Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
oj Agguś....no ja wiem, że Ty wiesz 8) .....ale inni nie wiedzą :P buahahaha :grins:

No to inni tez niech sie połacza z dogomaniakiem i już... 8)

Asiu ja nie robiłam moze dziewczyny.... :wink:

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu!

Wysłałam Tobie pięć maili :lol:

Okazało się, że zrobiłam April sliczne portrety :o 8) :lol:

Każde zdjęcie wysłałam osobnym mailem, bo są dość dużej pojemności.

Ściskamy :D

Posted

Tajraga, lenię się okrutnie i nie mam sił na obrabianie ponad 200 zdjęć i wrzucanie ich po kolei na jakiś serwer.... :evilbat:

Dlatego ogłaszam!!!!

Chętni na płytkę zawierającją WSZYSTKIE zdjęcia ORYGINALNEGO FORMATU ze zlotu - i moje i Manu i Aggi i chyba jeszcze Dianki proszę o kontakt

Jak wszystko będę miała w kupie - zgrywam na pojedyncze płytki i wysyłam wszystkim chętnym :lol:

Posted

Rany.. od kilku dni ciągle zapominam o czymś napisać... :roll: Przypomina mi się dopiero zaraz po wyłączeniu kompa :o :x

Dziś się jednak udało... :evilbat: (załatwić tę sklerozę)

W puszeczce jest prawie 46 zł. :D To nie tak źle zważywszy, że było nas około 18 czy 19 sztuk. Oczywiście coś już tam wcześniej było, ale i tak ładnie, prawda ?

Tak więc wysyłam 50 zł dla pełnego rachunku. 8)

Posted

hej... co do zimowego zlociku to good pomysł.... a spanie w namiotach to lipa... ja zimą preferuje jamke śnieżną lub igloo... tam jest ciepło... szczególnie w pozycji "pólpiesek na leżąco" jak to wymyslił kooega Szymon S. z SASu:D I mozna sie przy tym ogrzać kolegami/koleżankami po bokach i nie tylko:P

Posted
A nie, bo najcieplej by było w namiociku (typu nomen omen igloo) przykrytym co najmniej do połowy wysokości śniegiem. 8) :lol:

Wiecie co, ja generalnie jestem ciepłolubna, ale w tym sensie, że nie lubię marznąć. A skoro nie lubię marznąć, to tak się oragnizuję, żeby mi było zawsze i w każdych warunkach ciepło.

Za zlotem zimowym jestem jak najbardziej ZA!!!!

Ale spać w namiotach zimą nie spałam, wisoną się kiedyś zdarzyło, że było -5 w nocy, ale to pikuś.

Więc głównie z ciekawości (jak będzie) namiotom mówię TAK! :D

Posted
Odważna jesteś brrrrrr

zimą w namiotach :-? ja jestem na NIE, chyba, że te namioty będą w jakims troszke cieplejszym pomieszczeniu :wink:

Runa, to jest świetny pomysł na plan awaryjny - w razie gdyby się okazało, że jednak zmarzłam... :wink:

Posted
Odważna jesteś brrrrrr

zimą w namiotach :-? ja jestem na NIE, chyba, że te namioty będą w jakims troszke cieplejszym pomieszczeniu :wink:

Runa, to jest świetny pomysł na plan awaryjny - w razie gdyby się okazało, że jednak zmarzłam... :wink:

ano - w domku to i ja namiot chętnie rozłożę :lol: :lol: :lol:

Posted

Hihi, bo masz blisko LAZY 8)

No ja byłam zeszłej zimy nad morzem.

Uroczo. Śnieg na plaży, sylwester też.

Wię teraz wolałabym gdzież na południu, tym bardziej, że będę już chyba uwolniona od mojego TZ, który gór nie znosi...

Posted

Pagaj...siostro Zolzo...ciiii....Tobie tez blizej nad morze...kurka...morze! :lol: W gorki to daleko...Moj TZ tez srednio lubi gory ale zima to chyba bez roznicy bo i tak slonca nie ma...

Posted
Pagaj...siostro Zolzo...ciiii....Tobie tez blizej nad morze...kurka...morze! :lol: W gorki to daleko...Moj TZ tez srednio lubi gory ale zima to chyba bez roznicy bo i tak slonca nie ma...

A po co słońce???

Ty wiesz, że jak byłam trzy tygodnie w Portugalii to ani razu nie smażyłam się na plaży??

Nie znoszę....

No chyba, że to słoneczko przyjazne, takie co nieśmiało zza chmurki nos całuje wiosną :D

Posted

Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien, ale musze przyznac, ze z wiekiem coraz gorzej mi sie na slonku lezy..starosc nie radosc (albo raczje to slonko jest coraz mniej rpzyjazne)...

Ja nadal chce nad morze...Waszka...Ty tam nie kombinuj coby Ci za blisko nie bylo... :lol: :wink:

Posted
Pagaj...ja i moj TZ to cieplolubne zwierzaki jestesmy...teraz np. nas do Tunezji ciagnie n tydzien, ale musze przyznac, ze z wiekiem coraz gorzej mi sie na slonku lezy..starosc nie radosc (albo raczje to slonko jest coraz mniej rpzyjazne)...

Ja nadal chce nad morze...Waszka...Ty tam nie kombinuj coby Ci za blisko nie bylo... :lol: :wink:

cooo??? ... Jaaa??? ... ależ skąd ... przecież ja mam do Morska kawaaaał drooogi - z 40 km normalnie

:evilbat:

Posted

A jak Wam powiem, że w ośrodku wypoczynkowym "Słok" koło mnie są domki zimą i jest fajnie, to co Wy na to ? 8)

(ale Wam nie powiem na razie, bo jeszcze nie wiem... :roll: musze sie doinformowac dokładnie)