LAZY Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien, ale musze przyznac, ze z wiekiem coraz gorzej mi sie na slonku lezy..starosc nie radosc (albo raczje to slonko jest coraz mniej rpzyjazne)...Ja nadal chce nad morze...Waszka...Ty tam nie kombinuj coby Ci za blisko nie bylo... :lol: :wink: cooo??? ... Jaaa??? ... ależ skąd ... przecież ja mam do Morska kawaaaał drooogi - z 40 km normalnie :evilbat: łooo...bosze...malawaszka...to chyba z tydzien wczesniej wyjechac musisz!!!! :o :lol: Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien, Pozazdrościć zgodności upodobań :D U mnie zgodności nigdy nie było 0X Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A jak Wam powiem, że w ośrodku wypoczynkowym "Słok" koło mnie są domki zimą i jest fajnie, to co Wy na to ? 8) (ale Wam nie powiem na razie, bo jeszcze nie wiem... :roll: musze sie doinformowac dokładnie) MAnu a gdzie to jest koło Ciebie poza tym że łódzkie?? 8) Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 "Słok" jest około 15 km od Bełchatowa 8) Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A jak Wam powiem, że w ośrodku wypoczynkowym "Słok" koło mnie są domki zimą i jest fajnie, to co Wy na to ? 8) (ale Wam nie powiem na razie, bo jeszcze nie wiem... :roll: musze sie doinformowac dokładnie) A osnieżone szczyty będą?? :lol: :wink: Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien, ale musze przyznac, ze z wiekiem coraz gorzej mi sie na slonku lezy..starosc nie radosc (albo raczje to slonko jest coraz mniej rpzyjazne)...Ja nadal chce nad morze...Waszka...Ty tam nie kombinuj coby Ci za blisko nie bylo... :lol: :wink: cooo??? ... Jaaa??? ... ależ skąd ... przecież ja mam do Morska kawaaaał drooogi - z 40 km normalnie :evilbat: łooo...bosze...malawaszka...to chyba z tydzien wczesniej wyjechac musisz!!!! :o :lol: no tak LAZY - i dlatego nie byłam na zlocie - odległość mnie pokonała :o :lol: Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A jak Wam powiem, że w ośrodku wypoczynkowym "Słok" koło mnie są domki zimą i jest fajnie, to co Wy na to ? 8) (ale Wam nie powiem na razie, bo jeszcze nie wiem... :roll: musze sie doinformowac dokładnie) A osnieżone szczyty będą?? :lol: :wink:Jasne, ze tak ! :D Osnieżone szczyty widoczne w oddali na widnokręgu ...kominów elektrowni :lol: Nawiasem mówiąc, mimo wszystko i zaskakująco :wink: rewelacyjny widok tego oświetlonego kompleksu wieczorem nad zalewem... Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 "Słok" jest około 15 km od Bełchatowa 8) Nooo 135 km ew mogłoby być :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A jak Wam powiem, że w ośrodku wypoczynkowym "Słok" koło mnie są domki zimą i jest fajnie, to co Wy na to ? 8) (ale Wam nie powiem na razie, bo jeszcze nie wiem... :roll: musze sie doinformowac dokładnie) A osnieżone szczyty będą?? :lol: :wink:Jasne, ze tak ! :D Osnieżone szczyty widoczne w oddali na widnokręgu ...kominów elektrowni :lol: Nawiasem mówiąc, mimo wszystko i zaskakująco :wink: rewelacyjny widok tego oświetlonego kompleksu wieczorem nad zalewem... ...ośnieżone szczyty hałd pod śniegiem też mogą pięknie wyglądać :wink: Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A jak Wam powiem, że w ośrodku wypoczynkowym "Słok" koło mnie są domki zimą i jest fajnie, to co Wy na to ? 8) (ale Wam nie powiem na razie, bo jeszcze nie wiem... :roll: musze sie doinformowac dokładnie) A osnieżone szczyty będą?? :lol: :wink:Jasne, ze tak ! :D Osnieżone szczyty widoczne w oddali na widnokręgu ...kominów elektrowni :lol: Nawiasem mówiąc, mimo wszystko i zaskakująco :wink: rewelacyjny widok tego oświetlonego kompleksu wieczorem nad zalewem... ........Manu.......oplułam klawiaturę...... ze śmiechu.......... :cunao: Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 No ciooo.... :lol: Tu (w menu: Dojazd) jest mapka dojazdu, jakby to kogoś interesowało. :D Ale można sobie raczej darowac, bo za drogie te domki.... Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 To się nazywa sprawna AGITACJA :wink: 8) Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 bosze MANU :o co Ty nam pokazujesz???? :o :o :o Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Nie no, spoko, ale za drogo... :( Te domki, co latem funkcjonują, są tańsze - 120 zł/dobę/domek ale zimowe są inne... Odpada zimą... A, jeszcze "Wawrzkowiznę" sprawdzę ! :roll: - z 3 km dalej... 8) Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 "Wawrzkowizna" ma domki też zimą, ale kosztują 180 zł/domek/dobę :( Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 znowu jakieś kurorty wyszukujesz Manu?? Tam pojedziemy jak będziemy już wszyscy bogaci :lol: :lol: :lol: Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Nikt nic nie pisze... :o Ale się zaczytaliście na tych stronach www... :lol: Tak, wiem, że mam fajne ośrodki pod nosem 8) :wink: Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 No nie, będe bronić ! :evil: ...domki na Słoku latem są tanio ! I jazda konna na Warzce jest tania ! 8) O ile nie zdrożało, to 20 zł/h..... Quote
Runa Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Manu jeszcze Babie Lato zostało... można by jeszcze tam zapytać :-? bo mnie pomysł zlotu na miejscu najbardziej odpowiada, więc szukać, szukać Quote
Marcino1978 Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 tylko niech monopolowy będzie blisko :roll: :wink: Quote
Agga Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 hej... co do zimowego zlociku to good pomysł.... a spanie w namiotach to lipa... ja zimą preferuje jamke śnieżną lub igloo... tam jest ciepło... szczególnie w pozycji "pólpiesek na leżąco" jak to wymyslił kooega Szymon S. z SASu:D I mozna sie przy tym ogrzać kolegami/koleżankami po bokach i nie tylko:P KOMAR pomysł z ta jakm jest super... :lol: a ta pozycja całkiem ciekawa 8) :lol: Manu ale ty nam kurorty pokazujesz :o a my tacy biedni dogomaniacy sa... A pamietacie co mówilismy na zlocie, zeby kazdy w domu do "skarbonki" wrzucał co jakis czas pare groszy i zawsze cos tam bedzie w razie potrzeby....ahhaha ciekawe kto uzbiera... :lol: :roll: :wink: Bosze ja to bym mogła miec taki ZLOT 12 miesięcy, wiem pomarzyc moge... :wink: Marcin na zlot sie bierze co trzeba wrazie czego zawsze mozna gdzies dokupic... Quote
Manu Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Manu ale ty nam kurorty pokazujesz :o a my tacy biedni dogomaniacy sa...No ta następna... :evil: Jakie kurorty ? :-? To som wszystko ośrodki sportu i rekreacji, typowe Osiry... A że przy okazji hotele mają, to co ? 8) Runa, Babie Lato nie wiem, czy stronę www ma.... Quote
Marcino1978 Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 hej... co do zimowego zlociku to good pomysł.... a spanie w namiotach to lipa... ja zimą preferuje jamke śnieżną lub igloo... tam jest ciepło... szczególnie w pozycji "pólpiesek na leżąco" jak to wymyslił kooega Szymon S. z SASu:D I mozna sie przy tym ogrzać kolegami/koleżankami po bokach i nie tylko:P KOMAR pomysł z ta jakm jest super... :lol: a ta pozycja całkiem ciekawa 8) :lol: Manu ale ty nam kurorty pokazujesz :o a my tacy biedni dogomaniacy sa... A pamietacie co mówilismy na zlocie, zeby kazdy w domu do "skarbonki" wrzucał co jakis czas pare groszy i zawsze cos tam bedzie w razie potrzeby....ahhaha ciekawe kto uzbiera... :lol: :roll: :wink: Bosze ja to bym mogła miec taki ZLOT 12 miesięcy, wiem pomarzyc moge... :wink: Marcin na zlot sie bierze co trzeba wrazie czego zawsze mozna gdzies dokupic... no fakt :oops: ale wiesz ja dopiero początkujący :roll: zdruffko :wink: Quote
Agga Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 DLA TYCH CO BYLI I NIE BYLI...uczyc sie na pamiec przyda sie za rok: JEJ CZARNE OCZY Złe kilometry dzielą nas Lato umiera jesieni czas W blaszany daszek tłucze deszcz A w mojej głowie wciąż ktoś jest Więc gdy wspomnienia męczą cię Wracają myśli krótkie dnie Zobaczyć jeszcze raz Jej piękne czarne oczy Śnią się czarne oczy Ich nie przeoczysz Wiem że nie Jej piękne czarne oczy Widzę czarne oczy To za mną kroczy Ze mną jest (2x) Takie to życie dziwne jest Miłość tęsknota ścigają się Możesz uciekać możesz nie Jedno i drugie dopadnie cię Wiec gdy wspomnienia męczą cię Wracają myśli krótkie dnie Zobaczyć jeszcze raz Jej piękne czarne oczy Śnią się czarne oczy Ich nie przeoczysz Wiem że nie Jej piękne czarne oczy Widzę czarne oczy To za mną kroczy Ze mną jest (2x) Więc gdy wspomnienia Męczą cię Wracają zaś te krótkie dnie Zobaczyć jeszcze raz Jej piękne, czarne, oczy... Jej piękne czarne oczy Śnią się czarne oczy Ich nie przeoczysz Wiem że nie Jej piękne czarne oczy Widzę czarne oczy To za mną kroczy Ze mną jest (2x) Quote
Runa Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Manu, Babie Lato to stronki raczej nie ma ale tam całkiem sympatycznie a i domki odnowili i na Warzke blisko. Może warto się zoriętować a chyba ceny troszke niższe niż w tych "kurortach" :) Quote
Recommended Posts