Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien, ale musze przyznac, ze z wiekiem coraz gorzej mi sie na slonku lezy..starosc nie radosc (albo raczje to slonko jest coraz mniej rpzyjazne)...

Ja nadal chce nad morze...Waszka...Ty tam nie kombinuj coby Ci za blisko nie bylo... :lol: :wink:

cooo??? ... Jaaa??? ... ależ skąd ... przecież ja mam do Morska kawaaaał drooogi - z 40 km normalnie

:evilbat:

łooo...bosze...malawaszka...to chyba z tydzien wczesniej wyjechac musisz!!!! :o :lol:

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien,

Pozazdrościć zgodności upodobań :D

U mnie zgodności nigdy nie było 0X

Posted
A jak Wam powiem, że w ośrodku wypoczynkowym "Słok" koło mnie są domki zimą i jest fajnie, to co Wy na to ? 8)

(ale Wam nie powiem na razie, bo jeszcze nie wiem... :roll: musze sie doinformowac dokładnie)

MAnu a gdzie to jest koło Ciebie poza tym że łódzkie?? 8)

Posted
A jak Wam powiem, że w ośrodku wypoczynkowym "Słok" koło mnie są domki zimą i jest fajnie, to co Wy na to ? 8)

(ale Wam nie powiem na razie, bo jeszcze nie wiem... :roll: musze sie doinformowac dokładnie)

A osnieżone szczyty będą?? :lol: :wink:

Posted
Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien, ale musze przyznac, ze z wiekiem coraz gorzej mi sie na slonku lezy..starosc nie radosc (albo raczje to slonko jest coraz mniej rpzyjazne)...

Ja nadal chce nad morze...Waszka...Ty tam nie kombinuj coby Ci za blisko nie bylo... :lol: :wink:

cooo??? ... Jaaa??? ... ależ skąd ... przecież ja mam do Morska kawaaaał drooogi - z 40 km normalnie

:evilbat:

łooo...bosze...malawaszka...to chyba z tydzien wczesniej wyjechac musisz!!!! :o :lol:

no tak LAZY - i dlatego nie byłam na zlocie - odległość mnie pokonała :o :lol:

Posted

Jasne, ze tak ! :D

Osnieżone szczyty widoczne w oddali na widnokręgu ...kominów elektrowni :lol:

Nawiasem mówiąc, mimo wszystko i zaskakująco :wink: rewelacyjny widok tego oświetlonego kompleksu wieczorem nad zalewem...

Posted

Nawiasem mówiąc, mimo wszystko i zaskakująco :wink: rewelacyjny widok tego oświetlonego kompleksu wieczorem nad zalewem...

...ośnieżone szczyty hałd pod śniegiem też mogą pięknie wyglądać :wink:

Posted

........Manu.......oplułam klawiaturę...... ze śmiechu.......... :cunao:

Posted

Nie no, spoko, ale za drogo... :(

Te domki, co latem funkcjonują, są tańsze - 120 zł/dobę/domek ale zimowe są inne...

Odpada zimą...

A, jeszcze "Wawrzkowiznę" sprawdzę ! :roll: - z 3 km dalej... 8)

Posted

Manu jeszcze Babie Lato zostało... można by jeszcze tam zapytać :-?

bo mnie pomysł zlotu na miejscu najbardziej odpowiada, więc szukać, szukać

Posted
hej... co do zimowego zlociku to good pomysł.... a spanie w namiotach to lipa... ja zimą preferuje jamke śnieżną lub igloo... tam jest ciepło... szczególnie w pozycji "pólpiesek na leżąco" jak to wymyslił kooega Szymon S. z SASu:D I mozna sie przy tym ogrzać kolegami/koleżankami po bokach i nie tylko:P

KOMAR pomysł z ta jakm jest super... :lol: a ta pozycja całkiem ciekawa 8) :lol:

Manu ale ty nam kurorty pokazujesz :o a my tacy biedni dogomaniacy sa...

A pamietacie co mówilismy na zlocie, zeby kazdy w domu do "skarbonki" wrzucał co jakis czas pare groszy i zawsze cos tam bedzie w razie potrzeby....ahhaha ciekawe kto uzbiera... :lol: :roll: :wink:

Bosze ja to bym mogła miec taki ZLOT 12 miesięcy, wiem pomarzyc moge... :wink:

Marcin na zlot sie bierze co trzeba wrazie czego zawsze mozna gdzies dokupic...

Posted

No ta następna... :evil: Jakie kurorty ? :-? To som wszystko ośrodki sportu i rekreacji, typowe Osiry... A że przy okazji hotele mają, to co ? 8)

Runa, Babie Lato nie wiem, czy stronę www ma....

Posted
hej... co do zimowego zlociku to good pomysł.... a spanie w namiotach to lipa... ja zimą preferuje jamke śnieżną lub igloo... tam jest ciepło... szczególnie w pozycji "pólpiesek na leżąco" jak to wymyslił kooega Szymon S. z SASu:D I mozna sie przy tym ogrzać kolegami/koleżankami po bokach i nie tylko:P

KOMAR pomysł z ta jakm jest super... :lol: a ta pozycja całkiem ciekawa 8) :lol:

A pamietacie co mówilismy na zlocie, zeby kazdy w domu do "skarbonki" wrzucał co jakis czas pare groszy i zawsze cos tam bedzie w razie potrzeby....ahhaha ciekawe kto uzbiera... :lol: :roll: :wink:

Bosze ja to bym mogła miec taki ZLOT 12 miesięcy, wiem pomarzyc moge... :wink:

Marcin na zlot sie bierze co trzeba wrazie czego zawsze mozna gdzies dokupic...

no fakt :oops: ale wiesz ja dopiero początkujący :roll: zdruffko :wink:

Posted

DLA TYCH CO BYLI I NIE BYLI...uczyc sie na pamiec przyda sie za rok:

JEJ CZARNE OCZY

Złe kilometry dzielą nas

Lato umiera jesieni czas

W blaszany daszek tłucze deszcz

A w mojej głowie wciąż ktoś jest

Więc gdy wspomnienia męczą cię

Wracają myśli krótkie dnie

Zobaczyć jeszcze raz

Jej piękne czarne oczy

Śnią się czarne oczy

Ich nie przeoczysz

Wiem że nie

Jej piękne czarne oczy

Widzę czarne oczy

To za mną kroczy

Ze mną jest (2x)

Takie to życie dziwne jest

Miłość tęsknota ścigają się

Możesz uciekać możesz nie

Jedno i drugie dopadnie cię

Wiec gdy wspomnienia męczą cię

Wracają myśli krótkie dnie

Zobaczyć jeszcze raz

Jej piękne czarne oczy

Śnią się czarne oczy

Ich nie przeoczysz

Wiem że nie

Jej piękne czarne oczy

Widzę czarne oczy

To za mną kroczy

Ze mną jest (2x)

Więc gdy wspomnienia

Męczą cię

Wracają zaś te krótkie dnie

Zobaczyć jeszcze raz

Jej piękne, czarne, oczy...

Jej piękne czarne oczy

Śnią się czarne oczy

Ich nie przeoczysz

Wiem że nie

Jej piękne czarne oczy

Widzę czarne oczy

To za mną kroczy

Ze mną jest (2x)

Posted

Manu, Babie Lato to stronki raczej nie ma ale tam całkiem sympatycznie a i domki odnowili i na Warzke blisko. Może warto się zoriętować a chyba ceny troszke niższe niż w tych "kurortach" :)