PaYooK Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 ELO!!! ja wlasnie czekam na pociag na dworcu ;) lu i pagaj damy rade jak cos ;) Quote
Agga Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 No ja juz spakowana...ciekawe jak ja sie na dworzec doczłapie. DObrze, ze mi mama pomoze...bo inaczej umarł w butach... :roll: No to dozaobaczenia w MORSKU...mam nadziej... 8) Quote
Runa Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 No to już się bawicie w Morsku :) ale fajnie macie, nie to co ja :( i niech to trwa :P a ja tu sama "...na deszczu mokne, wilki jakieś..." :wink: Quote
Runa Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Tajraga ja nie dojade do Morska :cry: niestety nie moge a tak się bardzo cieszyłam na ten wyjazd Quote
staff-ka Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Ja też naprawde BARDZO CHCIALAM WAS POZNAĆ - i sie okazalo,ze NIE DAM RADY :( :( - raz nie mam TRANSPORTU(aby z kilkoma psiakami sie pojawić) , dwa to wlasnie te psiaki najbardziej uniemozliwily mi wyjazd.Zaczely mi sie suczki "gonić" i nie mam mozliwosci , zostawić ich bez opieki, a nie zamkne przeciez na caly dzień :evil: w kenneliku(klateczka) , takze przykro mi bardzo - a tak sie cieszylam na to spotkanie :D :( Wszystki innym,którzy beda mieli mozliwośc ZOBACZENIA SIE - naprawde zazdroszczę :fadein: i życze milego spedzenia pewnie niezapomnianych chwil :wink: Pozdrawiam cieplo :drinking: :drinking: i na zdrowie(za moje też :wink: ) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Diana14 Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Tajraga a Ty jutro z Ravem jedziesz??? Bawcie się dobrze no i nie zapomnij o fotkach....rób duuuużo zdjęc ;) Do zobaczenia kiedyś tam.... :roll: Quote
LUSILLE Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Cześć ludziki !!! Właśnie wróciłam z Morska... :cry: Jest(było) bosko !!!!! Niestety życie jest okrutne i musiałam wrócić !!! Zdaję relację do teraz : cała ekipa bardzo ochoczo pije za Wasze Zdrowie,bawią się świetnie,mają napięty plan zajęć,są w posiadaniu wielu unikalnych i niesamowitych zdjęć !!!! Tylko zazdrościć !!! :wink: LU. Quote
LUSILLE Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Foty chyba wrzucą na Dogo???? Oczywiście,że tak !!! Cierpliwości !!! :wink: Quote
Bila Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Cierpliwości !!! :wink: Łatwo Ci powiedzieć (tzn. napisać :lol: ). Ja już bym kciała, no ale poczekam :( Quote
LUSILLE Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Cierpliwości !!! :wink: Łatwo Ci powiedzieć (tzn. napisać :lol: ). Ja już bym kciała, no ale poczekam :( Wcale nie tak łatwo...jeszcze wczoraj byłam tam z NIMI,a dziś siedzę w domu i marudzę... :roll: Też nie mogę się doczekać na zdjęcia !!! :wink: Quote
LUSILLE Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Razem raźniej kcieć. :lol: :lol: Nooo fakt !!! No to czekamy i kcemy razem !!! :lol: :wink: Quote
asia40 Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 :multi: a ja jutro jade do Morska z dzieciaczkiem i April Quote
Bila Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 To wyściskaj wszystkich od nas. I chlupnijcie za nasze zdrówko. :drinking: Quote
Crazy@ Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Jak ja im zazdroszcze :( Do oststniej chwili byłam pewna ze pojade a tu d...pa . jestem zła :-? . No cuż może w przyszłym roku dam rade się wybrać na zlot. Bardzo przepraszam organizatorów xe nie poinformowałam wczeniej :oops: Pozdrawiam Quote
Diana14 Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 LU...ciesze się, że się dobrze bawiłaś....szkoda, że musiałas wracać.....a czemu szkoda to dowiesz się jutro :wink: Ja też czekam na fotki.Jestem bardzo ciekawa co tam porabialiście łobuziaki :lol: :wink: Tajraga podrów Rava i wszystkich i przypomnij mu o stawie(on będzie wiedział o co chodzi :wink: ) i wogóle bawcie się dobrze. Quote
blaira Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Crazy@, czuje to samo .Jestem nie zadowolona ze tam nie pojechalam ,a to wszystko przez te egzaminy. Mam nadzieje ze bedziecie trzymac za mnie kciuki bo zrezygnowalm z takiej fajnej imprezy na rzecz egzaminow ehhhh.No coz czasem trzeba z czegos zrezygnowac ,by przyszlosc sie ulozyla.Dlatego prosze zebyscie trzymali kciuki :wink: Quote
LUSILLE Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Musiałam wyjechać z powodu pracy mojego facecika... :roll: Też chciałabym Cię poznać Tajraga !!! Mam nadzieję,że jeszcze będzie okazja !!! :P Quote
Diana14 Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 No a ja jadę dzisiaj.....widzą 3 osoby tylko.Ale moim genialnym sposobem nie wyrobiłam się na pociąg (czyt.nie ustawiłam budzika :-? ) i doopa.....jadę dopiero o 9....ale jestem wkurzona....idem se popłakać.... :cry: LU szkoda, ze Cię nie będzie.... :cry: P.S.Pagaj jest wkręcona w spisek mojego przyjazdu.... :wink: hehehe Quote
LUSILLE Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 No a ja jadę dzisiaj... LU szkoda, ze Cię nie będzie.... :cry: Ja też żałuję Dianko !!! :-? Będzie inna okazja !!!!!!!!! :wink: Quote
mrowka Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 No a ja jadę dzisiaj.....widzą 3 osoby tylko.Ale moim genialnym sposobem nie wyrobiłam się na pociąg (czyt.nie ustawiłam budzika :-? )i doopa.....jadę dopiero o 9....ale jestem wkurzona....idem se popłakać.... :cry: Dianka mowilam!! ale nie wykrakalam 8) Trzabylo jeszcze dluzej siedziec wczoraj!! :evilbat: :lol: :lol: Będzie inna okazja !!!!!!!!! I tak ma byc!! 8) Bedzie napewno nie raz duuuzo okazji!! 8) Quote
LUSILLE Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Będzie inna okazja Tajraga,jestem tego pewna !!! :wink: Teraz czekamy na foty !!!!!!!!!!! Mam nadzieję,że(tym razem) nie zostałam złapana w kompromitującej sytuacji... :lol: Bacznie się rozglądałam,czy gdzieś nie czai się PaY z aparatem !!! :lol: :wink: Quote
LAZY Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Ja sie podczepiam pod temat bo juz czekam na foty! :lol: Quote
Recommended Posts