Agga Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 oj Agguś....no ja wiem, że Ty wiesz 8) .....ale inni nie wiedzą :P buahahaha :grins: No to inni tez niech sie połacza z dogomaniakiem i już... 8) Asiu ja nie robiłam moze dziewczyny.... :wink: Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Asiu, ja Wam zrobiłam zdjęcie: Oryginał w dużym formacie już wysłałam mailem :D Ściskam! Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 No i z tego co widać na zdjęciu - Dianka też powinnam ieć Wasze fotki tylko z innej perspektywy :wink: Quote
asia40 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 :D dziękuje, do zobaczenia na: wystawach, zawodach i zjazdach dogomanii Dianka pokasowałaś portreciki April?? :evil: Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Asiu! Wysłałam Tobie pięć maili :lol: Okazało się, że zrobiłam April sliczne portrety :o 8) :lol: Każde zdjęcie wysłałam osobnym mailem, bo są dość dużej pojemności. Ściskamy :D Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Tajraga, lenię się okrutnie i nie mam sił na obrabianie ponad 200 zdjęć i wrzucanie ich po kolei na jakiś serwer.... :evilbat: Dlatego ogłaszam!!!! Chętni na płytkę zawierającją WSZYSTKIE zdjęcia ORYGINALNEGO FORMATU ze zlotu - i moje i Manu i Aggi i chyba jeszcze Dianki proszę o kontakt Jak wszystko będę miała w kupie - zgrywam na pojedyncze płytki i wysyłam wszystkim chętnym :lol: Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Agguś! Płytka doszła :D Dziękuję słońce za prezent!!!!!!!! :buzi: Quote
Agga Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Agguś! Płytka doszła :D Dziękuję słońce za prezent!!!!!!!! :buzi: To dobrze, ze doszła płytka....a prezencik taki mały... 8) Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Rany.. od kilku dni ciągle zapominam o czymś napisać... :roll: Przypomina mi się dopiero zaraz po wyłączeniu kompa :o :x Dziś się jednak udało... :evilbat: (załatwić tę sklerozę) W puszeczce jest prawie 46 zł. :D To nie tak źle zważywszy, że było nas około 18 czy 19 sztuk. Oczywiście coś już tam wcześniej było, ale i tak ładnie, prawda ? Tak więc wysyłam 50 zł dla pełnego rachunku. 8) Quote
komar Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 hej... co do zimowego zlociku to good pomysł.... a spanie w namiotach to lipa... ja zimą preferuje jamke śnieżną lub igloo... tam jest ciepło... szczególnie w pozycji "pólpiesek na leżąco" jak to wymyslił kooega Szymon S. z SASu:D I mozna sie przy tym ogrzać kolegami/koleżankami po bokach i nie tylko:P Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A nie, bo najcieplej by było w namiociku (typu nomen omen igloo) przykrytym co najmniej do połowy wysokości śniegiem. 8) :lol: Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A nie, bo najcieplej by było w namiociku (typu nomen omen igloo) przykrytym co najmniej do połowy wysokości śniegiem. 8) :lol: Wiecie co, ja generalnie jestem ciepłolubna, ale w tym sensie, że nie lubię marznąć. A skoro nie lubię marznąć, to tak się oragnizuję, żeby mi było zawsze i w każdych warunkach ciepło. Za zlotem zimowym jestem jak najbardziej ZA!!!! Ale spać w namiotach zimą nie spałam, wisoną się kiedyś zdarzyło, że było -5 w nocy, ale to pikuś. Więc głównie z ciekawości (jak będzie) namiotom mówię TAK! :D Quote
Runa Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Odważna jesteś brrrrrr zimą w namiotach :-? ja jestem na NIE, chyba, że te namioty będą w jakims troszke cieplejszym pomieszczeniu :wink: Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Odważna jesteś brrrrrrzimą w namiotach :-? ja jestem na NIE, chyba, że te namioty będą w jakims troszke cieplejszym pomieszczeniu :wink: Runa, to jest świetny pomysł na plan awaryjny - w razie gdyby się okazało, że jednak zmarzłam... :wink: Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Odważna jesteś brrrrrrzimą w namiotach :-? ja jestem na NIE, chyba, że te namioty będą w jakims troszke cieplejszym pomieszczeniu :wink: Runa, to jest świetny pomysł na plan awaryjny - w razie gdyby się okazało, że jednak zmarzłam... :wink: ano - w domku to i ja namiot chętnie rozłożę :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A ja mam pomysla..(wclae nie samolubnego) moze ten zimowy zlociq nad morzem zrobimy... :lol: Jodu sie powdycha...bedzie pewo taniej...cio??? :wink: Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Hihi, bo masz blisko LAZY 8) No ja byłam zeszłej zimy nad morzem. Uroczo. Śnieg na plaży, sylwester też. Wię teraz wolałabym gdzież na południu, tym bardziej, że będę już chyba uwolniona od mojego TZ, który gór nie znosi... Quote
LAZY Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Pagaj...siostro Zolzo...ciiii....Tobie tez blizej nad morze...kurka...morze! :lol: W gorki to daleko...Moj TZ tez srednio lubi gory ale zima to chyba bez roznicy bo i tak slonca nie ma... Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Nooo a nie podobało sie Wam w Morsku - Jura taka piękna jest przecież - i zimą jak znalazł - na sankach można pojeździć :P 8) Quote
00000 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Pagaj...siostro Zolzo...ciiii....Tobie tez blizej nad morze...kurka...morze! :lol: W gorki to daleko...Moj TZ tez srednio lubi gory ale zima to chyba bez roznicy bo i tak slonca nie ma... A po co słońce??? Ty wiesz, że jak byłam trzy tygodnie w Portugalii to ani razu nie smażyłam się na plaży?? Nie znoszę.... No chyba, że to słoneczko przyjazne, takie co nieśmiało zza chmurki nos całuje wiosną :D Quote
LAZY Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien, ale musze przyznac, ze z wiekiem coraz gorzej mi sie na slonku lezy..starosc nie radosc (albo raczje to slonko jest coraz mniej rpzyjazne)... Ja nadal chce nad morze...Waszka...Ty tam nie kombinuj coby Ci za blisko nie bylo... :lol: :wink: Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien, ale musze przyznac, ze z wiekiem coraz gorzej mi sie na slonku lezy..starosc nie radosc (albo raczje to slonko jest coraz mniej rpzyjazne)...Ja nadal chce nad morze...Waszka...Ty tam nie kombinuj coby Ci za blisko nie bylo... :lol: :wink: cooo??? ... Jaaa??? ... ależ skąd ... przecież ja mam do Morska kawaaaał drooogi - z 40 km normalnie :evilbat: Quote
Manu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A jak Wam powiem, że w ośrodku wypoczynkowym "Słok" koło mnie są domki zimą i jest fajnie, to co Wy na to ? 8) (ale Wam nie powiem na razie, bo jeszcze nie wiem... :roll: musze sie doinformowac dokładnie) Quote
Recommended Posts