Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie zrobiłam podsumowanie domkowiczów 8) (zerknijcie na stronę Zlotu)

I niepewnie to widzę... :roll:

Zobaczcie sami.

W dniach 25-28 (od środy):

1. Agacia

2. Popek (niepewne)

3. dziewczyna Popka (niepewne)

4. Carragan

5. Ania Wodzińska

6. Maciek, syn Ani Wodzińskiej

7. Lusille

8. Pagaj

(Carragan niby potwierdzała, ale tak jakoś dziwnie, że ja nie mam pewności, a jej na necie nie ma teraz wcale)

W dniach 27-28 (od piątku):

1. Rav

Wnioski ?

Jak wszyscy dopiszą, to od środy bierzemy dwa domki (po 4 osoby na domek) a Rav po przyjeździe po prostu się zakwateruje do któregoś. :)

Jak część (Popek z laską, Carry...) nie dopisze - to ja nie wiem.... :o :-?

Posted

WOW !!! Fajne wiadomości Manu,jeszcze trochę i się okaże,ze mnie nie stać na domek... :roll:

Proponuję,żeby poważnie zastanowić się nad opcją wproszenia się "na chama" do czyjegoś namiotu !!! 8)

:roll:

Posted

LU! Śpimy w domku!!!! :evil:

Może ktoś ma tel. do Carragan?????

No a z Popkiem też trzebaby męską rozmowę w tej sytuacji przeprowadzić... :roll:

Posted

Ja nie wiem czy jeszcze jest taka opcja,ale może warto upchnąć się w jednym domku ??? :roll:

Nie miałam zamiaru na Zlocie robić niczego nieprzyzwoitego(pewnie inni też nie... 8) ),więc nie widzę problemu !!!

Manu pisała wcześniej,że w domku na luzie może być 6 osób,a wygląda na to,że tyle nas będzie... :roll:

Ja wiem,że nie należy myśleć o tak przyziemnej kwestii jak kasa,ale byłam pewna,że w domkach będzie po 5/6 osób,i na taką opcję się finansowo przygotowałam,dlatego teraz sama nie wiem co myśleć... :roll:

:-?

Posted

LU, nie masz co się tak przejmowac, uważam, ze masz rację. :D Kiedy będzie za dużo luzu w domku, to wypada znacznie drożej...

A z takich przyziemnych powodów, jak kasa, my właśnie zrezygnowaliśmy z domku już dawno temu...

Jak już pisałam wcześniej - są cztery jednoosobowe łóżka i jedna kanapa dwuosobowa - 6 osób się zmieści, jakby co.

Z jednego domku można "na chama" zrezygnować na miejscu 8) - ludzie tak przecież robią....

Kto ma telefon do Popka i Carry ??? :evilbat:

Acha, Rav to taki kochany człowiek, że on w razie czego spokojnie zgodzi się na opcję spania na podłodze lub w namiocie... 8) :D

Posted

Dzięki Manu,uspokoiłaś mnie(co nieco...) !!!! :wink:

Gdybym Ci ja miała namiot,gdybym Ci ja miała....ale nie mam.... :roll:

W takim razie,w sytuacji krytycznej,mówimy IM( 0X ),że jeden domek mogą sobie.....wynająć komu innemu !!! :lol:

Posted

To ja jakby co rezerwuję dwuosobowy pokoik na piętrze dla siebie i LU.....

Bo ja, cholera na starość się jakaś strasznie wygodna robię...... :roll:

:niewiem:

Posted
hejka ludzikowie ;)

witam po d lygiej przerwie mam pytanko czy ktoś z katowic jedzie autkiem i ma za dużo miejsca w pojzdku (dwie osoby) czy wszyscy obijają się pociągiem ??

A faktycznie... :roll:

No to chyba jedzie ? 8) :D

Posted

hej ;)

\

Acha' date=' Rav to taki kochany człowiek, że on w razie czego spokojnie zgodzi się na opcję spania na podłodze lub w namiocie... [/quote']

i masz racje Manu :) jesli chodzi o mnie ja moge obojetnie gdzie spac , nawet w przypadku braku miejsc w domku lub namiocie bede spac na dworze :) jedynie o co prosze to gdyby deszcz spadl, zeby ktos mnie przygarnal do przedsionka :)

ja bede w piatek po 22 w morsku, bo tak niestety te pks jezdza z zawiercia do morska ..ehhh

Posted

Popek mi napisał, że bedzie na pewno z dziewczyną w piątek wieczorem (do niedzieli)

Czyli Rav i Popek z dziewczyną do domku na jedną noc z piątku na sobotę...

Ale będziemy kombinować na miejscu, ho-ho... :roll:

Posted
Popek mi napisał, że bedzie na pewno z dziewczyną w piątek wieczorem (do niedzieli)

Czyli Rav i Popek z dziewczyną do domku na jedną noc z piątku na sobotę...

Ale będziemy kombinować na miejscu, ho-ho... :roll:

To chyba jeden domek starczy....?

Posted

Proponuję,żeby poważnie zastanowić się nad opcją wproszenia się "na chama" do czyjegoś namiotu !!! 8)

ahhah zawsze mozecie sprubowac... 8)

Posted

Kurcze ale sie porobilo. Trzeba sie szybko decydowac ile tych domkow bedzie,bo jak wyjdzie,ze po 3 czy 4 osoby to ja chyba biore namiot. Jakby szesc osob bylo to cos okolo 22 zl za dobe by wyszlo + energia. Wiec postarajcie sie uzgodnic do jutra,bo musze wiedziec jak sie spakowac :wink:

Posted

Myslę, że skończy się na jednym domku.

Rav już zapowiedział, że w namiocie moze spać. Popek kiedyś też mi tak pisał, czekam teraz na potwierdzenie od niego, jakby co...

I wtedy 6 osób w domku w sam raz 8)

Posted

Pay, chyba raczej jeden, jak w tamtym roku ? 8)

Bo i teraz będzie jeden... :roll:

Agacia właśnie z domku zrezygnowała ze względów finansowych...

Posted

A i jeszcze jedno. Zamierzamy zabrac tam grilla takiego malutkiego,ale nie jednorazowego :wink: Oczywiscie wezmiemy ze soba worek wegla,ale jeden to moze byc malo. Byleby tez nie bylo tego zbyt duzo,zeby nie wozic w dwie strony,ale jakby ktos sie zadeklarowal,ze tez wezmie to fajnie 8) I tacki do grillowania tez mile widziane :wink: