PaYooK Posted August 8, 2004 Author Posted August 8, 2004 ELO!!! rav w katowicach bedziemy o 14:30 ;) Quote
Rav Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 to jeszcze mi tylko powiedzcie o ktorej jedzieice do zawiercia z katowic i wszytko bedzie jasne :) Quote
LUSILLE Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 ekipa jadaca z poznania do morska w srode dajcie mi mi info o ktorej bedziecie w katowicach na dworcu , przynajmniej tak bede sie mogl spotkac z co niektorymi osobami (LU 8) ), sprobuje sie zwolnic z pracy i Was przywitac z roza w reku i butelka piwa :D Ze mną Rav ??? 8) Ależ jestem zakłopotana i zawstydzona.... 8) Acha,a róża powinna być w zębach...Paweł wie,a TY nie ??? 8) :wink: Quote
Rav Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Lu no bedzie bedzie roza w zebach :D niech strace....hihihi Quote
LUSILLE Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Lu no bedzie bedzie roza w zebach :D niech strace....hihihi Hmmmm,a myślałam,że przeginam.... 8) No Rav,jeśli zobaczę Cię z różą w zębach,to napewno nie stracisz... :wink: :lol: Quote
agacia Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Rav,a pamietasz co mi kiedys obiecales? :wink: Zdaje sie,ze jakies kwiatki 8) Quote
Agga Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 moze, ale wiesz Agga czasem trza wybrac to co jest wazniejsze, a zlot to nie zajac beda nastepne wiem wiem... :wink: rav napisał: ekipa jadaca z poznania do morska w srode dajcie mi mi info o ktorej bedziecie w katowicach na dworcu , przynajmniej tak bede sie mogl spotkac z co niektorymi osobami (LU ), sprobuje sie zwolnic z pracy i Was przywitac z roza w reku i butelka piwa rav nie zapomnij o czerwonym dywanie....i czekam na jedną sznurówkę... Quote
00000 Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Rav służę informacją: Katowice 14:33 przyjazd. Odjazd 14:55. Wiesz, abstrhując od tych róż w zębach i tej skrzynki piwa, to możesz się nam autentycznie przydać... :lol: Sprawdzisz z jakiego peronu na jaki się mamy przetransportować :lol: :lol: :lol: Quote
LUSILLE Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Rav służę informacją:Katowice 14:33 przyjazd. Odjazd 14:55. Wiesz, abstrhując od tych róż w zębach i tej skrzynki piwa, to możesz się nam autentycznie przydać... :lol: Sprawdzisz z jakiego peronu na jaki się mamy przetransportować :lol: :lol: :lol: Praktyczne podejście kierownika wycieczki !!! Brawo Pagaj tak trzymaj !!! :lol: Quote
agacia Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Z zeszlego roku pamietam,ze pociag do Zawiercia przyjechal na ten sam peron,na ktorym wysiadalismy. Mozliwe,ze nawet na ten sam tor,a na przesiadke mielismy 5 min :wink: Quote
LUSILLE Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Ja już prosiłam,żeby mnie z Pagaj,PaY dopisał do listy..... :evilbat: Tłumaczył się wcześniej sklerozą,i tym,ze nie miał ze sobą dyskietki z uzupełnieniem i dlatego nie wprowadził zmian na liście ! :evilbat: PaY....a teraz jakie masz wytłumaczenie ??? :evilbat: Wpisz nas na listę,bo chcę sobie zrobić zrzut z ekranu.... :lol: :wink: Quote
Rav Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Jacek osoba ktora zajmuje sie teraz morskiem jest Manu, ona bedzie chyba najlepiej wiedziala ile mniej wiecej osob bedzie, ale Ona bedzie w domku dopiero w piatek, obecnie jest w Krakowie, wiec musicie poczekac, na moje oko to chyba z 30 osob moze bedzie Quote
Cobra Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 PAy albo kto tam od logistyki prosze o wykreslenie mnie z listy, niestety musialem zrezygnowac ze zlotu powody osobiste :) Quote
PaYooK Posted August 13, 2004 Author Posted August 13, 2004 ELO!!! postaram sie to dzis zrobic ;) Quote
Agnieszka_ Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Ja psa biore. A do Morska jeżeli nie uda mi się autem przyjechać, to dosiąde się do Was w Katowicach :D Quote
PaYooK Posted August 13, 2004 Author Posted August 13, 2004 ELO!! jak dosiadziesz w katowicach to ladna ekipa bedzie ;) Quote
LUSILLE Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 ELO!!jak dosiadziesz w katowicach to ladna ekipa bedzie ;) "Ładna",to już jest...może być jedynie "ładniejsza" !!! 8) :wink: Quote
Diana14 Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 PaY....zapisz mnie pod dużym znakiem zapytania.... :roll: Quote
monikahaida Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Pay a mnie na 100% wykreśl z listy :( Quote
Rav Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 mam takie pytanko , poniewaz zobaczylem strone zlotu i tam jest, ze jestescie do 28 sierpnia (sobota), tzn nikt nie zostaje do niedzieli ??? tylko wszyscy rano sie zwijaja w sobote kolo poludnia? Quote
mrowka Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 RAV juz sie boi ze picia bedzie mniej o dzien :lol: :lol: :lol: albo o 2 jak kto woli ;) :lol: Quote
Rav Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 ja Ci dam mniej picia :D ..krzywde Ci zaraz zrobie :evilbat: 8) Quote
Recommended Posts