Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja juz spakowana...ciekawe jak ja sie na dworzec doczłapie. DObrze, ze mi mama pomoze...bo inaczej umarł w butach... :roll:

No to dozaobaczenia w MORSKU...mam nadziej... 8)

Posted

No to już się bawicie w Morsku :)

ale fajnie macie, nie to co ja :(

i niech to trwa :P

a ja tu sama "...na deszczu mokne, wilki jakieś..." :wink:

Posted

Ja też naprawde BARDZO CHCIALAM WAS POZNAĆ - i sie okazalo,ze NIE DAM RADY :( :( - raz nie mam TRANSPORTU(aby z kilkoma psiakami sie pojawić) , dwa to wlasnie te psiaki najbardziej uniemozliwily mi wyjazd.Zaczely mi sie suczki "gonić" i nie mam mozliwosci , zostawić ich bez opieki, a nie zamkne przeciez na caly dzień :evil: w kenneliku(klateczka) , takze przykro mi bardzo - a tak sie cieszylam na to spotkanie :D :(

Wszystki innym,którzy beda mieli mozliwośc ZOBACZENIA SIE - naprawde zazdroszczę :fadein: i życze milego spedzenia pewnie niezapomnianych chwil :wink:

Pozdrawiam cieplo :drinking: :drinking:

i na zdrowie(za moje też :wink: ) :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Cześć ludziki !!!

Właśnie wróciłam z Morska... :cry: Jest(było) bosko !!!!!

Niestety życie jest okrutne i musiałam wrócić !!!

Zdaję relację do teraz : cała ekipa bardzo ochoczo pije za Wasze Zdrowie,bawią się świetnie,mają napięty plan zajęć,są w posiadaniu wielu unikalnych i niesamowitych zdjęć !!!! Tylko zazdrościć !!! :wink:

LU.

Posted

Cierpliwości !!! :wink:

Łatwo Ci powiedzieć (tzn. napisać :lol: ). Ja już bym kciała, no ale poczekam :(

Wcale nie tak łatwo...jeszcze wczoraj byłam tam z NIMI,a dziś siedzę w domu i marudzę... :roll:

Też nie mogę się doczekać na zdjęcia !!! :wink:

Posted

Jak ja im zazdroszcze :( Do oststniej chwili byłam pewna ze pojade a tu d...pa . jestem zła :-? . No cuż może w przyszłym roku dam rade się wybrać na zlot.

Bardzo przepraszam organizatorów xe nie poinformowałam wczeniej :oops:

Pozdrawiam

Posted

LU...ciesze się, że się dobrze bawiłaś....szkoda, że musiałas wracać.....a czemu szkoda to dowiesz się jutro :wink:

Ja też czekam na fotki.Jestem bardzo ciekawa co tam porabialiście łobuziaki :lol: :wink:

Tajraga podrów Rava i wszystkich i przypomnij mu o stawie(on będzie wiedział o co chodzi :wink: ) i wogóle bawcie się dobrze.

Posted

Crazy@, czuje to samo .Jestem nie zadowolona ze tam nie pojechalam ,a to wszystko przez te egzaminy. Mam nadzieje ze bedziecie trzymac za mnie kciuki bo zrezygnowalm z takiej fajnej imprezy na rzecz egzaminow ehhhh.No coz czasem trzeba z czegos zrezygnowac ,by przyszlosc sie ulozyla.Dlatego prosze zebyscie trzymali kciuki :wink:

Posted

No a ja jadę dzisiaj.....widzą 3 osoby tylko.Ale moim genialnym sposobem nie wyrobiłam się na pociąg (czyt.nie ustawiłam budzika :-? )

i doopa.....jadę dopiero o 9....ale jestem wkurzona....idem se popłakać.... :cry:

LU szkoda, ze Cię nie będzie.... :cry:

P.S.Pagaj jest wkręcona w spisek mojego przyjazdu.... :wink: hehehe

Posted
No a ja jadę dzisiaj.....widzą 3 osoby tylko.Ale moim genialnym sposobem nie wyrobiłam się na pociąg (czyt.nie ustawiłam budzika :-? )

i doopa.....jadę dopiero o 9....ale jestem wkurzona....idem se popłakać.... :cry:

Dianka mowilam!! ale nie wykrakalam 8) Trzabylo jeszcze dluzej siedziec wczoraj!! :evilbat: :lol: :lol:

Będzie inna okazja !!!!!!!!!

I tak ma byc!! 8) Bedzie napewno nie raz duuuzo okazji!! 8)

Posted

Będzie inna okazja Tajraga,jestem tego pewna !!! :wink:

Teraz czekamy na foty !!!!!!!!!!! Mam nadzieję,że(tym razem) nie zostałam złapana w kompromitującej sytuacji... :lol: Bacznie się rozglądałam,czy gdzieś nie czai się PaY z aparatem !!! :lol:

:wink: