pociagiem z psami to zdecydowanie za dużo.... :roll: Quote
Agga Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 No widze ze sie zlocik szykuje... 8) :lol: Czyżbysmy juz byli od siebie uzaleźnieni... :o Quote
anetta Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 No no 8) A nie mozna by tak..ten tego...bardziej po srodku Polski? 8) Tak zeby kazdy mial mniej wiecej po rowno :lol: Quote
komar Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 hej... co do Izerów to tam bedzie dobry snieżek na igloo:D... i moze znajde kijek do nartktóry zgubiłem rok temu:D hehe// zakopany gdzies w sniegu:P... Quote
Agga Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 ANetta niom gdzies podrodku a gdzie ten srodek jest... :roll: :wink: 8) Quote
agatha Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 No myślcie myślcie mooooocno nad kolejnym zlotem, bo ja jestem zwarta i gotowa do drogi :) Nie proponuje moich stron, bo tu tylko kopalnie i huty, choc już upadają, więc może za kilka lat na tych hałdach stoki będą ;) Quote
malawaszka Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Agatha - przecież piękne Morsko to też Twoje rejony :wink: :lol: Quote
agatha Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 No w sumie racja, do Morska rzut beretem, ale ja myslałam o moich "przepięknych" Mysłowicach ;) Quote
Agga Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 JA KCEM DO MORSKA ZA ROK!!!!!!!!!!!!!! A w zimie to nie wiem gdzie, byle z całą paczką co była w MORSKU!!!!!!!! :D Quote
malawaszka Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 JA KCEM DO MORSKA ZA ROK!!!!!!!!!!!!!!A w zimie to nie wiem gdzie, byle z całą paczką co była w MORSKU!!!!!!!! :D i nic poza tym??? :sadCyber: Quote
Agga Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 JA KCEM DO MORSKA ZA ROK!!!!!!!!!!!!!!A w zimie to nie wiem gdzie, byle z całą paczką co była w MORSKU!!!!!!!! :D i nic poza tym??? :sadCyber: I oczywiscie po za paczka która była inni tez sie maja zjawic... Quote
Diana14 Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 ANetta niom gdzies podrodku a gdzie ten srodek jest... :roll: :wink: 8) No Łódź i okolice of kors... 8) Quote
malawaszka Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 ŁÓDŹ odpada - tam wieczne korasy :evilbat: 8) Quote
Diana14 Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 ŁÓDŹ odpada - tam wieczne korasy :evilbat: 8) malawaszka....chyba mówimy o innej Łodzi...no bo jakbyś była w mojej Łodzi to na pewno do mamci byś zajrzała... :evilbat: A nie odwiedzałaś mnie baardzo dawno więc to chyba nie to miasto kochanie :grins: :wink: :evilbat: Quote
Agga Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Chciałąm cos napisac i zapomniałm... :o :roll: Skleroza????!!! A juz wiem...miałąm napisac, ze nastepny zlot musi trwac dłuzej, wiec szykowac urlopy.... :wink: Quote
malawaszka Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 No tak MAmciu - chyba byłam w korku na łodzi a ne w łodzi :lol: Quote
anetta Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 :lol: Agga, a zwolnionko ze szkolki dostane? :lol: 8) Quote
Agga Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 :lol: Agga, a zwolnionko ze szkolki dostane? :lol: 8) Zwolnieniami do skoły zajmą sie dr LAZY i dr Rav...niech sie kurcze wkoncu do czegos przydadzą w tej poradni... :wink: Quote
Bogarka Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Agga napisał(a):I oczywiscie po za paczka która była inni tez sie maja zjawic... Z psami? Quote
Recommended Posts